Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 wow oynamıyorum tek oynadığım online oyun l4d-2 istanbulda 2mbşt kablodan 85 ve üzeir png alıyoruz burada 10 mbit superonline ile yaklaşık 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Arkadaşlar bu fiber internet ile gelen modemlerin wireless özelliği varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 WoW'da MS gözle görülür bi biçimde azalmıyor. Ama ilk zamanlarında yaşadığım problemleri geçersek hiç 110 üstü MS görmedim. Modemin wireless özelliği vardı ama bize verilenler Pirelli modemdi. Şimdi verdikleri modemde de vardır tahmin ediyorum yinede. Dragonmax bir açıklamalar yapacaktı onlara ne oldu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 pirelli modem dışında verdikleri diğer modemlerde wireless özelliği var. ben gayet memnunum superonline fiber'den. yani kota falan koydular ama gene de türk telekom ile karşılaştırma yapınca bana uygun geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Superonline gizli sirket bilgilerini calan ve public ortamda aciklayacagini söyleyen dragonmax'i gizli ajanlariyla ortadan kaldirdi! eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 abi taşınma durumum olmasa kesin geçicem de adamlar 2 sene taaüt istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Korax said: Superonline gizli sirket bilgilerini calan ve public ortamda aciklayacagini söyleyen dragonmax'i gizli ajanlariyla ortadan kaldirdi! eheuh belarus da tanik koruma programina alinmis son duyumlara gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Soris said: Arkadaşlar bu fiber internet ile gelen modemlerin wireless özelliği varmı?evet wireless modem koyuyorlar eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 peki başvuruddan sonra ne kadar sürede halloluyor kurulum işlemleri? örneğin bugün başvursam kaç günde internetim gelir? beylikdüzü bu arada yer farkediomudur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 biz 12de başvurduk 3te geldiler 3.15'te download'a başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bulunduğum yerde (tam olarak bulunduğum sokak, mah..) fiberinternet için altyapı olup olmadığını nerden öğrenirim? Herifleri aramam mı lazım çünkü oturduğum semtin adı geçiyor ama ben biraz daha dış taraflarındayım o semtin o yüzden öğrenmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ayıptır söylemesi gün itibariyle 10 mbit bağlantım var. çok iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kıskanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sonra neden bağlantımız zıçtı bize nazar değdi bu gün düştüm bacağım kırıldı gibi şeylerle gelmeyin diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Biraz önce geldiler kapıma adamları resmen kitledim dragonmax ın sayesinde ahaha. Siz nerden duydunuz fln diyor, çalışan yüksek mertebelerden tanıdık var ama ismini veya rütbesini veremem dedim tabi ki fln dediler sdf. Şimdi adamın bana dediğine göre daha propaketler çıkmamış, devlettin dayattığı birşey olduğu için daha öyle birşey yapmışlar, altyapıdan dolayı değilmiş bla bla. Daha henüz propaketimiz çıkmadığı için siz adil kullanım kotasına maruz kalmayacaksınız dedi. Yani hız düşüşü vs olmayacak dedi. 2 senelik bir sözleşme yapıyorlarmış, dedim ben ek madde ekletemez miyim eğer propaket çıkarsa iptal etmek için vs diye yemediler sdf. Herneyse benim derdim dl den ziyade online oyunlarda süründürüyor mu? En basitinden wow için önemli zira son 2-3 aydır ttnet ile 120 ms i çok nadir geçtiğimden korkuyorum hafiften ya fiberde sıçarsa diye =) Bir de diğer sormak istediğim, telefonu eğer superonline'a taşırsam bu telekoma ödediğim 10-15 küsürlük vergi kısmından kurtuluyormuşum. Sadece konuştuğum dakika ücreti içinde oluyormuş vergiler vs dedi pek inanmadım ama. Yani atiyorum 2 ytl lik konuşmuşsam vergiler içinde 2 ytl gelecekmiş, ekstra 10 küsür vergi binmeyecekmiş? Bilen veya değiştiren var mı? Son olarak İzmir Bornova civarında fibere geçipte mutlu olan insan var mı veya perişan olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 telefon fiber hattan geldiğinden yani net bağlantısı üzerinden videofon adıyla bağlandığından ayrıca vergi verilmiyormuş. ben de numaramı taşıttım henüz faturam gelmedi. tam olarak neyle karşılaşacağımı sabırsızlıkla beklemekteyim. ayrıca şu da var, telefonu modemin arkasına bağlıyorlar. benim modem çok sakat yerde olduğu için evdekilerin alışması baya problem yarattı ve bunu ne ayaklarsa aradıklarında söylemiyorlar adamlar eve geldiğinde öğreniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 stingbull said: bulunduğum yerde (tam olarak bulunduğum sokak, mah..) fiberinternet için altyapı olup olmadığını nerden öğrenirim? Herifleri aramam mı lazım çünkü oturduğum semtin adı geçiyor ama ben biraz daha dış taraflarındayım o semtin o yüzden öğrenmek istedim ara ama ondada şu sorun va telefondaki hanım bana sizin orda yok adres gözükmüo diyo site yeni diorum o yüzden olabilir mi, hayır proje dahilindede yok hani ileride yapılacaklar listesinde bile yok gibi bişler söyledi, site yönetimine soruorum var abi altyapı nası olmaz falan dio kafam basmıo en temizi var altyapımız de çağırt elemanları varsa hat kurarlar, yoksa hat yokmuş niye cağırıosun allahın cahili derler geri dönerler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 KHaRoN said: Korax said: Superonline gizli sirket bilgilerini calan ve public ortamda aciklayacagini söyleyen dragonmax'i gizli ajanlariyla ortadan kaldirdi! eheuh belarus da tanik koruma programina alinmis son duyumlara goreburdayım açıklicam :) pek yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 önümüzdeki hafta superonline siteye montaja geliyor :D bugün keşif yaptılar. Bundan 1 ay önce geldiklerinde site yönetici ben anlamam deyip bana yönlendirmişti bende tabii kaçırırmıyım hemen imzaları topladım :D Bu arada bizim karşı site malaklar ordusu :) superonline demişki bize güvenlik sistemi alın kurduralım muhauhauhahua adamlarda eyvallah deyip gitmişler :D zamanı gelince çok ağlarlar çoook. Ben adamlarla konuştuğumda mevcut interneti iptal edince ceza ödüyoruz ya o cezayı superonline faxlayınca o ceza miktarı kadar fatura ödemiyormuşsunuz var mı böyle birşey adam bana ağızdan söyledi ama sitelerinde bir yazı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 KillerLord said: önümüzdeki hafta superonline siteye montaja geliyor :D bugün keşif yaptılar. Bundan 1 ay önce geldiklerinde site yönetici ben anlamam deyip bana yönlendirmişti bende tabii kaçırırmıyım hemen imzaları topladım :D Bu arada bizim karşı site malaklar ordusu :) superonline demişki bize güvenlik sistemi alın kurduralım muhauhauhahua adamlarda eyvallah deyip gitmişler :D zamanı gelince çok ağlarlar çoook. Ben adamlarla konuştuğumda mevcut interneti iptal edince ceza ödüyoruz ya o cezayı superonline faxlayınca o ceza miktarı kadar fatura ödemiyormuşsunuz var mı böyle birşey adam bana ağızdan söyledi ama sitelerinde bir yazı yok. aynen öyle mevcut internetini iptal et cezasını gönder superonline a faturandan düşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 CthuLhu airties r211 modemim var bu uyumlu yoksa illa adamların getireceği modemimi kullanacağız ? Bu arada tırstım ben SO'dan http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/222/f/199/g/Servis+Saglayicilar çoğu yeni ve aynı şikayetler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 adamlar veriyor modem onu kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukkireta Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hatta başka bir alet takarsan direk kilitleniyor, merkezden açmak gerekiyor hattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 quiknette local hostun ip si neydi ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 pirelli modem'de http://192.168.1.1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar