Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 kotalı alma. limitsiz al. ama neden diye de sorma. güveniosan tabi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 niyeki? adam 3-5 dizi indiriyo diye limitsizmi alsın? Belki max 10 gb indircek ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Üç indirince beş yazıyorlardır falan, vardır adamın burada açıklayamadığı bir bildiği. Bilmişlik gırla gidiyor yani maşallah. Bu yaptığınıza birine bir şey öğretmek derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ee boyle aciklama gelirse(neden diye sorma) boylede cevap gelir. 2 ay once 50 milyon verdigim sınırsıza şimdi niye 100 kaat bayilayim.3gb i 5 gb olarak gosteren firma, yarın birgün sınırsız fiyatlarına bi %100 daha zam yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 adam burda çıkıp "bizim şirket kotadan geçiriyo kullanmasan bile kota geçiş ücreti dayıyor bi şekilde" diye açıklama mı yapsın sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 seviyorum sizi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 10 mbps kullanıyorum.50 gb yide kolay kolay geçmem zaten.memnunum yani.bide bi arkın evine 1 yıllık abone diye telefon bağlamışlar.şimdilik sadece quiknet lileri arayabiliyormuşun beleşe.ilerde herkezi 7 kuruşa arayabilcekmişsin.doğrumudur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sizlere tek söleyebileceğim. huzur içinde gidin 10mbt limitsiz 49TL alın kullanın. pro paket almayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Esnaf said: 10 mbps kullanıyorum.50 gb yide kolay kolay geçmem zaten.memnunum yani.bide bi arkın evine 1 yıllık abone diye telefon bağlamışlar.şimdilik sadece quiknet lileri arayabiliyormuşun beleşe.ilerde herkezi 7 kuruşa arayabilcekmişsin.doğrumudur acaba? yeni abone olduysan yeni telefon tarifesine göre, şehir içi, şehirler arası ve 1. kademe uluslararası dakikdası 7,3krş, yani 10dksı 73kuruş. 1lira bile diil (bimilyon bile diil yani).. cep telefonu bizim hattan arama tavsiye etmem. TT sabit hat tarifesinden daha ucuz ama yine de sabit hattan cebi arıosun, yüksek fatura gelir. cebi cepten ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hız düşmesi muhabbeti devammı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 no comment. izleyin görün derim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 başbakan gibi konuşuyor. muallakta bırak her şeyi. kağıt üzerinde yazanı inkar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 adam iyilik yapıyor lan dinleyin işte adamı sorgulamadan. benim içime dert oldu resmen adamı sorgulamanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ceday said: nerde yazıo bu baggio? yanlısın olmasın?? propaket tamamen ayrı birsey gibi duruyor. o kadar kullanıcıya sizin baglatınıza kota koyduk diyemezler zaten. Arkada kalmasın beyler, duyarsız kalmayın bu konuya lütfen. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yeter öldürdün adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ceday said: nerde yazıo bu baggio? yanlısın olmasın?? propaket tamamen ayrı birsey gibi duruyor. o kadar kullanıcıya sizin baglatınıza kota koyduk diyemezler zaten. bunu sitiki yapamazmıyız ? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 öldü adam yeter :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 imza -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hepsini yapsana, daha güzel olur öyle :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 muhahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Uploadlarıda düşürüyormuşunuz 5>1'e. Ayıp ediyonuz Dragonmax dayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Yahu bi iyi yanı Upload 5GB 20mbit kullanıyorum diye. Onuda mı düşürecekler şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 DUYURU: ARKADAŞLAR; SİZLERE GELEN UPLOADIN 1MBTE İNDİRİLECEĞİ MESAJLARI HATALIDIR. 100, 50, 20 MBT ABONELERİNİN UPLOADI 5MBT'TİR VE 5MBT OLARAK KALACAKTIR. SİZLERE GELEN MESAJLARI VE BİLGİLENDİRMELERİ DİKKATE ALMAYIN. öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Allah razı olsun. Bende düşünüyordum şimdi kim uğraşıcak o kadar bunu kapatıp TTNET kurulumuyla uğraşmya diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Dragonmax said: DUYURU: ARKADAŞLAR; SİZLERE GELEN UPLOADIN 1MBTE İNDİRİLECEĞİ MESAJLARI HATALIDIR. 100, 50, 20 MBT ABONELERİNİN UPLOADI 5MBT'TİR VE 5MBT OLARAK KALACAKTIR. SİZLERE GELEN MESAJLARI VE BİLGİLENDİRMELERİ DİKKATE ALMAYIN. öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar