Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 benimki 20 mb 2mb+/sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 wowz hdd yetiomu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bende 1 seneden uzun süredir kullanıyor,ankara dikmendeyim,10mbps kullanıyorum rapidden download hızım 1200 civarı oluyor,ayriyetten yurtdışı pingleri ttnetten daha iyi,bizzat yan komşumuzun ttnet adsl i ile karşılaştırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ah bide bizim buraya gelse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 beklediğin kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ya tellcom superonline la birleşmiş.Superonline ın teli 4442220 açmıolar teli adamlar deli oldm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 tellcom hep süperonline'dı ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 arkadaşa bugün bağladılar 10mbit ama speed teslerde 20-40mbit arası cıkıyor ve adam 2.5-3 mbps ile download yapabiliyor yav banada yarın gelecekler sabırsızlanıyorum :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ataköy 9 a geldimi lan bu iş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bide şu göztepe taraflarına gelse 1mbitle sürünüyom :( 5mbit fiyatına 1mbit kullanıom bide adsl, tam gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 florya'ya ne zaman gelicek bu lanet şey ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Chewy said: wowz hdd yetiomu :) yetmiyor birde en büyük sorun bu dl olsun gideyim yemek yiyeyim biraz tv bakayım filan gibi hadiseler kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 heh artistliğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hehhh tam show anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 CthuLhu said: tellcom hep süperonline'dı ki =) turkcellindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 pehh izmirde bucaya bile koymuşlar oysaki inanılmaz super uber gelişen bolçova/narlıdere hattına doşememişler :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 anladığım kadarı ile daha çok düzenli sitelere gidiyorlar apartmanların düzinelerce aynı tip olması işlerine geliyor herhalde kabloların nereden sarkacağı belli kutuyu nereye koyacakları belli birde sitelerin güvenlikleri daha iyi oluyor tabi kutunun çalınmasına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 evet sadece belli sitelere gidiyolar şu an,,ayrıca o kutuyu çalmak da g.t ister biraz,en az 4-5 tane öküz gibi herif lazım onu kaldirip götürmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 adamlar klima söküyorlar kapıdan araba kaldırıp götürüyorlar onu mu alamayacaklar maliyetli bi kutu aşağıdaki kutu o yüzden kasarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Gilean said: CthuLhu said: tellcom hep süperonline'dı ki =) turkcellindi turkcell bayilerinden hem süperonline hem tellcom şeylerine kayıt olabiliyordun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 izmire gelmesine geldi ama 20mbit ile 900 üzeri download göremedim. upload da 750 civarı. yok yani yalan söylemesin ben 4mbit veriyorum desin alıyım. 20mbit alıp 2mb ile çekememek çok koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 CthuLhu said: Gilean said: CthuLhu said: tellcom hep süperonline'dı ki =) turkcellindi turkcell bayilerinden hem süperonline hem tellcom şeylerine kayıt olabiliyordun yahu hepsi karamehmet'in değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 smyrnas said: pehh izmirde bucaya bile koymuşlar oysaki inanılmaz super uber gelişen bolçova/narlıdere hattına doşememişler :(( lol otoban kenarı gülleri sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 baloncu senı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 LethE said: izmire gelmesine geldi ama 20mbit ile 900 üzeri download göremedim. upload da 750 civarı. yok yani yalan söylemesin ben 4mbit veriyorum desin alıyım. 20mbit alıp 2mb ile çekememek çok koyuyor. rapidshare vs denedin mi ? telefon açıp carlama hakkın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar