gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ikametgahımı değiştirdiğim için ve yaklaşık 1.5-2 senedir bu hizmeti kullandığım için diğer ispler ile bağlantım yok. Hatta telefonum bile yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 lig tv izleyenler nolacak merak ediyorum ? hd kalitesinde diyorlarsa eğer hakikaten, 2 saatlik yayın için tahminen bir 2 gb gerekir. e haftada 3 maç izlese adam, ayda 12 maç, 24 gb eder zaten. o ne be lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Fizban sanırsam onu düşünmüş çakallar. Bu Lig Tv gibi hizmetleri sağlayan zımbırtı (süper tvmiydi neydi) kotaya dahil değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 http://www.facebook.com/group.php?gid=370912814935#!/video/video.php?v=105934576098035&ref=mf lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx cumleye gel ahah Limitsiz abonelik seçeneklerinde ayrıca kota aşım ücreti uygulanmamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 geçmiş olsun....>> XLarge Paketleri Fiyat 10 Mbps UL 99 TL 20 Mbps UL 199 TL 50 Mbps UL 399 TL 100 Mbps UL 599 TL ------ 15Nisana kadar iptal edin. size son sözümdür. 15inden 1 hafta önce en geç arayıp iptal verin. tabi iptal etmek istiyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bence digitürk, lig tv ihalesini hayvan gibi bir paraya alınca borç batagına girdi,dogal olarak superonline da girdi,bırak altyapıyı genişletmeyi belki masrafları bile cıkaramıyorlardır şuan.Gerçi ellerinde turkcell gibi bir şirket var ama bilemiyorum yani tamamen maddi sıkıntıdan oldu gibime geliyor. Dragon,çaktırmadan bir açıklama yap niye birdenbire zart diye boyle bir karar verdiler,daha adanada orda burda bilboardlardaki Gerçeten sınırsız reklamları yeni asılmışken,sanki bu kararı istemeden,en tepeden birilerinin talimatıyla almak zorunda kalmışlar gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bu adamlara sınırsız istiorm dedim kotalı yapmışlar ekstra 45 lira geldi ilk faturada kotalı olduuunu farketmediğimiz için..aradık hedere hüdere dedik işte sözleşmeyi sizinde gözden geçirmeniz gerekiyordu dedi..bu arada kotalı da işaretlenmemiş hiç bişi işaretlenmemişdi böyle bişi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 obl said: CthuLhu said: bi yerde yasadaki iptal hakkımızla ilgili post vardı bulamadım biri id linki atsın plz Tazminat ödemeden iptal ettirme hakkı veren yönetmelik Madde 19 bend 3 Tazminata ödemen iptal ettirme yönetmeliği 19. Madde 3. bend İşletmeci tarafından abonelik sözleşme koşullarında değişiklik yapıldığının aboneye bildirilmesinden sonra, abone herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi feshedebilme hakkına sahiptir. İşletmeciler, sözleşmede yapılacak değişiklikler yürürlüğe girmeden en az bir ay önce abonelerini bilgilendirmekle ve sözkonusu değişikliklerin abone tarafından kabul edilmemesi halinde abonelerin herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi fesh edebilme haklarının bulunduğunu bildirmekle yükümlüdürler. http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/23048.html Buda dava açıp tazminat alabilmek, veya mevcut tarifeni kullanabilmek için gerekli kanun, Kaymakamlıklardaki hakem heyetleri ile yapılıyor sanırım. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun I Ayıplı Hizmet Madde 4/A- (Ek: 6/3/2003-4822/5 md.) Sağlayıcı tarafından bildirilen reklam ve ilânlarında veya standardında veya teknik kuralında tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da yararlanma amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren hizmetler, ayıplı hizmet olarak kabul edilir. Tüketici, hizmetin ifa edildiği tarihten itibaren otuz gün içerisinde bu ayıbı sağlayıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, sözleşmeden dönme, hizmetin yeniden görülmesi veya ayıp oranında bedel indirimi haklarına sahiptir. Tüketicinin sözleşmeyi sona erdirmesi, durumun gereği olarak haklı görülemiyorsa, bedelden indirim ile yetinilir. Tüketici, bu seçimlik haklarından biri ile birlikte 4 üncü maddede belirtilen şartlar çerçevesinde tazminat da isteyebilir. Sağlayıcı, tüketicinin seçtiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. Sağlayıcı, bayi, acente ve 10 uncu maddenin beşinci fıkrasına göre kredi veren, ayıplı hizmetten ve ayıplı hizmetin neden olduğu her türlü zarardan ve tüketicinin bu maddede yer alan seçimlik haklarından dolayı müteselsilen sorumludur. Sunulan hizmetin ayıplı olduğunun bilinmemesi bu sorumluluğu ortadan kaldırmaz. Daha uzun bir süre için garanti verilmemiş ise, ayıp daha sonra ortaya çıkmış olsa bile ayıplı hizmetten dolayı yapılacak talepler hizmetin ifasından itibaren iki yıllık zamanaşımına tabidir. Ayıplı hizmetin neden olduğu her türlü zararlardan dolayı yapılacak talepler ise üç yıllık zamanaşımına tabidir. Ancak, sunulan hizmetin ayıbı, tüketiciden sağlayıcının ağır kusuru veya hile ile gizlenmişse zamanaşımı süresinden yararlanılamaz. Ayıplı hizmetin neden olduğu zararlardan sorumluluğa ilişkin hükümler dışında, ayıplı olduğu bilinerek edinilen hizmetler hakkında yukarıdaki hükümler uygulanmaz. Bu hükümler, hizmet sağlamaya ilişkin her türlü tüketici işleminde de uygulanır. http://www.sanayi.gov.tr/webedit/gozlem.aspx?sayfano=952 Bide reklam verenler kurumuna şikayet ediyorsun. Bu adi herifler beni kandırdı diye... http://rok.org.tr/basvuru.asp örnek şikayet Reklamı yapılan ürün/hizmet: Superoline / Fiber İnternet Reklamın yayınlandığı mecra: Büyük şehirlerdeki billboardlar, internet sayfasındaki kurumsal açıklama dosyası Reklamın yayınlandığı tarih: Mart 2010 Aykırı olduğu düşünülen reklamın Uluslararası Uygulama Esasları�ndaki ilgili maddesi: 1 Şikayet konusu: Superonline, sınırsız olan tarifelerinde "Adil Kullanım Koşulları" adı altında, belirli kotalar aşıldığı zaman, sınırsız internet download hızını (10, 20, 50 ve 100 mbit olan hızları) 0.5mbit'e indirmektedir. Sözleşmesinde daha önce mevcut olmayan bu duruma rağmen, yaptığı reklamlar yalan, dürüst değil ve halkı kandırma amaçlıdır. Gürül gürül, "gerçek sınırsız" internet başlığıyla, aslında internet sözleşmesi sınırsız da olsa, müşterilerine kota uygulamakta, ve insanları reklamlarıyla kandırmaktadır. Saygılarımla "Adil Kullanım" hakkında Superonline'ın açıklamaları: http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx Superonline'ın gerçek sınırsız açıklaması: http://www.superonline.net/documents/22062009.doc Superonline'ın gerçek sınırsız reklamı (el ile çekilmiş fotoğraf): http://www.facebook.com/photo.php?pid=144940&op=1&o=global&view=global&subj=370912814935&id=100000444801115 ahanda şikayet ettim heryere şikayet ediyorum gerekirse tüketici hakları derneğine gidecem :D gurur meselesi oldu bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 fiyatlara bak hey yavrum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Dragonmax said: geçmiş olsun....>> XLarge Paketleri Fiyat 10 Mbps UL 99 TL 20 Mbps UL 199 TL 50 Mbps UL 399 TL 100 Mbps UL 599 TL ------ 15Nisana kadar iptal edin. size son sözümdür. 15inden 1 hafta önce en geç arayıp iptal verin. tabi iptal etmek istiyosanız. x_X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ya okadar sayfa olmuş ben takip edemedim şimdi. izmirde oturduğum yere fiber kablolar döşensin de bir an önce geçeyim şu superonline a diyodum, ama anladığım kadarıyla bi katakulliler var. bi toparlasanız da ben de öğrensem şu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Dragonmax said: geçmiş olsun....>> XLarge Paketleri Fiyat 10 Mbps UL 99 TL 20 Mbps UL 199 TL 50 Mbps UL 399 TL 100 Mbps UL 599 TL ------ ve superonline fiberoptiğin sonuna geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 oha benim 100mbit kullanan arkadaşım var 29 lira veriyodu. 600 mü vericek şimdi ahuauhauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Yuh resmen her tarife başına en az %100 zam koymuş herifler. Şu an düşünüyorum 20mbitte 100gbyi geçmem belki falan diye ama yok ya 1 mart - 18 Mart arası 105gb indirmişim. Evde değildim bide çoğu vakit. Nisan başında karar vereceğim artık. Ama vaziyet rezalet. Normal bir soru soracağım bu hattı iptal etsek modemi geri alacaklarmı? Ücretsizdi sonuçta bir şekilde çıkartacaklardır bunu. Acaba ne kaadar bir ücret isterler? Telefonda sorduğum kişi "Ben teknik desteğim onlara cevap veremiyorum" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Yeni tarifelerden anlasiliyor ki; bu bir ttnet oyunuydu. Islerine gelince serbest piyasa, islerine gelmeyince direk rakip'i baltalamak. Yazik oldu, daha 38 il'e hizmet vermeyi dusunuyordu adamlar. Bosuna fiber falan masraf etmeyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 iptal edince modem geri alınıyor, ücret kesilmiyor. yok modem bende kalsın dersen 150TL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Olm ne kötu lan, ben bile hayal kirikligina ugradim ta buralardan :( iccegizim parcalandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 WoW'da 60ms ffs diyen swe kidler aklıma geldi sen böyle yazınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bi dk nolmuş ben çözemedim olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Adil kullanım kotası gelmiş tarifelere kısacası =P Sınırsız sınırlı... Tam türk işi, zaten bu banka kartları aidatları, sınırsız sınırlı gibi cin fikirler sadece bizim ülkemizde çıkıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 oha okudum yeni bağlatmıştım ya iptal ücreti vermiştim ttnete ağlarım yemin ediyorum of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 abi afedersinizde bu ne gerzek bir olaydır.1 mbitim var, downloada falan abanan bir inasanda değilim. haftada 2 bölüm çekiyorum takip etiğim dizilerden. ama gel gör ki nba maçlarını takip ediyorum netten her gece. download yapamasam bile her gece maçlara baksam 500mb-1 gb arası oluyor zaten download yapmadan. şimdi eğer yanılmıyorsam baan verdikleri kota 15 gb. daha sonra 128 e mi artık neye düşürüyorlar bilmiyorum ama bu bağlantıyla maçları izleyemeyeceğim kesin. ben her ay belki bu 15 gb kotayı geçmiyorum sınav ders yoğunluğundan dolayı ama geçtiğim bir çok zaman oluyor. Zaten 1 haftadır net olmadık yerlde kesilip, genel olarak internet olduğundan çok yavaş hızlarda çalışıyor.bir de bu haberleri okuyunca uzun zamandır sövmediğim gibi sövdüm. allah akıl fikir versin. bu hafta içinde boş bulduğum bir vakit iptal ettiriyorum bağlantımı. apartman toplantısında da komşuları uyarmak gerekiyor. artık harıl harıl döşedikleri fiberoptik kabloları nerelerine sokarlar bilmiyorum. bir de utanmadan %5-%95 oranlayıp , insanları salak yerine koyduklarını falan sanıyor kendi olmayan çaplarında gerizekalılar. ulan embesiller %5 lik kesim için tüm kullanıcılarına kota koyup cezalandırmak nasıl bir mantıktır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 RIP Quiknet Fiber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 o değil son 1 aydır durumda çok kötü.youtube dan doğru düzgün video izleyemiyorum.bağlantı yerlerde sürünüyor.cidden nasıl bir rezilliktir anlayabilmiş değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar