Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 heh içinde turkcell'in olduğu bir işten insanlar nasıl büyük umutlar besledi anlamıyorum. Adamların bunu yapacağı bariz bir şekilde ortadaydı, daha öncede yaptılar defalarca sınırsız konuşma diyip 5000 dakika kota koyan zihniyet nasılsa bunlar, millet sanki kendi hayırları için çalışıldığına ve kendilerini kurtaracak şirketin bunlar olduğunu sandı. Neyse rahatım ben 12mbit ADSL'imle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 AYRICA ŞÖYLE DE BİR GERÇEK VAR yine benden duymadınız superonline fatura suretlerinin arkasında bu ay abonelere bunu gönderdi: 15 NİSAN 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Superonline Fiber Internet hizmetlerinde, www.superonline.net adresinde yayınlanan adil kullanım koşulları uygulanacaktır. Bu koşulların yürürlüğe gireceği tarihe kadar abonelerimizin, TelekomünikasyonSektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği'nin 19/3 maddesinde belirtilen hakları saklıdır. buna karşın sizin için aradım buldum. 19/3 madde şudur: İşletmeci tarafından abonelik sözleşme koşullarında değişiklik yapıldığının aboneye bildirilmesinden sonra, abone herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi feshedebilme hakkına sahiptir. İşletmeciler, sözleşmede yapılacak değişiklikler yürürlüğe girmeden en az bir ay önce abonelerini bilgilendirmekle ve sözkonusu değişikliklerin abone tarafından kabul edilmemesi halinde abonelerin herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi fesh edebilme haklarının bulunduğunu bildirmekle yükümlüdürler. -- buyrun, hala sizler için çalışıyorum :) afiyet olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Okkalı bir mail yazıp gönderim. Gelecek ayda fiberi kapatıp biriye geri döneceğim. En çokta apartmanın girişine koydukları 3 milyarlık cihazı nerelerine sokacaklar onu merak ediyorum. Alo superonline yardırma merkezi maili: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ahaha. bu yazdıın şeyi (emin ol inanki) bir yetkili gördü okudu, için rahat olsun. (ben okuttum ahaha).. maila atmana gerek kalmadı :D buarada şirketteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Arkadaşlar biraz once alperozg saolsun aradı ve bu başlıktan haberdar etti. O sinirle telefonu kaptığım gibi 4442220 ı arayarak superonline musteri hizmetleri ile gorustum. Adam bi form oluşturup doldurdu ama [email protected] adresinede mail atmamı söyledi. Bu uygulama 50 mbps ve 100mbps internet kullanıcılarının haklarının yenmemesi için yapılmış öyle dedi bende sordum ben 50 gb dl yapınca 100mbps internet kullanan arkadaşların nasıl hakkını yiyorum dedim? onların elleri ayakları tutmuyormu onlarda dl yapsınlar isterlerse 10 tb indirsinler dedim bunun hakla falan ne ilgilisi var dedim? bende bundan fazlasını bilmiyorum bize verilen bilgi bu şekilde dedi. Kısacası [email protected] adresine hakaret içermeyen ancak cok ağır dille eleştiren maillar atalım atmayanları atmaya teşvik edelim gerekise dövelim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bittiniz olm siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 arkadaşalar, superonline kendi yayın organları dışında bir bilgilendirmeye ağır yaptırım veriyor. bu cümleden benim için ne çıakrabileceğinizi biliyosunuz. herhangibir mail veya telefon kontağında, aldığınız bilgileri tamamen müşteri hizmetleri ve superonline.net ltf!! yoksa ben gene burada foruma msj atarım ama.... bişeyim eksik olarak atarım ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ttnet fiber konusuna yazmistim 50mbit net verirler 5gb kota koyarlar die. superonline in daha once o adimi atmasi komik olmus su sekilde gelmesin artik bizim buralara sokak kazilirken olusacak toza degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Duyanların duymayanlara pm ile ileteceği mesaj neydi bilgi alabilirmiyiz bilen birinden? Şu Adil kullanım nedir arkadaş yaa. Parasını veriyoruz çalıyormuyuz biz interneti. 20mbit aldım ve 2 aydır tekli downloadlarda bu hıza ulaşamıyorum. Parça parça dosya indirdiğimde ancak 500-500-500-500 şeklinde ulaşıyor. Son bir haftadır akşamları internet bildiğin ölüyor. 2M görmem gereken hız kısmında 300-400 görmek içinmi veriyorum ben sınırsız parasını? Bütün apartmanı organize edip fiber internete geçirdim Ttnet mallıklarından kurtulmak için. Bunlar daha beter çıktı. 20mbit ile bir günde 100gb görebiliyorum zaten. Sırf upload deseler anlayacağız sunuculara ağırlık oluyor diye ama. Olay biraz daha açığa çıksın bakalım sonrasında o bilmemkçabin dolarlık kutuların içine ne koyacaklar görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bundan sonra superonline fiber olayını engellemek için elimden geleni ardıma koymucam, çevremde kimseye aldırtmam bunu, nasıl bir zihniyet böyle bi karar alabilir anlamıyorum. Bende mail atıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 20 katı bana uyar. 15 katı olsa da bişey demem paşa paşa 512bit kullanırım. ama 5 katına popomla gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 çok fena bi mail attım, heralde yazdıklarımdan sonra akılları başına gelir de düzeltirler bu kota olayını :) not: güldüğüme bakmayın çok sinirliyim superonline a :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 saat 01:20 den bi kaç dakika öncesine kadar mail yazmakla uğraştım. Gerekli yere ulaşırsa kendilerinden utanacaklarını düşünüyorum yani az bişeyde olsa insanlarlarsa utanma gibi bi duyguya sahiplerse tabi.. umarım vazgeçerler bu saçmalıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bu şekilde kimse almaz zarar eder batarlar. alt yapıyıda ttnet alır yine tekel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 şimdiye kadar ulaşan mail sayısı 150 falan oldu. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Abi Allah rızası için kim faturanın arkasını okuyor ki? SOnrada utanmadan "biz yazmıştık baksaydınız"a çevirecekler olayı. E birisi söylemese bizde bilmeyecektik böyle bir halt olduğunu. TTnet daha iyi böyleyse, SO tamamen adilik yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hakkaten saçmalıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Herkes superonline'a yuklenmis ama, isin icinde Telekomünikasyon Kurumu'nun parmagi var gibi gorunuyor. adil kullanim sonucunda musteri kaybedeceklerini kendileri de biliyor. Demekki mecburlar bir sekilde. Tamamen TK'nin ve ttnet'in ali cengiz oyunu.. TTnet yine kendine ciddi bi rakip gordu, ve harcadi. Butun olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 8mbit sınırsız ttnet bağlantımla ayda 600GB+ DL yapıyorum, olaki bi gün elime 50mbit quiknet geçse kaçı zorlarım diye düşünürken şu Adil Kullanım olayı çok fena patlamış :/ Bu arada şu yukardaki duyanlar duymayanlara paylaşsın mesajını birisi bana özel mesajla yollayabilirse sevinirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Yazık olmuş. Büyük hevesle bekliyordum Istanbul dönüşümü. 50ms ile online gaming hayallari gene yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Kendi ipini çekmiş valla. Kullanıcısının %80'ini kaybeder eğer bi siteye hizmet verdiğinde tüm site kullanmak zorunda diilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Tilki'nin dönüp duracağı yer kürkçü dükkanıdır. Tilki -> Downloader gençlik Kürkçü dükkanı -> TTNET.. Adamlar her turlu promosyonla Superonline ı elemeye uğraşacaklardı ama görüyorum ki gerek kalmamış. Cümleten geçmiş olsun. Umutlarımız başka firmalara artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 D@rkwish said: Bu arada şu yukardaki duyanlar duymayanlara paylaşsın mesajını birisi bana özel mesajla yollayabilirse sevinirim :P +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Kablonet 2mb kullanıyorum yıllardır kafam cok rahat :) zaten benim bünya kaldırmaz 100mb baglantıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi upload'ı nasıl 1 mbit e çekerler ben onu hiç anlamıyorum ulan 100 mbit bağlantılı adamın 1mbit upload'ı olabilir mi at bilmemnesine kelebek gibi. kaldı ki bu adam nasıl online 1mbit upload ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar