Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiknet - Superonline Fiberoptik

Crawler

Öne çıkan mesajlar

heh içinde turkcell'in olduğu bir işten insanlar nasıl büyük umutlar besledi anlamıyorum. Adamların bunu yapacağı bariz bir şekilde ortadaydı, daha öncede yaptılar defalarca

sınırsız konuşma diyip 5000 dakika kota koyan zihniyet nasılsa bunlar, millet sanki kendi hayırları için çalışıldığına ve kendilerini kurtaracak şirketin bunlar olduğunu sandı.

Neyse rahatım ben 12mbit ADSL'imle :D
Sosyal ağlarda paylaş

AYRICA ŞÖYLE DE BİR GERÇEK VAR yine benden duymadınız

superonline fatura suretlerinin arkasında bu ay abonelere bunu gönderdi:

15 NİSAN 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Superonline Fiber Internet hizmetlerinde, www.superonline.net adresinde yayınlanan adil kullanım koşulları uygulanacaktır. Bu koşulların yürürlüğe gireceği tarihe kadar abonelerimizin, TelekomünikasyonSektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği'nin 19/3 maddesinde belirtilen hakları saklıdır.

buna karşın sizin için aradım buldum. 19/3 madde şudur:

İşletmeci tarafından abonelik sözleşme koşullarında değişiklik yapıldığının aboneye bildirilmesinden sonra, abone herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi feshedebilme hakkına sahiptir. İşletmeciler, sözleşmede yapılacak değişiklikler yürürlüğe girmeden en az bir ay önce abonelerini bilgilendirmekle ve sözkonusu değişikliklerin abone tarafından kabul edilmemesi halinde abonelerin herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi fesh edebilme haklarının bulunduğunu bildirmekle yükümlüdürler.
--

buyrun, hala sizler için çalışıyorum :) afiyet olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar biraz once alperozg saolsun aradı ve bu başlıktan haberdar etti. O sinirle telefonu kaptığım gibi 4442220 ı arayarak superonline musteri hizmetleri ile gorustum. Adam bi form oluşturup doldurdu ama [email protected] adresinede mail atmamı söyledi. Bu uygulama 50 mbps ve 100mbps internet kullanıcılarının haklarının yenmemesi için yapılmış öyle dedi bende sordum ben 50 gb dl yapınca 100mbps internet kullanan arkadaşların nasıl hakkını yiyorum dedim? onların elleri ayakları tutmuyormu onlarda dl yapsınlar isterlerse 10 tb indirsinler dedim bunun hakla falan ne ilgilisi var dedim? bende bundan fazlasını bilmiyorum bize verilen bilgi bu şekilde dedi. Kısacası [email protected] adresine hakaret içermeyen ancak cok ağır dille eleştiren maillar atalım atmayanları atmaya teşvik edelim gerekise dövelim:P
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşalar, superonline kendi yayın organları dışında bir bilgilendirmeye ağır yaptırım veriyor. bu cümleden benim için ne çıakrabileceğinizi biliyosunuz. herhangibir mail veya telefon kontağında, aldığınız bilgileri tamamen müşteri hizmetleri ve superonline.net ltf!! yoksa ben gene burada foruma msj atarım ama.... bişeyim eksik olarak atarım ciddiyim.

Sosyal ağlarda paylaş

Duyanların duymayanlara pm ile ileteceği mesaj neydi bilgi alabilirmiyiz bilen birinden? Şu Adil kullanım nedir arkadaş yaa. Parasını veriyoruz çalıyormuyuz biz interneti. 20mbit aldım ve 2 aydır tekli downloadlarda bu hıza ulaşamıyorum. Parça parça dosya indirdiğimde ancak 500-500-500-500 şeklinde ulaşıyor. Son bir haftadır akşamları internet bildiğin ölüyor. 2M görmem gereken hız kısmında 300-400 görmek içinmi veriyorum ben sınırsız parasını? Bütün apartmanı organize edip fiber internete geçirdim Ttnet mallıklarından kurtulmak için. Bunlar daha beter çıktı. 20mbit ile bir günde 100gb görebiliyorum zaten. Sırf upload deseler anlayacağız sunuculara ağırlık oluyor diye ama. Olay biraz daha açığa çıksın bakalım sonrasında o bilmemkçabin dolarlık kutuların içine ne koyacaklar görürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes superonline'a yuklenmis ama, isin icinde Telekomünikasyon Kurumu'nun parmagi var gibi gorunuyor. adil kullanim sonucunda musteri kaybedeceklerini kendileri de biliyor. Demekki mecburlar bir sekilde.

Tamamen TK'nin ve ttnet'in ali cengiz oyunu.. TTnet yine kendine ciddi bi rakip gordu, ve harcadi. Butun olay bu.
Sosyal ağlarda paylaş

8mbit sınırsız ttnet bağlantımla ayda 600GB+ DL yapıyorum, olaki bi gün elime 50mbit quiknet geçse kaçı zorlarım diye düşünürken şu Adil Kullanım olayı çok fena patlamış :/ Bu arada şu yukardaki duyanlar duymayanlara paylaşsın mesajını birisi bana özel mesajla yollayabilirse sevinirim :P
Sosyal ağlarda paylaş

Tilki'nin dönüp duracağı yer kürkçü dükkanıdır.
Tilki -> Downloader gençlik
Kürkçü dükkanı -> TTNET..

Adamlar her turlu promosyonla Superonline ı elemeye uğraşacaklardı ama görüyorum ki gerek kalmamış. Cümleten geçmiş olsun. Umutlarımız başka firmalara artık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...