Miraul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yakinda uzakta plan varmi site disina vermeye ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Dragon ataköy 9. kısım noldu , son durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 asıl bi ataköy 5. kısım vardı o ne oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bizim yeğenin interneti noldu emmoğlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SybeR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yok abi yok bi poa yaramiyo quik netmiymiş zartmıymış zurtmuymuş adamlara diyorum kardeşim ben taşındım yeni sitem bu buraya nakletmek istiyom neymiş efendim orda hizmet yokmuş e o zaman iptal et yok efendim sözleşmem varmış al o sözleşmeyi koynunda yatır gece ee ne olcak peki adsl verelim tamam ulen tamam adsl verin 6 aydır veremediler bi adsl yi bide üstüne üstelik geçen avukatı aramış borcunuzdan dolayı icralıksınız ne diyon dedim sen yaaaa hem hizmet verme hem de vermedigin aylar için icraya ver o bizi ilgilendirmiyo dedi e beni hiç ilgilendirmiyo dedim gel alabiliyosan al dedim (: üzerime kayıtlı heç bişey yok donum haric (: üzerinde ismim yaziyo (: aradım müşteri hizmetlerini halen dönüş yapacaklar sözleşme süresi 20 ay zaten 20 ay bitsin kurtulacam allahın izniyle bu arada ben baglantı hızında heç bi degişiklik farkedemedim 5 mb deyip 1 mb i veriyolar sonuçta ttnet alt tabanını kullaniyolar ha bide şöle bi cevap aldım bi ara sel felaketinden dolayı hizmet veremiyoruz ne zaman verirsiniz peki cevap şu allah bilir (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ne alaka ya ben babalar gibi 5mbit kullanıyodum quicknetten,1 ay öncesine kadar sorun yoktu yani(su an bilmiyorum tr de değilim),torrentte stabil 600kb şle dk yapıyodum.Ayrıca yurtdışı çıkışlarını tt ile paylaşsada herzaman ttnet den daha iyi pingleri oluyo. Birde sen 20 aylık sozleşme yapmısın artik sakat kalsanda,kör olsanda,quicknet sana sozleşme yaptıgın adrese hizmet verdigi sürece o parayı ödemen gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bu quicknet mantıklımdır bizim burda var "ben neden geçmiyorum" dedim bian 10mbps limitsiz 49 TL pek bi ütopik değilmi bu ? sorun çıkıyomu mesela sık sık kesilme vs.. gibi birde kablosuz modemi varmıdır bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Kablosuz modemi var. 1 kere modemde sorun oldu ama kablolu girebiliyordum. Direk baglat oturdugun sitede varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Çok iyi ozaman. Evde 2 tane internet var şuan ADSL ve kablonet ikisine kapatıp quicknete geçmeye kararverdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ne gerek var kapatmaya? diğerinide yanına koy 3 etsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 heheh dimi koleksiyon olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 quiknette dün saat 5 den beri bağlanamıyorum arıza kaydıda bıraktım dönüş olmadı halen şu anda şans eseri şifresiz bi wireless buldumda ondan giriyorum dragon sana pm ile müştr no sunu yolladım hızlanırabileceğin şeyler varsa yaparsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 lol az önce aradılar adam modeme sokturdu beni tekrardan wan eth şifremi söyledi girdim ve düzeldi. dünki elemanda orayı kontrol ettirdi ama şifreyi söylemedi demek söleseydi üzmicekti beni bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 en son 5mbit 49tl idi şuan 10mbit 49tl olmuş limitsiz :( http://www.superonlineadsl.com/default.asp?sf=superonline_fiber_internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ben 5mbps ye 49 veriyorum eski aboneler geçemiyomu bu tarifeye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 elektrik kesintisi oldu mu kolay kolay toparlayamıyor modem kendini yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 HaciYatmaz said: ben 5mbps ye 49 veriyorum eski aboneler geçemiyomu bu tarifeye ? Bu kampanyadan sadece yeni aboneler yararlanabilirler. bir de 10 Mbps için internete yükleme (upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps’dir. saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 20mb / limitsiz bugun baglandi / beylikdüzü. ilk denememde torrent ile 4.41 Gb filmi 32 dakikada indirdim. yeni harddisk almam lazim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yan sitenin önünde kazı vardı bugun, sordum telekom kazısı dediler ama superonline ile ilgili birşey yoktu. Quiknet geliyormu ne:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Telekomda altyapıyı hızla fibere cevirior.Yani telekom olma ihtimali yüksek. Süperonline geldiginde koca tabela koyuor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Turk Telekom yaparsa 20 mb internete 5gb lik kota koyar.. Ordan kota asim parasini yerlestire yerlestire doser yeni hatlari da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 superonline tabelası koymuşlar yan siteye geçtiler, acaba ne zamana tamamen bağlanabilcez fiberle(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Yav 2-3 kere fibergelsin adlı mail adresine mail yollamıştım. Bugün ben dersteyken aramışlar hali ile sessizdeydi telefon. Acaba neden aradılar ki? Cok merak ettim şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 fiber takcaklardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Agzından bal damlıor hele ! Dragon burlardaysa niye geri dönüsler yapıldıına dair bizi bilgilendirse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar