Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiknet - Superonline Fiberoptik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ismi biraz garip geldi ama tellcom'un bir hizmetiymis. Tellcom'da turkcell'e bagli, kendi yurtdisi cikisini saglayabilen bir firma.

bir pilot bolge belirlemis galiba. Hizmeti verdikleri yer ve fiyat ;

1 MBit/sn 1 MBit/sn Sınırsız yok 29 Ytl
3 MBit/sn 3 MBit/sn Sınırsız yok 39 Ytl
5 MBit/sn 5 MBit/sn Sınırsız yok 49 Ytl
10 MBit/sn 10 MBit/sn Sınırsız yok 69 Ytl
20 MBit/sn 20 MBit/sn Sınırsız yok 89 Ytl
100 MBit/sn 100 MBit/sn Sınırsız yok 109 Ytl

Fiyatlar ve hiz gercekten cok imba. Agaoglunda oturanlar varsa kacirmasin derim ve bir an once yurt icine de yayilmasi dilegiyle

kaynak
Mesaj tarihi:
Adam orda 100mbit yazıyor.Yuh diyorum,orda oturuyor olsaydım yarın sabah arardım adamları eğer bu şey gerçekse.5Mbit'e de razıyım telekom bana (Ank.Kırkkonaklar) altyapımız yok deyip 1mbit veriyor zaten deiliyim adamlara 4mbit bile alamıyorum...

Edik:100 yokmuş,olsun 20mbitte olur bea.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
tellcom alt yapısını gerçekten çok hızlı geliştiriyor. ankara'da daha şimdiden çoğu yere yayıldılar bile. doğrusu bu tarz şeyler genelde istanbul'da yapılırdı. eğer tellcom altyapısını kullanacaksa quiknet gelecekte iyi bir yere sahip olabilir. bunun yanı sıra fiyatlar oldukça uygun :)

birde bu ağaoğlu sakinlerine gıcık oluyorum, her bi halt ilk önce orada hizmete sunuluyor. off.. :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkansis said:

bahçeşehir / esenkent - regnum siteleri
100 mbit - 109 ytl
20 mbit - 89 ytl
10 mbit - 69 ytl
5 mbit - 49 ytl

http://forum.paticik.com/read.php?5,2983754,3004489#msg-3004489
Mesaj tarihi:
Arkansis said:
Arkansis said:

bahçeşehir / esenkent - regnum siteleri
100 mbit - 109 ytl
20 mbit - 89 ytl
10 mbit - 69 ytl
5 mbit - 49 ytl

http://forum.paticik.com/read.php?5,2983754,3004489#msg-3004489

Yanlız bu adresteki Tellcomun normal adslsinden bahsediyor. 20 mbitler daha yok galiba ankarada.
Mesaj tarihi:
telcom bizim müşterimiz, hedef kitleleri siteler bireysel kullanıcılar değil, bireysellerin bu hizmetlerden faydalanması şu an hayal, ayrıca kendi altyapıları türkiye içi, yurtdışı çıkışları telekom, belirli bir sayıya ulaşmadan yurtdışı çıkışıda alamazlar, aynı şey kablonet ve turbonet içinde geçerli, hepsi yurtdışı çıkışı için şu an kullanılan telekom çıkışını kullanıyor
  • Yeni Oluştur...