Baluu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Arkadaslar dvd writer alicam, bilmiyorum modeller ne hangisi iyi felan.. Philips vardi patladi, philips olmasin mumkunse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Daha önce baya tartışılmıştı. En çok tavsiye edilen NEC'di. Aslında her marka arada güzel modeller çıkartıyor. Ama onları araştırmak lazım. Yani alırken "LG dvd-writer istiyorum" demiyeceksin, "LG'nin HEDE-HODO-20 modelini istiyorum" diyeceksin. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 samsung da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 he he.. Yok ya beni bir kaç yil idare etsin yeter.. Dun resmen olum tehlikesi yaşatti philips bana yani, o yuzden dedim philips istemiyorum, yakiyordu felan yani aldigima pişman etmişti beni coktan.. Nec neymiş biraz bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 samsungdan köşe bucak kaç. ii deil. bi de samsung üsretimi write master var o da pek farklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ben o write master'dan almıştım. Kendi yazdığı DVD'leri okumuyordu. Orjinal DVD'lerin de yarısını okuyamıyordu. Büyük ihtimalle imalat hatasıydı, geri gönderip LG aldıydım. Kötü şans olabilir ama o günden beri disk okuyucularında Samsung'dan uzak duruyorum. Kötü önyargı oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 İki tane LG Writer'ım var rahat 1000 tane basım yapmışımdır birisiyle. Kopyalamalar falan. Çok memnunum kendilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 mir şimdiye kadar hangi bilgisayarda samsung ve türevlerini gördüysem, başta düzgün çalışmış olsa bile kısa sürede dağılıyolar. illa patlıyo yani. LG dertli deil böle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Benim LG de dertli değil. Ama fazla gürültü yapıyor. Sadece yazarken yapsa yine iyi, okurken de yapıyor. Özellikle diski ilk yerleştirdiğimde bir 15 saniye falan odadan dışarı çıkmam gerekiyor (tamam abarttım biraz). Sonradan sessizleşiyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 samsung aldığımda benimde sorunluydu 2 dvd çöpe gitti firmware güncelledim 2 senedir sorun yok. hangi markayı alırsanız alın firmware güncellemeyi unutmayın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Güncellemesi kolay da, aman lg oyle hayvan gibi ses yapiyorsa olmaz.. Benim sese takintim var arkadas, sirf bu yuzden fansiz power supply kullaniyorum, simdi hayvan gibi ses yapan writer almak olmaz.. Sessiz ve performansi ii bişi yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ses olmamasını istiyosan tozu uzak tutman lazım. tozlanınca hepsi ses çıkarıyo. Bi ara pioneer vardı böle tray deil de slotlu girişi vardı sürücünün, o tür tasarımlar daha az toz alır içine, ama ööle de sürücü yok bildiim piyasada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ama bu ilk günden çıkartıyordu. Hediye olarak tozlayarak mı yolladılar acaba. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ahahah :D o zaman bi derdi varmış onun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 he he :D Toza batirip yolluyorlar dagiticilara felan zaten :D Gercekten ne almali o zmn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 LG iyidir ya işte. Mirage'a sorunlusu denk gelmiş heralde. O tür bişeyini hiç görmedim LG'lerin. (ki elimden sayısız LG geçti. tabii bozulduğu için değil müşterilerin bilgisayarlara taktığım için) (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Bu nec nedir pek, herkes ovmus felan demişsiniz, ama inan ilk kez duydum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 onlara da fazla güvenmiyorum ben :) samsungdan iyi, ama bozulduğu da oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Benim Lg'm de sessiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 diğer markalarda bozuk çıkma olasılığı nec'e göre çok daha yüksek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 o ne alaka şimdi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 5 yıldır cd yazıcı, 3 aydır da dvd yazıcı kullanıyorum Samsung markalı. Hiçbir sorununu görmedim. Bence Samsung'a da bir göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 en yakın yere gidip lg dvdraytr alıcam diceksin. rastgele bir tane verecekler, %20 ihtimalle ses sorunu olabilir, o yoksa kendi yazdığı dvdleri okuyabilen ve yıllarca sorun çıkarmayacak bi dvdraytr almışsın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bi ara farklı üretimler vardı, sorunlu diyolardı. baya zaman oldu halen mi var onlar ya? neyse en kötü geri verilir, yenisi alınır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ses sorunu derken neyi kastediyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar