heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 yanlış numaraymış :( şansıma ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 beni geçen bi kadın aradı "hastasın sen hastasın" diye bağırdı. korkup kapadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 beni de geçen birisi aradı, kadındı kendisi, ben de o sırada baya meşakkatli bi işle uğraşıyodum telefon da zaten çekmiyo ses gidip geliyo dellendim şöyle bi dialog yaşadık : kadın: alo kiminle görüşüyorum? ben : ben kiminle görüşüyorum? k: eda orda mı eda? b: yok yanlış numarayı aradınız heralde k: yok yok edayı versene sen ben : yok eda meda ne edası sen kimsin? k: nası olur ben edayı hep bu numaradan arıyorum yıllardır b : atma 4 senedir ben bu numarayı kullanıyorum nası arıyosun bu numaradan aradığın numarayı mı bilmiyosun? k : hayır canım siz yeni almışsınız o numarayı o zaman ben hep arıyodum b: ya bas git deli misin nesin allah allah ya dedim kapadım. manyak heralde insanımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 cok kibarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ben mi çok kibarım? asdasd sağol canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 mumu edayı ver bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 gece rüyalarıma falan giricek edayı ver edayı ver diye deli kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bana canım diicekti var ya......... banada msj atmıştı bi tanesi "kuşuumm naber özledim görüşemiyoruz falan diye" bende cvp verdim ii canım senden gel zaman git zaman bu salak msj atmaya devam etti sonra dedim bayramın nasıl geçti naptınıss bakiyim kızda anlattıkça anlattı sonracığıma ya kuşum ben senin msnini kaybettim bidaha söylesene dedim söyledi ekledim şansa bide kız bizim üniden çıktı fakat nişanlıymış =) sonra nişanlısı ekledi beni asarım keserim dedi bye dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Yalnız baya heyecanlanmış belli. "azas veevlel bi kzıa araduırı" diye topic açmış eha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bi posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 lol. kesti mi lan yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bu "derken?" lafı nerden çıktı ya merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Spidee said: Yalnız baya heyecanlanmış belli. "azas veevlel bi kzıa araduırı" diye topic açmış eha. Tek elle o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ya da yapışmış klavye tuşlarıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Eed yabışmış olabülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ya da delik teşik olmuş klavye ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 insan kullanacak onu insan!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Asteroth said: Spidee said: Yalnız baya heyecanlanmış belli. "azas veevlel bi kzıa araduırı" diye topic açmış eha. Tek elle o kadar. hatunun sesi çok mu tahrik ediciydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Mr_Hand said: bu "derken?" lafı nerden çıktı ya merak ediyorum. derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ürkünç müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 KAAAARRRIIIIII !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 efsaneymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar