Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 said: "After losing a schoolyard fight, a 17-year-old boy in Beijing recently covered a classmate with gasoline and lit him on fire, claiming he "had lost himself in World of Warcraft and when he committed the crime he had transformed into a Fire Mage." http://bbb.typepad.com/billsdue/2007/12/chinese-teen-pl.html ozetlemek gerekirse cocuk sinif arkadasiyla kavga ediyo ama dayagi yiyo. intikam icin benzin dokup sinif arkadasini yakiyo. yani bildigin pyro sallamis sinif arkadasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 direk ignite lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kafasina deodorant zippo yapsaydi, ben de bir arkadasimi oldurecektim az daha oyle neyse ki range yetmedi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 wow'u gectime animelerden oluyo abi bu olaylar, abovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kurbanın fotoğrafı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 zanlinin ilk demeci: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 OHA WOW OYNAYAN GENÇLER SATANİST OLUYOR YASAKLANSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 no brain dps dedikleri bu oluyo heralde IRL de. pwnbot said: kafasina deodorant zippo yapsaydi, ben de bir arkadasimi oldurecektim az daha oyle neyse ki range yetmedi =/ bi de bu ben miydim lan, ahmetlerin odasinda bole bi saldiriya maruz kalmistim ilk sene.yorganin altina saklandiimi hatirliyorum gerisi yok.SEN MİYDİN O?! fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 for the horde demişmidir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 şakadır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Pikaçu olup uçmaya çalışandan iyidir... veya değildir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 pompyrocu genclik acep trinket acinca kaç k vurmustu? agsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 OF Sayfayı açıp yan taraftan bakın, MR T ve William Shatner yapmışlar, şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 yazık olmus cocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bbq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Sam said: kurbanın fotoğrafı: Ahah süper. Çocuk gerçek gücün frost'ta yattıgını bilmiyormuş. Ha cayır cayır yanışını izlerken sırıtıp ''Lol, crit record.'' demişse imba tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Mages are fine, l2p... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 PURE FIRE FTW ama wow'da kazanmak esas, reelde dövmekle olsaydı high warlordtum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ahah çocuk bütün okulu aggrolamış bi moba dalınca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 İyi taktik aslında. Oyunlar etkiledi delirdim savunmasıyla 10 yıl yerine 5 yıl yatarsın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 aman nasıl kesmişse kesmiş.. benim aslında merak ettiğim Droplar... Ne düşmüş ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 gardları aggroladığı için lootlıyamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 hmmm sınıf arkları HELP GUARDS CRİMİNAL !!! Diye spawm yapmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 IMA CHARGIN MA FIREBALL diye bağırdıysa başta hafifletici sebep olarak geçmeli, uyarı sonuçta. öbür çocuk neymiş acaba, warriordır kesin garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 not enough rage =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar