elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 DİYAR DİYAR DOLAŞSAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 PANORAMA HAREM FELSEFEEMİN YENİ PENCERESİ BANA PENSE VERİN DİŞLERİ SÖKÜLECEK HER SERSERİNİN BU SİZE OLACAKTIR SON SEFERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 BU SİZE OLACAKTIR SON SEFERİM SÖLE YENİ JENERASYON ÇOK MU MUTLU SENCE? ÇOK KONŞMA REZİL OLDUN HEPSİ MUTUSZ BENCE ANAHTAR OLMUŞ HER BAKIŞTA KARA PARA PENÇE ANCAK KAPLANMIŞ BU KALBE FAYDA ETMEZ AKÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 WOO WOO WOOOOO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 YEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 pense lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 niyeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Fayları sıkıştırmak için, sen de yani, soru mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ha doğru ya,uykusuzluk işte,düşündürmüyo bukadar ince detayları adama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 dişleri çekilecek de serserilerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ulan tam uykuya dalarken sallandi sag sol uykum kacti sonuc ? uykumu alamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 5 dk önce bi tane daha oldu gene sarstı baya tırsmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sallıyo habire,hadi hayırlısı.faylarda bişey mişeymi olduki acaba bala'ya dadandı deprem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 geçmiş olsun hepinize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 depremler devam ediyor halen... bu kadar cok sallantiya binalarin alt yapilari nasil dayanacak merak ediyorum. Bir kere gelip iyice sallansa bu kadar cok zarar vermez diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 tüm ankaralılara geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 az önce yine salladı. artçıydı çok kısa sürdü ama şiddetliydi. sandalyeyi falan salladı. çorumdan falan hissedilmiş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 az once evet yine sallandik fakat kisa surdu. sanirim 3.5 felan vardir ama fazla derinde degildi anladigim kadariyla cunku baya bi hissettirdi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 telaş yapmayın arkadaşlar artık. sallandıkça sallıyorsunuz, panik yaptıracaksınız insanlara. bu artçılar normal, ana depreme oturduğunuz bina dayandıysa diğerlerine de dayanır. kafanızı başka işlere yöneltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 3 saat önceki hissettiğim şiddetliydi, 3.5 falan bekliyodum, 4.8 imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bakan bol miktarda çadır ve battaniye göndermiş merak etmeyin size birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 biz dağcılıkta kullanılan çadırlarda bile üşüyoruz Allah kızılay çadırında kalanlara yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar