Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkol

Laraken

Öne çıkan mesajlar

askerde alıştım bu melete ben bu kadar devamlı içmeye, hergün 5 6 bira içiyorum banamısın demiyor sonra ciğer agrıları ile gittim dediler bırak yılmadım devam ettim içmeye en son iki gece üst üste komaya girdim resmen nefes alamamak yüzünden artık 2 3 günde bi içiyorum ama azalttımmı hayır içmediğim günleri o içtiğim günlerde telafi ediyorum : )

sallayın kısaca kasmayın devam durmak yok. alkol iyidir artık rakıya geçtim oda ayrı yada şarap bira içemiyorum mide reflü oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

sigarayla içkinin bağımlılık sebeplerinden çok bahsettik ve aynılar.

psikolojik ve fizikse.
bizim yaşlarımızda ( gençken ) , rahat ol o psikolojik bağımlılıktır ki ben de de sigara yüzünden böyle .

ama sağlığıma zarar verdiğimi ve acı çektiğimi hissedince acıyorum kendime , azaltıyorum en azından.
sen de en azından azaltabilirsin bunun farkına varınca .

yoksa devam et .

edit : fede de yardırmış yine.
kül mül atsın adam birasına istersen alla alla :D
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Alkolu keyif icin iceceksin, tamam arada sirada efkar olur guzel de olur, ama hep o tribe baglarsan sictiginin resmidir.

Yani sen moodu degistir kisaca, alkole suc atma : ) Eglenmek icin ic, birakip da napican obur tarafta mi icecen allaskina. 70 yasinda olecegine 60 yasinda ol, hayatin tadini cikarmis ol ama : )

abi çok antipatiksin ya
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşımın babası hergün 70lik rakı içer, yaklaşık 20-30 senedir hemde. çocukluğunda çiftlikte çalışanlarla falan içermiş, sonradan sonraya öle kalmış, tadsal zevk.
ama tabi gece içer. bilemiyorum, hayatının önüne bi engel olmuş senin. ikisini birden yürütemiyosan, birinden birini bırakıcan, ya hayatını ya içkiyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...