Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Laraken said: Red said: ben ayda yılda bir bira içiyorum :) benim aldığım zevki nereden biliyorsun o zaman? : ). surekli yapsam zevk almam ki :) eminim 2 gunde 1 bira içsem,uzun süre içmeyipte içtiğim zamanki tadı alamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 abijim iyidir ya alkol nolcak öğrenci adamsın, fazla içip sapıtıp aleme madara olmadıktan sonra bi zararı yok, hem bence senin durumunda 'hayatıma etti bu melet lanet olsun' denicek bi durum pek de yok, sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 askerde alıştım bu melete ben bu kadar devamlı içmeye, hergün 5 6 bira içiyorum banamısın demiyor sonra ciğer agrıları ile gittim dediler bırak yılmadım devam ettim içmeye en son iki gece üst üste komaya girdim resmen nefes alamamak yüzünden artık 2 3 günde bi içiyorum ama azalttımmı hayır içmediğim günleri o içtiğim günlerde telafi ediyorum : ) sallayın kısaca kasmayın devam durmak yok. alkol iyidir artık rakıya geçtim oda ayrı yada şarap bira içemiyorum mide reflü oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 sigarayla içkinin bağımlılık sebeplerinden çok bahsettik ve aynılar. psikolojik ve fizikse. bizim yaşlarımızda ( gençken ) , rahat ol o psikolojik bağımlılıktır ki ben de de sigara yüzünden böyle . ama sağlığıma zarar verdiğimi ve acı çektiğimi hissedince acıyorum kendime , azaltıyorum en azından. sen de en azından azaltabilirsin bunun farkına varınca . yoksa devam et . edit : fede de yardırmış yine. kül mül atsın adam birasına istersen alla alla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 llama askerde nasıl alıştın?selimiyede bar var mıydı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Alkolu keyif icin iceceksin, tamam arada sirada efkar olur guzel de olur, ama hep o tribe baglarsan sictiginin resmidir. Yani sen moodu degistir kisaca, alkole suc atma : ) Eglenmek icin ic, birakip da napican obur tarafta mi icecen allaskina. 70 yasinda olecegine 60 yasinda ol, hayatin tadini cikarmis ol ama : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 gece hayatım bitti / o sayfayı kapattım / en sonunda başardım / karaciğeri yolda bıraktım dizeleriyle kendimi ifade etmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Penthesilea said: Alkolu keyif icin iceceksin, tamam arada sirada efkar olur guzel de olur, ama hep o tribe baglarsan sictiginin resmidir. Yani sen moodu degistir kisaca, alkole suc atma : ) Eglenmek icin ic, birakip da napican obur tarafta mi icecen allaskina. 70 yasinda olecegine 60 yasinda ol, hayatin tadini cikarmis ol ama : ) abi çok antipatiksin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 : ) Bu ne be ahahahaha : ) EKMEK ZUHAHAHAHAHAHA : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 içki problemi olan insanları anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 içmesenize yahu : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 haram lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 CthuLhu said: llama askerde nasıl alıştın?selimiyede bar var mıydı? =) selimiden beni başka bi yere almışlardı konuttaydım içkilerde başka şeylerden benden soruluyordu komutan bi kadeh içiyorsa iki içti diyordum biri bana geliyordu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 arkadaşımın babası hergün 70lik rakı içer, yaklaşık 20-30 senedir hemde. çocukluğunda çiftlikte çalışanlarla falan içermiş, sonradan sonraya öle kalmış, tadsal zevk. ama tabi gece içer. bilemiyorum, hayatının önüne bi engel olmuş senin. ikisini birden yürütemiyosan, birinden birini bırakıcan, ya hayatını ya içkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Alexi_Septimus said: içki problemi olan insanları anlamıyorum. ben de yahu. kafam güzel bak yine. güzel lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 abi iç sen ya dinleme kimseyi valla niye alkoliğim diye aç bi 70lik iç zaten şimdi kim ne dese takmıyacaksın ilerde çekersin acısını daha çok var..şerefe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 alkolik değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 benim için farketmez ama sen yinede bi oku istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 olm alkolik değilim diyorum, senin oku dediğin şeye bak. 10 yıldır içerim bi kere bağımlılık yaptığını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hahahahaha pardon ozaman abi bkz:"30 yıldır uyuyorum bikere bile horladığımı duymadım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ahauah ciddiye aldın sen o daha güzel : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ben kendi adima sosyal iciciyim ortam oldumu icerimde nebliyim yani sole hic bir gun gelipte hadi bir bira acayim dedigim olmuyor nasil yapabiliyorsunuz ozeniyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bira (td) kola (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 (tu) (tu) (tu)şarap (td)bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 (tu)alkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar