Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 AC haricindeki 3 oyun da ilgimi çekiyor, sanırım alacam ben de bu packi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bende alıcam yani yeni pcye yatırım ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 oha süper. oyunlardan hiçbirini de oynamamıştım. çok iyi oldu bu. aldım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 aldım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 daha bi ton konsere bilet alacam. uplanır mı bu topik yeğ :( bende aldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 akşama ben de alacam gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kaptım bende pack'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ben almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 elimde kredi kartım şu an ne alsam diye bakıyorum team fortress 2 mi ubisoft pack mi left 4 dead 2 mi hangisini alırsam böyle multiplayer'ı daha fazla sarar böyle mikrofonlu falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 mikrofonlu ise l4d2. tf2 her turlu hepsini ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ya tf2 alcaktım. baktım biraz, kafa isteyen uğraştıran bi oyun gibi duruyo. benim oynayacağım günde 1 saat falan. left 4 dead 2 daha uygun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 lan kahretsin of ne güzel pack imiş.. ama almamalıyım.. hayır.. source ve l4d2 bekliyorum indirim için.. Parayı harcamamalıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 l4d2 daha taktiksel ve 4v4 oynandıgı icin takım oyununu mecbur kılan bir oyun. o yuzden arkadas grubu ile oynamak sart gibi bisey. random serverlarda oynaması cok keyifli olmuyor. ama mutlaka herkesin oynaması gereken bir oyun tabi. tf2 ise bugune kadar bu kadar canlı kalıp, beni en fazla eglendirmis fps'dir. takım oyunu gerekir tabi ki ama hic arkadasın ve mikrofonun olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ya rainbow six gibi swat gibi başka oyun yok mu ya.çok seviyorum anasını satim o tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 tam clancy's oyunlarının çoğu swat tadında zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 splinter cell acayip iyi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 abi splinter cell swat gibi değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paticik l4d2 oyunları çok imba oluyor kimi zaman hiçbir zaman offf ne kadar kötü oyundu diye başından kalktığımı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pXkTMhp7QFI&feature=player_embedded Gabe Steam'in yeni koruma sistemini tanıtıyor, o kadar emin ki kendi şifresini ve mailini bile veriyor. ehah bunun gibi olmasın http://www.wired.com/threatlevel/2010/05/lifelock-identity-theft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ahah ingilizce'den alman aksanli ingilizce'ye ceviri (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ben en son ac3 e baydım parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Güvenlik derken bizi uğraştırmasınlar da hardware değiştirirsin Steam'e girmez falan, kan ağlatır vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yalnız manyak olay her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 moncici said: ya tf2 alcaktım. baktım biraz, kafa isteyen uğraştıran bi oyun gibi duruyo. benim oynayacağım günde 1 saat falan. left 4 dead 2 daha uygun gibi ninja link http://forum.paticik.com/read.php?27,5450746 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 böyle bi sistem lazımdı ayrıca bu sistem oyuncuların yanına oyun şirketlerinin de ileride artık steam i tercih etmelerini sağlayacak. çok iyi gidiyolar. kesin microsoft çok daha iyisini çıkartacak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar