Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 oradaki betası bile değil farklı bir şey, super meat boy tamamen yeni ve 3.75'e değer kesinlikle. geçen indirimde aldım ben de oynuyorum arada elim ağrıyana kadar sdf blizzcon esnasında gamespot popüleritesinin d3'den daha fazla olması yetiyor zaten anlatmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Lara Croft inanılmaz bomba şiddetle tavsiye ederim. Achivementları kasması çok keyifli co-op modunda bazı yerlerde gözümden yaş geldi resmen :) Bulmacaları çözmek oldukça eğlenceli. Gözünüz kapalı alın derim eğer co-op oynayacak birisi daha varsa. Ben varım mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 risen (tu) dar alanda kısa paslaşmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 risen güzel olabilecek bi oyunmuş ama olamamış. başlarda eğlendim sonra çok sıkıldım oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 risen ın alanı ufacık ama hikayeyi bildiğin örmüşler.. biraz sabredersen order of warrior zımbırtısından sonra heyecan basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hem lara croft'u hemde witcher'i aldım koyarım diyip asdfsda yarın inşallah güzel oyun gelmez indirime, 2 gün içinde limit açamam kredi kartında asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 lara croft tek kişi zevkli mi * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Pickles said: lara croft tek kişi zevkli mi * oyun herturlu guzel ama tek kisi oynamak oyuna hakaret. edit: sayfabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Steam indirimleri yaramiyor olm size. Hayattan kopuyorsunuz. Durtucektim iki dakka ama yoksun yine ortalikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 DarKRideR said: yarın inşallah güzel oyun gelmez indirime, 2 gün içinde limit açamam kredi kartında asdf Bu yüzden hep sanal kart kullanıyorum içim rahat bi sonraki aymı ödeme yapıcam derdim yok çat diye öderim çekilirim köşeme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi bende bir nevi öyle kullanıyorum, bankayla yaşadığım bir olay yüzünden bir nevi tek taraflı küstüm onlara 300TL limitli öğrenci kartı, 300TL borcu var kartın ödemiyorum. Birşey alacağım zaman internetten falan, yapacağım harcama kadar parayı yatırıyorum kredi kartına borç olarak. Miktar genelde 50-60TL'yi aştığından bu arada asgari ücrette ödenmiş oluyor, faiz çok çok az biniyor. %2 falandı galiba, işte neyse limit açılıyor ve harcamayı yapıyorum. Ardından tekrar borç biniyor vs. zaten her ay en az 1 ps3 oyunu aldığım için mutlaka bu işlemi yapmış oluyorum asfsa bir kere sadece 2 ay unuttum onda da afedersiniz, totoma girmişti. rahatım ya, işe girersem veya büyük bir para geçerse elime hepsini öderim, zaten ondan sonra da kartı kapatır giderim daha da kart kullanmam zaten asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 limitini arttırmak istermisin peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bf bc2 oynamadım da alsam mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 lara croftu alin oynayin olm birbirinizle, ben arkadasla suyunu cikartana kadar oynamistim acayip zevkli. hatta mumkunse yan yana oynayin 2 katina cikiyor zevki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 calimero said: bf bc2 oynamadım da alsam mı acep? güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hadi buraya da yazayım civ4 oynamamıştım tüm civ4leri aldım paket halinde. baya baya garip geldi. menülerden başladı oyuna alışamamam play now var play scenario var custom var. bu menüleri tek tek anlatırmısınız bi bana. bir de 3 ek paketi nasıl oynamalıyım. heroesdaki gibi mi ek paket sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ohhh iyimiş :P Bence sen Civ olayı için ayrı bir topic aç burası duman olur yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 direk civ başlığına yazdım da birisinin görüp yazma ihtimali nedir bilemedim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Evet pardon görmemişim ben onu :) Görürler illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 DarKRideR said: CS Source bende aldım ama yok, adamlar aşmışlar. Bir türlü ısınamadım, deli gibi oynuyorlar. Lise yerine internet kafelerde sürünen insan modelleri resmen, hele bugün bir tanesine girdim mikrofondan kafenin dış sesleri falan bile geliyordu asdf ahahah aynen abi. xkafe ve pirates serverlarına girdim birader herkes mi keleşle one hit k.o yapar ya ahahahah. genelde hep 5kill 15death gidiyorum. ya bende sorun var ya da millet çok fazla abanmış vakti zamanında. botlarla oynayayım dedim onlar da pek bi salak ya çözemedim idealini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ben arada böyle esiyorum, ama genelde eziliyorum tabi. Olay alışmayla alakalı bence. Eski formuma 1 ayda falan kavuşurum da CS'ye öyle bir vakit ayırır mıyım bilemiyorum. Şu anda orta sıralarda yer buluyorum kendime, liderlik uzak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bu arada xkafe ve pirates'de oynayanlar eklesin. id:holysaft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bugünkü indirimler daha önceden yayınladıklaı indirimler değil mi?Oyun mu kalmadı ellerinde nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Adamlar yazmis zaten top listtekiler icin ikinci sans diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 senko said: lara croftu alin oynayin olm birbirinizle, ben arkadasla suyunu cikartana kadar oynamistim acayip zevkli. hatta mumkunse yan yana oynayin 2 katina cikiyor zevki olm lara croft bizim laptoplarda çalışmıo di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar