mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hata vardır steamde ondan kapamışlardır ztn su anda steami. steam yapmaz ole bişi. olduda fazla çektiler geride verirler fazla çekileni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 şu an açılıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 square enix & eidos pack'i alan bütün sene sıkılmadan oynar sanırım. vaktim olsaydı eğer saldıracaktım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 TF2 ile magic the gathering exp 1-2-3 aldım oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Magic the gathering'i bende aldım ama explerini almadım.Bayağa beğendim , güzel yapmışlar online maçlar zevkli oluyor.(Hoş daha desteleri full açamadığımdan paso yeniliyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 abi buneyaaa buneyaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ABİ İNDİRİMLER %90 %75 FALAN GÖRÜYORUM NELERLOLYOYLOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Allah kahretsin niye gösterdiniz bana steami. Valve Complete Pack ne abi öyle, tam istediğim gibi. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 indirimin başında 25 dolardı o pack. sonra bi katakulle döndü 49 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Ben ana sayfayı göremiyorunmmm. İNDİRİMLERİ GÖREMİYORUM, NOLAMAZZ NAYIR NÖREMİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Aluriel said: indirimin başında 25 dolardı o pack. sonra bi katakulle döndü 49 oldu. Bende 25EUR gösteriyor? Hala 25 dolar olabilr bi kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 yok 49 dolar valve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 OH BE! allahim sen benim cimri yuzume guldun sonunda sukur! PORTAL icin pusudaydim kac aydir indirime girmiyordu eheh negzel oyunmus ya utandim resmen bunca zaman alip oynamadigima yaziklar olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 portalı beleşe verdiler zaten bi ara, bende var öyle aldım beleşe ama oynamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 O değilde arada gözümüzden birşey kaçmış olabilir neler var şukela olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 cok acele ediyosunuz beyler. daha cok var indirimlerin bitmesine, kim bilir neler cıkacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 evet bencede biraz beklemekte fayda var kesinlikle. eğer ozellikle istediğiniz bi oyunda indirim yoksa pack almak falan akıl karı değil. biraz bekleyip piyasayı takip etmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 kim bilir ne cikicak diye beklersek, bitince de bakariz oyle. istediginiz bisey girmisse indirime alin, sonra paraniz bitince durun, istediginiz baska bisey indirime girmis olsun, on bakin oyle, teselli olarak onceden almis olduklariniz olucak. obur turlu elimiz bos da kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 o packler filan 2 ocaga kadar, onlar icin bekleyebilirsiniz, gunluk deallar icin dediydim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 aynını demişiz işte. ozellikle almak için istediğiniz varsa alın ama packler için beklemek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ben yazarken sen daha bisey dememistin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bana dedin sandım çok alıngan gordum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ayni seyi demissek neye alindin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 beni yanlış anladığını sandım işte sora açıkladım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar