Pickles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 lan şu pong oyununda bi türlü 11.200.000 yapamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 SeaGle said: l4d2 almayı deli gibi istiyorum ama şu an para transferi için uygun değilimLANNNNNNNNNNNNNN neyse bi daha olur olur di mi olur be ühü Su an 3.5 eu l4d2,anasayfada special kısmından bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 eğer hediye yollama questini yapmak isteyen olursa bana yollayabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 hediyeyi de yapmışım, l4d2 questini de yapmışım, ammavelakin VAC status temiz olmadığı için katılamıyorum bunlara. lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 11 objective yaptım ben 15 olsun şapkamı alcam (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 4 yapabildim ben daha :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 toggie said: ne yapmak gerekiyo ben anlamadım. Sevip yemek ısmarlayacak değilsin ya ,Öldürüceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Shatter'ın achievementı bildiğin rezalet ötesi. Oyunun daha doğrusu o modun rezaletliğinden dolayı ama. Saçma sapan falso alıyo toplar, hani sen olamsı gereken yere otomatik gidip bekliyosun bi anda dönüyo sağa sola manasızca falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 el alışınca rahat yapılıyo. 12m yaptım bıraktım tabi uğraşmadım. ama çok zevkli oyun ya. multide acayip gideri var oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 multisini bilmem de şu achievementı kim şart olarak koyduysa anasına az sövmedim oynarken. Normalde senaryo falan zevkli oyun, ama sırf şu saçma sapana achi yüzünden öyle baydım ki bi daha muhtemelen açıp zerre oynamayacam, kaş yapalım derken göz çıkardılar. 9M'yi geçemedim,"öperler" deyip bıraktım uninstall edicem birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Witcher 2 indirimi çok kralmış. İşte abi, hep böyle preorder indirimi yapmalılar, o 50likler 45 olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ver geçiym ya ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ağlama melis :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 gift yollamak isteyen olursa id: keremshad :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ya 15 puanla gelen hat cok guzelmis ama alamıycam. particle sacıyor etrafa :) http://www.youtube.com/watch?v=Rcqvdyc31u8 hd izleyin ekranı buyutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Rewendor said: multisini bilmem de şu achievementı kim şart olarak koyduysa anasına az sövmedim oynarken. Normalde senaryo falan zevkli oyun, ama sırf şu saçma sapana achi yüzünden öyle baydım ki bi daha muhtemelen açıp zerre oynamayacam, kaş yapalım derken göz çıkardılar. 9M'yi geçemedim,"öperler" deyip bıraktım uninstall edicem birazdan. uğraştım 11.100.000 yaptım ağlıyodum resmen neyse ki geçtim demin sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 the undergardenin demosunu kesin oynayin, hem enteresan saykodelik oyun, hem de objective almis olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 aquila said: the undergardenin demosunu kesin oynayin, hem enteresan saykodelik oyun, hem de objective almis olursunuz. demoyu indirdim ama çalışmadı hata veriyor pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 aquila said: the undergardenin demosunu kesin oynayin, hem enteresan saykodelik oyun, hem de objective almis olursunuz. e o objective geçmedimi. geriye dönüşlü olarak objectiveleri tamamlayabiliyoruz mu. vay vay varmış öyle bişey ya. beyler steamidlerinizi paslayın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Fistan said: aquila said: the undergardenin demosunu kesin oynayin, hem enteresan saykodelik oyun, hem de objective almis olursunuz. demoyu indirdim ama çalışmadı hata veriyor pff denetim masası->bölge ve dil seçenekleri->geçerli biçim->ingilizce(kanada) ayarla. sora çalıştır oyunu. achi yi yaptıktan sora geri çevirirsin ztn ayarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Undergarden için çözümü yazmıştım ben bi üst mesajda mokoko da yazmış dil seçeneklerini değiştirince düzeliyor problem. Shatter eğlenceli oyundu da, bu achievement'ları steam mi seçiyo yoksa yapımcı firma mı seçiyo bilmem ama kim seçtiyse saçmalamış. Oyunun bayağı güzel aksiyon dolu senaryosu varken en kötü en bayık modunda grind ettirmeye çalışması feci rezalet. Hatta achi'yi kapar kapmaz uninstall ettim oyunu o güzelim diğer modlara rağmen soğuyup da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 L4D2 Achievementı için ne yapmak gerekiyo tam olarak? Kastırıcı mı? Çok vaktim yok da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 undergarden ne kadar dandik bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 @Rew jonq said: Pickles said: Create a Crass Menagerie in Left 4 Dead 2 bu nasıl oluyor 5 achi kaldı çekilişe katılmama YEAH Dead Center Campaign - CEDA Agent ,1. bolumde apartmanda var bir sürü Dark Carnival Campaign - clown, 1. bolumde var bi kaç tane Palyaço Swamp Fever Campaign - mudman , 2. bolumde Chukky gibi kambur tipler var onlar. Hard Rain Campaign - construction worker, işçiler her bölümde var. Öldürüceksin. Bölümleri bitirmeye kasmazsan 15dk nı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar