Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 şu son 3 saatte hayatımda yapmadığım kadar mail kontrol ettim sanırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Bone said: LathspeLL said: Şimdi benim gibi adama, HL serisinin biggest fan in Turkey'ine bişeyler vermezlerse olmaz. türkiye'de steam'den en çok oyun alanı da benimdir herhalde :P 361 oyun varmış, 4 tane daha koy, 1 yıl eder, o da 40 eder. Daha fazla oyun sahibi 2 kişi gördüm, kapışıyolardı birbiriyle, biri askere gitti, diğeri kazandı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Revangelis said: şu son 3 saatte hayatımda yapmadığım kadar mail kontrol ettim sanırım sdfs ana sayfada geri sayım var, daha 19 saat var belli olmasına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hayır abi o 19 saat yeni indirimlerin gelme süresi çekilişle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 çekilişler o saatte başlıyor. 11 e kadar sanırım devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Pasifik saati ile 10-1 am arası yapılıyor çekilişler. Winners will be chosen from the eligible users between the hours of 10 am and 1 pm PST daily. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 benim de listem şöyle. 1-Call of Duty: Black Ops 2-Portal 2 3-Dungeon Siege III 4-Brink 5-Deus Ex: Human Revolution 6-The Witcher 2 7-Warhammer 40,000: Space Marine 8-Sid Meier's Civilization V 9-Fallout:New Vegas 10-Mafia II değiştirdim listeyi. dayanamadım brinki de kattım ilk 5'e. civ 5 i cıkarttım. ucuzlar o nasılsa yakında yeni liste böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 dungeon siege ve deus ex i ben de ilk 5 e kaydırdım ama fiyatları bile yazmıyo daha, umarım problem olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 İşini sağlama almak için bence değiştir Deus Ex'i. fiyatı yazmayan preorderı olmayan ürünleri saymıyolar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Augusta said: If the game can be added to the wishlist, then it's eligible. demiş eleman şurda. Tık. kısaca wishliste eklenebilen herşey kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben de görmüştüm birinin forumda yazdığını da valve la alakası yoktu adamın, iyi oldu bu link teşekkürler yalama oldu liste atmıştım deus exi geri aldım yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ya adamlar iyilik yapıp 5 tane vericez demişler de yetmiyor resmen. hala witcher ve civ 5 dışarda diye üzülüyorum. açlık kötü şey :D. büyük ihtimalle bana ( o ))) vercekler ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Liste bozulacak oynamaktan, geri alayım bari çıkmamış oyunları listeye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 olüm birine çıktı diye "aha valla çıkıyomuş demekki" diye düşünmeyin. kazanma ihtimaliniz aslında artmadı, tam tersi düştü. aynı gün Türkiye'deki 2 kişiye oyun düşme olasılığı 1 kişiye düşme olasılığından daha düşük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Şu ilk 5'e bakarmısınız ya, bi çıkarsa ne sevaba girecek herifler lan. 1 - Dc Universe Online 2 - Cod : Black Ops 3 - Test Drive Unlimited 2 4 - The Witcher 2 5 - Dungeon Siege 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 çıkmayanları çıkar listeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ooof of hepsinin seçilebildiğini öğrenince ipin ucu kaçtı ilk 5i sıralayamıyorum. orjinalde ağırlığı multiplayerını oynayacağım oyunlara verince 1-2 oyunu değiştirdim, üstüne bi de yeni oyunlara bakınca eskiler elendi ama hala çok seçenek var. Blood Bowl Legendary Edition Dungeon Siege 3 CoD: Black Ops Deus Ex: Human Revolution CoD: MW2 şu anda ilk 5'im. Ama Black Ops varken MW2 oynamam heralde multi. FM 2011, Fallout Vegas ve Metro City de single olmalarından gittiler. Civ 5'i çok tutmamıştım. MW2 yerine oyun öneren var mı? Yeni ya da çıkacak ve multisi de olan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 aynen ya. kesinlikle yetmiyor 5 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 görende herkese beleş veriyolarmış sancak ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi torrentten indirip oynicağınız oyunları koymayın işte. multisi guzel olcak dediğiniz oyunları sıralayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 aynı mantıktayım 5. arıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 black ops portal 2 homefront deus ex: hr test drive unlimited 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Pickles said: görende herkese beleş veriyolarmış sancak ha :D çıkarsa bari sonradan pişman olmayalım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 JonBovi said: çıkmayanları çıkar listeden gerek yok, çıkacak oyunlarda konulabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 blood bowl dungeon siege 3 black ops deus ex wh40k space marines ilk 5 budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar