Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Fly

Öne çıkan mesajlar

oha ne ugrasması ya, rardan cıkar iso'yu normal cd gibi kullan iste, hicbir farkı yok :)
5 lira, 10 lira diyince ne kadar uzun suredir korsan cdciye gitmedigimi anladım. en son 6 sene once falan yazıcıogluna gitmistim herelde. orda da tırsıyodum, kapıları kilitlemeler falan, boyle abuk subuk isler. daha da gitmedim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Demek istedigim 7 lira bile olsa bu firsatlarin bir sure sonra 55 x 7 lira haline donustugu ve cogunun bu parayi hakedip haketmeyeceginin saibeli oldugu. Tercih ve zevk meselesi de ayni zamanda.

O yuzden once bir sekilde deneyip, sonra begenirseniz alinmasi ve hakkinin verilmesi daha uygun benim mantigima gore.

Herkesin kendi parasi tabiki lakin adam kendi diyor 2 aylik maasimi oyunlara harcadim diye. Ben de cozum olarak bunu soyluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim. Torrent ile oyunu indirmek için bilgisayarın açık durduğu 7-8 saatte harcadığı elektrik parasının 2-3 katını ödeyip hem legal, hem sanal diskiydi, yedeklemesiydi cartıydı curtuydu derdi olmadan, setup derdi olmadan ve en güzeli patchlerde sıkıntı yaşamadan ve auto patch sistemi ile edinirim, oynarım paşalar gibi. şurda şu oyunlara 5 dolar vereceğime torrentten indiririm oh mis diyen liselidir, steamden alışveriş yapacak kartı yoktur. no ofens.
Sosyal ağlarda paylaş

7 liralık oyunlar da eskimis oyunlar oluyor genelde oynamıs oluyoruz. ben de korsanı destekleyen biri degilim, steam kullanıyorum ama hala bir calısan olmadıgım icin paramın yettigi kadarını orijinal alabiliyorum ancak. ya da cok begendigim oyunları surdan burdan kısıp alıyoruz iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi anlamak isteyen icin gayet anlasilir iste yazdigim. 7 lira ile sinirli degil olay. Simdi 7 lira, baska zaman 37 lira. Once deneyip, sonra odemek gibi bir sansiniz oldugunu bilin, koru korune para odemeyin diyorum. Oyunun hakettigini dusunuyorsaniz sonradan da odeme, telafi etme sansiniz mevcut.

Maas kalmis aklimda o sekilde yazmisim bu arada. Olur o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

şurada "yanlış yapıyorsunuz, paranızı ziyan ediyorsunuz" şeklinde çağrıda bulunman ahlaki olarak, mantık olarak ve forumun korsana karşı olması bakımından bana önce insan, sonra oyuncu ve en sonunda da mod olarak batıyor. inisiyatifimi kullanarak müdahale etmek yerine şahsi olarak tartışıyorum ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

Eh orada gercekten yanlis sekilde ifade etmisim kendimi, hatta edememisim ve yanlis kelimeler kullanmisim ama ardindan 10 kere daha yazdirdin bana anlatmak istedigim seyi.

Ayni kapiya cikiyor, canin istese gayet iyi yondekini anlamini cikarirsin. Hala ilk mesajdaki kismi alintilayip/anlatip bu batiyor diyorsun. E takil kal madem orda.

Single-player oyunlarin cogunun oyun suresinin 10 saati bile bulmadigini ve hepsine para odemenin mumkun olmayacagini bildiginiz halde su sekilde diretmeniz sov yapmaktan otesi degil.

Sevilen ve takdir edilen urunlerin parasi odenmeli ama 20 dakika oynayip kenara atilacak oyunlar icin -7 lira 37 lira farketmiyor- odenmesini savunmak da akil kari degil. (Milyonuncu baski oluyor ama) bu tip durumlar icin onceden deneyip, sonra odemek kimi durumlarda pisman olmaktan kurtaracaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

e halen yanlış şekilde ifade ediyorsun o halde kendini demek ki, zaten öyle bir duruma yönelik olarak da konuşmadın orada. insanlar zaten sevdikleri oyunları aldıklarını söylemişler, 7 lira denmiş. 7 saat bile sürse oyun 1 saate 1 lira birşey değil şuraya mesaj atabilecek bir insan için. herhalde çöpten topladığınız pc üzerinden komşunun wireless'a sarkarak atmıyorsunuz şu mesajları.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de gireyim topa burda :p

ben de bazen ulan çocuğumun oyuncak parasıyla kendime mi oyuncak alıyorum yoksa lan bi dur diye kendimi dizginlemeye çalışıyorum :D

ama şu var, geçende oblivion aldım hatta morrowind aldım düşünün, neden? zamanında o kadar zaman geçirdiğim, belki de tekrar oynamaya zamanım da pek olmayacak bu oyunlara neden para verdim?

bence şundan; zamanında orjinalini "almadım", pahalıydı, hatta hep birlikte dedik ki "orjinal çok pahalı, kutuya para veriyoruz, bizim ülkemizin ekonomisi belli, avrupalı verir tabi o parayı biz veremeyiz, ucuz olsa verirdik vs" işte belki bu yüzden alıyorum. elbet bir gün açar oynarım canım çekerse, raflarda yer kaplayanı olsa daha iyiydi tabi ama artık yönümüz bu sistem

belki de arızalı olan monitörünü yaptırıp dolabın üstüne kaldırdığım amiga 500'ün her şeyini hala tertemiz sakladığım için alıyorumdur eski oyunları, o da olabilir ^_-

ama işin doğrusu yeni çıkan oyunlara da 39.99 ya da 59.99 gibi paralar verirken eski söylemi de hatırlamıyor değilim, sanki en yenisi en pahalısı 19.99'u geçmese şahane olacakmış gibi geliyor ;)
Sosyal ağlarda paylaş

abi istanbulda bi gece içki olayına girmeden çikmak 50 götüryo rahat. bırakın bu verilir verilmez ayaklarını. alirsiniz almazsınız da çıkıpta verilmez demeyin. ben de herşeyi orjinal alan birisi değilim pc dünyasında ama çıkıpta buna para verilmez demem.çünkü para verilmeyince tamam ilgisiz kalsanız eyvallah. indirip oynuyor musunuz o zaman olmuyor işte.bir de evet single player oyunlarda açıkcası ilk baktığım şey oyun süresi.bundan ötürü i luv stalker.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...