mono Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hrmm paskalya tatili bu pazar, suprik bir indirim serisi cikabilir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 blur nasıl? 5 dolara düşmüş %75 indirimle. simulasyon yarışları beceremeyen arcade seven biriyim. severim gibi gözüküyor resimlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 her playstation cafe'nin vazgeçilmezi. bedava mı dağıttılar anlamadım :P güzel oyun fena değil arcade olarak. split/second oynadıysan aynı tarz ama bence split second daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Blur eklediğimden iyi çıktı. Multisi de eğlenceli görünüyor. 5 dolara değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 aldım ama bi süre indirmeyeyim akk yüzünden. 20 sinden sonra 1 aylık stok indiricem artık =) geçen son 5 günde 100 gb indirmiştim anime film fln onları izliyorum şimdilik =) ne hallere düşürdü bizi ttnet. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 biz indirime girdiğinde topluca GRID almıştık böyle, baya eylendik multide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YPjFavgKO5I&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 oha 1.5 aydır hiçbir şey yazılmamış?? neyse 9 dolara Dead Island isteyen var mı? 4pack alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ben az önce alman bi elman için aldım normal fiyattan. bileydim haber ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sabonis said: oha 1.5 aydır hiçbir şey yazılmamış?? neyse 9 dolara Dead Island isteyen var mı? 4pack alalım Aynen bunu demeye geldim. 4 Pack almak isteyen var mı? Gerçi GOTY'si çıkacakmış yakında onumu beklesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 GOTY'de bi poh yok ondan 9a almak mantıklı mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yok mu başka isteyen yav, elin yabancılarıyla muhattap etmeyin hade =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 karşılığında bişe istemiyosan alırım ben dfskg fena beleşçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 jurassic park vereyim 4peke katin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yok mu isteyen başka 9 dolara dead island? 2 saate kadar çıkmazsa başkası, yabancılarla giriyorum bu olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 torchlight preorderına 4 pack yapcak varsa ona katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Steamworks Metro 2033 5 dolar Steamworks Civ 5 GOTY 7.5 pound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 civ5'te gelişme varmı exp.'la beraber oyun toparlandımı biraz yoksa herşey aynımı Game of the Year edition var 12.5 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 steamworks demek ile steam demek aynı şeymi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 hikayeci51 said: steamworks demek ile steam demek aynı şeymi acaba? steamworks demek oyunu nereden alırsa al steam'e ekleyebiliyorsun demek. mesela gamersgate'den alırsan adamlar sana key veriyorlar, o key'i steam'de aktive ettiğinde oyun game library'ne ekleniyor. ya da retail box olarak mount and blade aldığında, kutudan çıkan key'i aynı şekilde aktive edince game library'ne ekleniyor. bir nevi DRM yani steamworks. steam de işte distribütörün adı. aynı şey değiller ama senin sorduğun sorunun cevabı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 aldım ben de civ5 goty versiyonunu 10€ ya geldi en son civ3 oynamıştım ki o zamanlar 10-11 yaşında filandım kafam basmıyodu :P değişik geldi açıkcası diğer stratejilere göre ama yine spearman'lerin mekanize piyadeleri indirdiğini görüyorum komik oluyo bu geliyo direk aklıma http://www.youtube.com/watch?v=8ewkfdEc1bg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 civ5 niye aldırmadınız bana ya :( Exp. geliyormuş haziran ortası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 çok dedik al diye ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Abi oldschool eğlence olsun diye worms reloaded aldım indirimden. yok böyle bişi. ne yarattığım profili hatirliyor oyun ne de multiplayer kismina girebiliyorum.zaten bir oyun nasil yaratilan profili saklayamaz da her seferinde gel sana profil açalim gel sana training oynatalim der.resmen hüsran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 yönetici olarka çalıştırmayı felan denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar