Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Bi %33 bi de %50 var bende isteyen olursa. İhtiyacım yok vericem direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 %50 bende de var. danke schön canlarım. yalnız şunu farkettim. oyunlar rusya üzerinden alınınca inanılmaz ucuza geliyor. örneğin dead space pack 150 rubleydi, 8-9 tl ediyor bu da. rusya'da biri varsa herşeyi ona aldırtalım ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 dead space 1-2 12.50 dolar ya çok iyi fiyat ama sadece haftasonu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 ds2 15 dolar, pack 12.5 dolar hhauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Resmen su steam icimizdeki kadini disari cikartiyo. İndirim gordum mu dayanamiyorum arkadas. Alip da oynamadigim en az 20 tane oyun var. Total 60a yakin oyunum var yanlis hatirlamiyosam 2-3 tanesi disinda 2 saatten fazla oynamamisimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 mulgear6 said: Resmen su steam icimizdeki kadini disari cikartiyo. İndirim gordum mu dayanamiyorum arkadas. Alip da oynamadigim en az 20 tane oyun var. Total 60a yakin oyunum var yanlis hatirlamiyosam 2-3 tanesi disinda 2 saatten fazla oynamamisimdir benim alıp oynamadığım oyunlar 70'e yakın, ileride oynarım nasılsa diyorum bakmıyorum bile sonra sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 amerikanya'da olup 5 dolara dead space 2 alacak biri var mı acep? ya geri 5 dolarlık gift atarım steam'den, ya da paypal öderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 yardimci olurum ben ozelden ulas bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Silphatos said: ds2 15 dolar, pack 12.5 dolar hhauhe bunu demeye gelmiştim ıajfdsf, gerçekten saçma ama çok dadlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 steam Türkiye fiyatlarında düzenlemeye mi gitti? Medal of honorun fiyatı saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 steam değil ea gitti o yola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Steam'in fiyat olayi baya baya sacmaymis UK'de. TR'de 10 dolar olan seyi burda 8 kusur £'a satmaya calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 medal of honor, deus ex, dungeon siege 3 vb... bir TR steam fiyatlarına bakın bir de US var birşeyler böyle değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 oyun fiyatı denen şey saçmalık zaten dirt2 aç gamersgate'i indirimle 60 tl'ye satılıyor, kutulusu 20 tl total war'u 40 tl'ye satıyor 20 tl kutulusu warhammer space marine 25 tl kutulu var 50 dolar a digital versiyonu satılıyor. örnekler yüzlerce çoğaltılabilir, oyun alacaksan borsa gibi takip edeceksin her allahın günü, her site kafasına göre satıyor, kampanya yapıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesela APB: Reloaded artık beleş ama Bimeks falan parayla satıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 evet çünkü aral türkiye'de parayla satıyor oyunu, bimeks'de ordan alıyor falan, haberleri bile yoktur bimeks'in o oyunun ne olduğundan ahah. www.gamersgate.com www.greenmangaming.com. steam ezkeys gittigidiyor a bakıp anca alıyorsun oyunu, ha aldığın oyun ertesi hafta daha da ucuza çıkıyor bir sitede karşına, görmemiş gibi yapıyorsun, ıslık çalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 http://www.gamespot.com/news/eas-origin-download-hub-adding-11-new-publishers-6349096 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Kojiroh said: Mesela APB: Reloaded artık beleş ama Bimeks falan parayla satıyo. hayir oyunu satmiyorlar icinden kod cikiyor, girince bir ay premium + kalici magnum veriyor, magnum tek basina 40 lira filan zaten, premiumda 10$ dan hesaplasak iste 19 liraya cok super bi paket satiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 oha 2. sayfaya düşmüş konu... duke nukem 5 dolar oldu, şaka gibi. büyük patladı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 aente said: evet çünkü aral türkiye'de parayla satıyor oyunu, bimeks'de ordan alıyor falan, haberleri bile yoktur bimeks'in o oyunun ne olduğundan ahah. www.gamersgate.com www.greenmangaming.com. steam ezkeys gittigidiyor a bakıp anca alıyorsun oyunu, ha aldığın oyun ertesi hafta daha da ucuza çıkıyor bir sitede karşına, görmemiş gibi yapıyorsun, ıslık çalıyorsun. aynı şekilde şu d&r'lara tekrardan gelen warcraft 3,diablo vs bütün hepsi 60 liradan satılmaya başlandı onun mantıklı açıklamasını bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 abi öyle yaptılar gold edition falan diye, expansionları dahil olarak yeniden satmaya başladılar sanırım, da o fiyatlar saçma tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 of of rezalet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 BATTLEFİELD 3 nasıl temin edebilirim ucuz yoları nelerdir yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Gittigidiyordan sanalsaray veya nuclear nikli elemanlardan alabilirsin 34-35 liraya satıyorlar, aslında Rus keyi ama anlattıkları şekilde dil dosyası indirirsen İngilizce oluyor oyun ve sorunsuz oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 sabonis said: oha 2. sayfaya düşmüş konu... duke nukem 5 dolar oldu, şaka gibi. büyük patladı valla. yılbaşında aldım, beğendim, dlc'sini de aldım şimdi. çok haksızlık edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar