screwy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 eger worms reloaded 4 pack almayı dusunen olursa beni bi sekilde trade yapıcak sekilde katsın konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 deus ex vardı unpack ettim yanlışlıkla yok oyunum arkadaşım versene ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 anomaly nasil oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Tower Defense türünün biraz değişiği. Bu sefer bir adamı kontrol ediyorsun, adamlarını rota çizerek bitiş noktasına götürmeye çalışıyorsun. 3$ bişi değil ama bir süre sonra rutin bayıyor. Youtube'dan vidyolara bak öyle karar ver diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 TD görmekten kusacam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 screwy said: eger worms reloaded 4 pack almayı dusunen olursa beni bi sekilde trade yapıcak sekilde katsın konusalım ben de varım reloaded 4'lü pack. 2 kişi daha bulalım. var mıdır isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 4'lü worms kişi başı 4.25, tek alınca 5'e geliyor uğraşmayın bence hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 0,75 dolarla indie bundle alırız abey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 aip, hib artık 1 dolar altına steam keyi vermeyecek bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 koyarız uzerine 0,25 dolar sen iste silph =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Silphatos said: TD görmekten kusacam artık aynen. vazgectim direk eheh. indie destekleyelim de yeter artik TD ekmegini yedikleri lan, orjinal seylerle gelin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Renegade ops verdigim arkadaslar oyunlari library de duruyormu diye bakabilir mi? Bana bir 4 tane daha geldi ama dlcler yok :D belki sizdeki hatayi silip tekrar yollamislardir. Yok duruyor ise baskalarina dagitmayi dusunuyorum. Edit: Ben baktim game listte var gozukuyor sizin yinede teyid ederseniz sevinirim. Isteyenler var ise trade edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 left 4 dead isteyen var mı? anomaly karşılığında (bugün 2.5 dolar) verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 l4d 1 o değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 DareJedi said: Renegade ops verdigim arkadaslar oyunlari library de duruyormu diye bakabilir mi? Bana bir 4 tane daha geldi ama dlcler yok :D belki sizdeki hatayi silip tekrar yollamislardir. Yok duruyor ise baskalarina dagitmayi dusunuyorum. Edit: Ben baktim game listte var gozukuyor sizin yinede teyid ederseniz sevinirim. Isteyenler var ise trade edebilirim. 4 mü geldi sana bana 3 geldi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 4 tane diye Pop-up çıktı ama inventoryde 3 tane ayrı ayrı Renegade Ops duruyor. Mailmi atsam acaba 4 dediniz 3 var diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 gerek yok bence zorlamaya sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 DareJedi said: 4 tane diye Pop-up çıktı ama inventoryde 3 tane ayrı ayrı Renegade Ops duruyor. Mailmi atsam acaba 4 dediniz 3 var diye :P Oyle bos bos duruyorsa garibanlar birini ben alip sevindirebilirim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 şu an duruyo benim libraryde ama sonra nolur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 benim dlc'li olanlarda duruyor yenilerde, yenileri okutmaya başladım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bugün benlik bişi yok allaha şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 darenin yeni 3lü dlcsizmiş sanrım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Sequence ne kadar kolpa bir oyunmuş. Verdiğim 1.24 dolara acıdım vallaha. Bi de achisinden -%50 Bit trip runner kuponu çıktı. Pehhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Dawn of War II Chaos Rising exp pack mi ya ikisini de mi alıyım yoksa chaos rising yetiyor mu bilen var mı. Gerekli olsa yazardı da oyun acisindan nasıl olur vardır oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 The Wonderful End Of The World kazandım gift pile'dan. Sanırsam steam üzerinde en dandik oyun benimdir artık ! Adamların diğer oyunu şu AaaaaAaaaaAaaaAaa imiş, sürekli yerçekimiyle aşağıya düştüğün binalara çarpmamaya çalıştığın oyun. Keşke o gelseydi oynardım sürekli halbusuki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar