sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 batman lego + witcher 1 aldım. tropico 4 değer mi bu fiyata, elimde tropico1-2-3 var ve daha zamanım olmadı oynamaya 3'ü, ama 4 net daha iyi/değer diyorsunuz aliim. son 7 dakka. çabuk yanıt lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Silphatos said: elmideki fazlalıkları trade ederek 25 kömüre ulastım sdf craftlasam mı la craftla! ki bi rakip daha azalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Revangelis said: kömüre hl2 veya ep1 veya ep2 veya portal veriyorum var mı trade isteyen hl 1: source'a veririm 1 kömür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 hl1 yok abi 2 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 clear sky yoktu aldim. 2.5 dolar. hele ki daha çok uzun süre veya hiçbir zaman eski stalkerları görmicemizi düşünürsek basın parayı rahat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 3 kömüre portal 2 isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 trade için http://forum.paticik.com/read.php?35,6051369 başlık var brolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 orange box, day of defeat, portal 2, stalker, roboblitz ve bir kaç oyun daha 20 küsür %50 indirim kuponu ve daha da fazla %33-%25 indirim kuponu var. kömür de 25 tane falan var henüz. https://www.facebook.com/MambaGaming şuradan kuponları yavaş yavaş dağıtıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 grotesque tactics oynayan var mı aranızda? baya tatlı bişiye benziyor, alsam mı karar veremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 stalker'ları alın da gsc kapanmasın. :( ya bu yılki görevler için hep patates indie oyunları istiyor, geçen yıl elle tutulur düzgün oyunlardan da görev vardı. hiçbirşey yapamadım tepedeki görevler hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 gabe pazarlamaya hos geldin dandrik dandrik oyunlari bu sekilde satip millete tanitmak istiyor iste, simdiye kadar bu sekil aldigim oyunlarin hicbirini begenmedigimden kasmiyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 %50 Valve kuponu disinda hepsinden komur cikti yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bence indie oyunları üzerinden achievement olması çok güzel olmuş tamam belki kötü olabilirler ama o kadar da kötü değiller çoğu çerezlik oyun ama bu ne be kadar da kötü değil. Öyle olanlar zaten free bknz Spiral Knight. En azından indie yapan firmalar bişekilde desteklenmiş oluyor böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 büyük yapimlar üzeridnen gitse zaten fiyatları düşününce direk objektivleri atlamak zorunda kalirsin.mantığı kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 oha gift'ten tam sürüm portal 2 çıktı asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ya listemi kontrol ederken fark ettim, trauma diye bir oyun gelmiş bana asdfdsa nerden gelmiş, neden gelmiş bilgisi olan var mı? Ya da ben nasıl öğrenebilirim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 sağ üstten darkrider's account yazısına tıkla (ya da steam nickin neyse) orda yazar ne şekilde aldığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Humble Indie Bundlelardan birine eklenmişti öyle gelmiştir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 evet öyleymiş asdf hiç dikkat etmemişim zamanında demek ki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 metro 2033 nasil bi oyun not:klasik fpsleri severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Güzel bir oyun. Hatta 2.side çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Atmosferi, hikayesi harika Metronun, ben yaratıklı oyunları sevmem gerçekçi bulmam oynamam ama bunu bitirdim bayılarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 güzel oyun değer o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 sagolun aldim 2 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 deus ex hr 10 dolar olmuş la gg'de, oynamamış olan kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar