sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 sabonis said: lego batman oynayan var mı? bi up'liyim, bi daha up'lamam zaten pek oynayanı yoktur heralde, gören görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 dgs52 said: Revangelis said: kömür takas edilebiliyosa hakkaten çok sakat idle hesaplardan geçiricek millet ama herhangi ödeme yapmak gerekiyo. bi oyun ya da mesela tf2 den bir item fln satın almak gibi 50 tane idle hesabı olan adam var, bunların hepsi tabii ki tf2 premium item trade etmek için. you do the math. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 öf hiç kazanma umudum kalmadı şimdi hepsini hediye mi yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 pfff :/ idle cilari hesaba katmamistim. benim idle hesabim olsa dahi login olup komur cebellesmeye usenirim ya. hay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 kömür satan varsa alırım shfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Yapılacaksa o iş ilk gün yapılırdı artık oyun olmadan zaten kömür alamaz anca free oyunlar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 birkaç tane daha oyunu olmayanların yapabileceği görev gelecek f2p görevlerin haricinde, işte arkadaşına mesaj at, facebook linkle hede hodo. bu idlecı şerefsizler çekilişi bok edecek, bi de humble bundle ve indiegalayı 1 centten alıp legit steam account farmlayan daha şerefsiz bir kesim var. ben valla 7 coil oldukça craft edecem bu tür hayvanlar varken çekiliş yalan, gerçi 1 coil bırakırım en son bana her türlü çıkabilir dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ya ben new vegas dlc'lerini istiyorum da, pack olarak falan verme ihtimalleri var mı acaba? ya da new vegas goty falan modunda tüm dlc'leri içeren pack çıkar mı? hesapta zaten nv var, fazla param yok teker teker almak istemiyorum dlcleri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 duke nukem a saygımdan aldımm valla 5 dolarlık oyunu, yoksa yüklemicem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 eğer korsan bitirmediysen yükle bitir 1 kere bence o kadar berbat değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 %33 indirim kuponuyla kömür değiştirmek isteyen var mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 avpnin yanına bitande portal çıktı dfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 nerden ne nasıl çıkıyor? achi yapınca mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 store a git great gift pile a tıkla, ???, profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 stimpak said: ya ben new vegas dlc'lerini istiyorum da, pack olarak falan verme ihtimalleri var mı acaba? ya da new vegas goty falan modunda tüm dlc'leri içeren pack çıkar mı? hesapta zaten nv var, fazla param yok teker teker almak istemiyorum dlcleri :/ arkada kaldı, n'apiyim bi akıl verin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bugünün indirimlerinde Arkham City var %50'yle. proxy, vpn falan bi şekilde alsak sonradan sorun çıkartır mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 nwn2 oynamadım hiç değer mi almaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 değer özellikle expansionları güzel. mask of the betrayer bence planescapeden sonraki en derin rpg oyunu.yani gerek atmosfer gerekse işlediği mevzular iyi. storm of the zehirde aslında baya zevkli.ama kendisinden önceki expansiondan ötürü pek havası yok.ama iyi normal campaing ise eh işte. bu arada kalıcı dünyalar var multiplayerda.mmorpg gibi.ve roleplay açısından baya doyurucu olaylar gerçekleşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Madcat said: nwn2 oynamadım hiç değer mi almaya? nw indirimde mi neden ben göremedim yeni mi düştü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 oha yeni gelmiş hehe bastım aldım direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bende aldım valla dayanamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ya stalker da mı alsam acaba üff , virüslü falan bi torrent vardı bende alcam galba onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 benlik bişi yok nwn ve stalker vardı zaten bi red orchestra düşündüm sonra dedim lan bf3 alcan zaten onu oynarsın, ro'dan da vazcaydım ama belki f1 2011 alabilirim gerçi onlar da mediamarkt'da daha ucuz oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 kızların alış-verişi varsa bizim de steamimiz var huleeeeeeyn. bildiğin çılgınlık şuan bu ya her gün yarın olsa diye beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 stalker a da basıyorum gitsin lan o zaman hehe, bulunsun oynanır herzaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar