stimpak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 asdf inventory'ye geliyorum, tablar üzerinde tf2'de 44, steam'de 1 item görünüyor, ama pencerede 0 item var falan yazıyor. acaip kafalar şş biraz çıkın da biz de girelim , millet abandı aç gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 abi oyun bile alamıyorum çok fena durumda steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 rift alınır mı acaba ya. ulan gene strese soktu daha ilk günden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 her refreşde başka bişi çikiyor anlamadım. team fortress 2 vardı başta sonra yanında portal 2 çıktı sonra steam ( 1 ) çıktı harbi millet sağlam çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Madcat said: rift alınır mı acaba ya. ulan gene strese soktu daha ilk günden. Hayır alma bence. Yılbaşından sonra free olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 steam store göçtümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 spompas said: hem var diyo hem You currently have 0 items in your Steam inventory. QQ Bende de böyle ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bende de öyle heycan yapmayın da hala oyun alamıyorum meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bedava dedikleriniz nasıl alınıyor ya, bi de bu eidos pack güzelmiş ama fiyatı hala 700 dolar hiç indirim yapmamışlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 steam gerilim yapti bende. portal 2 almaya niyetlendim, ya verdikleri gift portal 2 ise diye alamiyorum da. asfasdf yarin da saat 8 e kadar isim var. indirim kacicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 inventory'de bende olmamasına rağmen portal 2 görünüo alala? ama hiç bişi görünmüo içinde of deli etti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 herkese gift yolladılar mı yoksa oyun fiyatlarına göre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 inventorye bakana geliyo bitane gift direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 baktımda 0 yazıyodu ondan sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 yoğunluktan saçmaladı düzelir bikaç saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 hee şimdi portal 2 oldu ama bu seferde oyunlar kısmına düşmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 http://i.imgur.com/Qe0G7.jpg http://i.imgur.com/2ZDkl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 tüm valve oyunları olan adama valve indirimi göndermek nedir ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 fable 3 kac kurus gozukuyo ya, yurtdisinda olupta gorebilen yokmu hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 yatti serverlar, bisey gozukmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Heycan yaptım hemen steam açtım: Error 503 Service Unavailable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 % 50 valv indirim gelmiş bana, dota keyi verene yollarım skdlgfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 %50 valve bana da gelmiş=/ portal 2 tercihimdi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 %25 ya . scumbag steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Unable to connect to server. Server may be offline or you may not connected to the internet.-102 .. Kimlere hediye geliyor ki? Heycan yapmalı mıyız? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar