Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Guido Westervelle başkanımız İngilizce konuşur yeri geldiğinde. ayrıca yaşlılardan bir dışişleri bakanı vardı, youtube da hayvan gibi geyik videoları var. synergy mynergy derken ingilizce, alman gençliğinin maskarası olmuştu. az eğlenmedik, az ekmeğini yemedik bu muhabbetlerin orda tina'larla, jana'larla. hey gidi acı vatan. sosisini özledim şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 DareJedi said: Yanlışın var gayet ATM kartı içinde sanal kart oluyor. Ben işbankası kullandım ama artık garanti müşterisiyim aynı şekilde garantide de kullanıyorum. Ve iki bankada da Kredi kartım yok hatta hiç bir bankadan kredi kartım yok zenginim hep peşin çalışırım. valla internet bankacılığından bakınca sanal kart sadece Kredi kartı başlığında var, ama yine araştırırım olmadı ararım. bide telefona kod gelmeden netten alışveriş yapamazsın dedi önceden aradığım müşteri hizmetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 3D secure kapsamında o uygulama var doğrudur ama benim bildiğim herşeyde zorunlu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 şimdi tekrar aradım İŞ bankası müşteri hizmetlerini, ATM kartıyla sanal kart oluşturulmuyor, sadece kredi kartıyla dediler. Neyse aldım zaten alacağımı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ben de öyle biliyorum, sanal kartı sadece kredi kartına bağlıyolardı ama başka bankalarda ATM için de aynı şeyi yapıyo olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 LethE said: Cystein said: YA OF OOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFF tam new vegas indirimini gördüm. LAN LAN LAN diye buy'a tıklayacaktım ki... Low Violence: German low violence version only available with German language biri sana giftlese de almancamı cıkıyo?Hayır da bunu henüz bir kere yaptık revangelisle tf2 aldırmıştım ona. Ama ugrastirmak da istemiyorum insanları tabiki. Tabi low violence ve dilden öte benefitleri de var. Mesela sizde dolar olarak atıyorum 5 e oyun. Bizim steamde 5€ direkt doları silip yanına € yaziyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 steame girmiyor bi türlü ya.şifreyi kabul etmiyor falan şifreyi degiştirdim yine kabul etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 selam, fo: new vegas'ı oynamadım hiç. oyunun kendisi ve dlc'leri toptan alınır mı bu fiyata? hebisinde %75 indirim var... Fallout New Vegas®: Gun Runners’ Arsenal™ Fallout New Vegas®: Courier’s Stash™ Fallout New Vegas®: Lonesome Road™ Fallout New Vegas: Old World Blues Fallout New Vegas: Honest Hearts Fallout New Vegas: Dead Money hangileri alınır ya da şu üsttekilerden? 15 dakika kaldı alırsam alıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kesinlikle alınır, yılbaşı indirimi bundan fazla olmaz new vegas için zaten. kaçırma derim. hepsini al işte, new vegas'ı almışken öbürleri bırakılmaz yani. bayağı olumlu yorumlar aldı dlc'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Fallout New Vegas®: Gun Runners’ Arsenal™ Fallout New Vegas®: Courier’s Stash™ bunlara para verme hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 alıyorsan hepsini al işte. sonra üzülürsün çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 20 tane shotgun fişeği üzmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 oha new vegas ne kadar inmiş öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 King Arthur Collection Patrician IV (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 olm sitim açılmıyor siz nası girdiniz :) connection hatası veriyor.sonrada şifre hatalı diyor falan indirimden bişi almayalım diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 o kadar konsol konsol dersen olacağı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 steam i açtım son 30sn saniye fallout bitmesine. şimdi patladı alamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 QQ of ya, 2 tane kredi kartını reddetti salak gibi. 3.yü girerken 22.49 dedi. neyse yılbaşına artık, zaten yeni pc'yi de haaaaaalâ toplamadım sadjahfdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hiç bi şekilde login olmuyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 4.9 dı 9.9 $ ye yukselmis tam alcaktm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dxhr 25$ kotor 5$ gta4 5$ hmmmmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kotordan hala para aliyolar, ayip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 beyler ben online mıyım sitimde hack mi yedik acba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Red said: olm sitim açılmıyor siz nası girdiniz :) connection hatası veriyor.sonrada şifre hatalı diyor falan indirimden bişi almayalım diye mi Red said: hiç bi şekilde login olmuyor valla. Red said: beyler ben online mıyım sitimde hack mi yedik acba sdf çok sakat var Sorunun cevabı, giriyor abi sitiğme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 online deilsin red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar