Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben nasıl böyle indirimler yapıyor steam anlam veremiyorum, 1c company pack alınca 270$ kara geçiliyor heh, şaka gibi.

konsol oynamak daha hesaplı denirdi eskiden, tam tersine döndü olay. pc oynamak bariz daha ucuz oyunlar çıktıktan sonra 6 ay filan beklenirse.

ve ufo defense için bir remake yapsınlar artık ya, tactical ekranında artık fazla eski. syndicate kadar rahat olsa keşke oynanabilirliği halen. :(
Mesaj tarihi:
Steam'in kaç üyesi var bilmiyorum da nerde görmüştüm dijital pazarının 70%'i Steam, 20% Impulse 10% da geri kalanlar diye. Gerçi Impulse kısmı şaibeli gibi gelmişti okuyunca :P
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

Sam said:

oley! x-com'u kapıyorum şimdi heh.

diğer indirimler:

tropico 3 13.60$
freedom force serisi 2$(çok iyiydi bunlar da)

2 gun evvel gidip aldim game.co.uk dan 24 pound girdi...

ya tropicoyu kaçırdım ben
gerçi emin de olamadım korsanı açılırken erör filan vermişti
Mesaj tarihi:
steam hesap yapmayı bilse bir de

far cry 4.99, far cry 2 fortune's edition 9.99 toplarsan 14.98 eder

complete pack yapar hafiften de kırparsın di mi? yok 14.99 yapmışlar fiyatını :p
Mesaj tarihi:
O dedigin fiyatlar indirimli fiyatlari zaten
%50 indirimi dayamislar ayri ayri paket icin sonra birlestirmisler iste

tabi bu yanlid anlamadiysam gecerli. Biri teker teker aratip bakabilir mi ne kadar ayri ayri diye ?
Mesaj tarihi:
Sam said:

sadece o da değil, total war serisinin 2d sprite'lı olmayan her oyunu paket 20$! rome gold, alex, med2, kingdoms. süper fırsat.

direk kaptı kaçtı yaptım oyunları :D
Mesaj tarihi:
...

saol

Thank you for your purchase!

A receipt will be emailed to you shortly.

Your purchased items are now registered to your account on Steam. To access your games, simply visit the My Games tab in Steam and install them whenever you're ready.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...