Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 valla ben nasıl böyle indirimler yapıyor steam anlam veremiyorum, 1c company pack alınca 270$ kara geçiliyor heh, şaka gibi. konsol oynamak daha hesaplı denirdi eskiden, tam tersine döndü olay. pc oynamak bariz daha ucuz oyunlar çıktıktan sonra 6 ay filan beklenirse. ve ufo defense için bir remake yapsınlar artık ya, tactical ekranında artık fazla eski. syndicate kadar rahat olsa keşke oynanabilirliği halen. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 konsol nasıl daha hesaplı olabilir ki? kim diyor onu? ps3 oyunlarının fiyatlarını yazdırmasınlar simdi bana burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Steam'in kaç üyesi var bilmiyorum da nerde görmüştüm dijital pazarının 70%'i Steam, 20% Impulse 10% da geri kalanlar diye. Gerçi Impulse kısmı şaibeli gibi gelmişti okuyunca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 25 milyon account yazıyordu bugün. News kısmına bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 titan quest gold gelmiş 5 dolar, ya alıyorum hiç oynamıyorum lan steam of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 harbiden haa, aldik aldik duruyo oyunlar, alip da oynayip bitirmedigim oyunlar: bioshock batman dragon age mass effect( gerce bunu oynuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Glatheros said: Sam said: oley! x-com'u kapıyorum şimdi heh. diğer indirimler: tropico 3 13.60$ freedom force serisi 2$(çok iyiydi bunlar da) 2 gun evvel gidip aldim game.co.uk dan 24 pound girdi... ya tropicoyu kaçırdım ben gerçi emin de olamadım korsanı açılırken erör filan vermişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 titan kaptım sıkıntıdan, gerçi dragon age kurulu ama girmiyom bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 http://store.steampowered.com/sub/2863/ far cry complete pack 14.99$ 1i sevmiştim alsam mı acaba 2 benzer mi 1 ve 2 ne farkı vardır arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Steam'deki ucuz mmo'lardan onerebileceginiz var mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 steam hesap yapmayı bilse bir de far cry 4.99, far cry 2 fortune's edition 9.99 toplarsan 14.98 eder complete pack yapar hafiften de kırparsın di mi? yok 14.99 yapmışlar fiyatını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 O dedigin fiyatlar indirimli fiyatlari zaten %50 indirimi dayamislar ayri ayri paket icin sonra birlestirmisler iste tabi bu yanlid anlamadiysam gecerli. Biri teker teker aratip bakabilir mi ne kadar ayri ayri diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 işte ayrı ayrı sepete atarsan 14.98, paketi alırsan 14.99 onu diyorum ben de 1 cent bişe değil ama komik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kullanıcının daha çok kliklememesi için 1 cent hizmet bedeli almışlar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 far cry 2 alıcam bi de $19.99 -> $4.99 USD Buy Titan Quest Gold Includes: Titan Quest - Immortal Throne, Titan Quest nasıldır bu oyunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 titan quest iyidir,multiside güzeldir. 5eu ya kacırılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 empire total war 13.5 dolar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sadece o da değil, total war serisinin 2d sprite'lı olmayan her oyunu paket 20$! rome gold, alex, med2, kingdoms. süper fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dlclerin hepsi de 20 dolar onları da koysalarmış bari, yada onları topluca ucuzlatsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Sam said: sadece o da değil, total war serisinin 2d sprite'lı olmayan her oyunu paket 20$! rome gold, alex, med2, kingdoms. süper fırsat. direk kaptı kaçtı yaptım oyunları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mount & Blade 5 dolar :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 almayan varsa kesin alsın, 2008'in en iyi yeni oyunuydu ve hala kendi alanında eşsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 aa iyiymiş valla aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bu ay Oyungezer veriyo yine onu. Aynı paraya dergi de okumuş oluyosun yani. Gidip Steam'den al anca. lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ... saol Thank you for your purchase! A receipt will be emailed to you shortly. Your purchased items are now registered to your account on Steam. To access your games, simply visit the My Games tab in Steam and install them whenever you're ready. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar