aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ben de ucundan dondum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Tuttum kendimi ben de. Masadan cüzdanımı almaya üşendim gerçi ama, o da bir nevi otokontrol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Masa aslında o kadar uzak değil, hem assassin creed süper bir oyun; oynamaktan foruma mesaj yazamıyorum güneş........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Aaa tipe bak ya, pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ACreed başlarda çok güzel uçup koşuyosunuz felan damlardan tepelerden, ortamda süper ama bi süre sora feci bayıyor hep aynı şeyi tekrar ediyosunuz tüm görevlerde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 İki kere bitirdim zaten, tamamen açgözlülük benimki. İndirimde ya, sırf ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 oha iki kere nası dayandın abi herkesi döve döve zar zor bitirdim ben bi kere sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 abi çok dandik oyundu beah. kolay yapalım diye işi çok abartmışlar. daha zor olmalıydı, bi de köşeyi dönüp koltuğa oturunca kimse nası anlamaz kim olduğunu.. ha bi de bütün guardların senin kadar atletik olması da baya ilginçti. son olarak assassinate etmiyodun kimseyi. nerde olduğunu bulup bıçağı saplayıp köşeyi dönüp koltuğa oturuyodun : ) edit: sipelink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Steam saati nereyi esas aliyor, yada daha kolayi ubisoft un sali gununun indirimli oyunu ne zaman aciklanacak? su an hala pazartesi gunu indirimi aktif. vegas2 yi bekliyorum, neredeyse 2 aydir arkadasla 2 defa story mode ve tum terrorist hunt haritalarini bitirdik, ucretini hayli haketti. oynamayana da oneriririm parantez icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 evet ben de geçenlerde tekrar bitirdim, süper oyun. özellikle kendi yüzünle oynamak şahane oluyor heh. multi için alabilirim ama öyle 10$ filan olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Oddworld pack 3.75miş alsam mı, seviyodum ben bunları zamanında ama şimdi oynar mıyım bilmem http://store.steampowered.com/sub/949/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Coming Soon oyunlar bizim saatimizle 02:00 gözüküyor. Bana oyuna göre muamele yapıyorlar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Yeni oyun Prince of Persia. İyi midir oynayan var mı? Ben POP: Sands of Time dışındakileri oynamadım ama Sands of Time'ı iki kere bitirdim ve çok sevmiştim. Warrior Within ve Two Thrones da almıştım bir ara, duruyor öyle bir yerde. Bu daha sonra çıkmış sanırım. Güzel bir şeyse almayı düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 oynadım bitirdim. vericeginiz paraya kesinlikle degmez. ama yine de pop nostaljisi yasamak istiyorum diyorsanız olabilir. yaptıgınız seyler hep aynı, ilk bölümden son bölüme kadar degisik bisey yapmıyosunuz. hikaye de eh iste fena sayılmaz. sonu beklenmedik, güzel. onun dısında bi olayı yok. kendi fikrim, almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 10 dolar falansa alınır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 25$ henuz cok yeni oyun oldugu icin 50$ normal fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 farcry2 15$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 15$ mı? Bende 25 euro diyor. 50 euro'dan düşmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 O zaman almaya niyetin varsa arkadas dolayi gift ftw. 15 dolar nere 25 euro nere. edit: Farcry i multi oynayan varmi? Oyunu hayli begenmistim ama 4 saatlik oyunun sonunda save i kaybedip cildirip oynamamistim tekrar. fiyati uygunken multiside mantikliysa alinir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mirage Steam .de Euro kazığı atıp duruyor, forumlarda x tane topik var. Neyse ki bize dolar üzerinden ehueh. Valla ben de alsam mı almasam mı onu düşünüyorum. 5 dolar da DLC'ye gidecek 20 dolar desek daha doğru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 DLC ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 downloadeble content olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ben bu fiyatların üzerine ekstradan 5$ vericegimizi bilmiyodum ya. ayıp olmus o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Assasins creed ve prince i aldım extra ücret ödemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Zaten konu farcry in dl content i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar