Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 LathspeLL said: Total War serisini hiç oynamadım http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/163/308/technoviking%20is%20disaponk.jpg?1318992465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bence en iyi Total War oyunu acik ara farkla Shogun 2. Ama herkes o donemi ve cografyayi sevmeyebilecegi icin, kimilerine serinin diger oyunlari daha cazip gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Shogunda harita bile faul, ip gibi tek yönde ilerliyoruz yeterince strateji bile oluşturamıyoruz. Diplomasi bi işe yaramıyor zart diye düşman oluyor herkes bize. Ayrıca unit cardlardaki resimler eski TWlere hiç benzemiyor, Japon sanatına benzetecez diye kötü yapmışlar ve yine unit açıklama yazıları minicik karınca duası gibi. Ne neye yarıyor neye ne lazım pek belli değil, garip garip tonla agent var falan filan. İlk kez bir TWye verdiğim paraya acıdım ve nalet ettim, bide ilk gün aldım eski fanıyız diye kafama edem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 tw serisi denenecekse sıralama MTW - MTW2 - RTW - ETW olmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Sam said: LathspeLL said: Total War serisini hiç oynamadım http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/163/308/technoviking%20is%20disaponk.jpg?1318992465 aawwww hic yagistiramadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bugün sıfırdan mtw oynayan insan "bu ne be?" der. daha da total war serisine bakmaz. rome bile bayağı eskidi, mtw2 ile filan başlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 mtw oynamadan mtw 2 oynarsa yazık olur. o gelişimi görsün istiyorum ben. ha mtw üstüne shogun 2 oynayıp nasıl serinin içine sıçılır o da görülebilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bende tam Sam'in dediğini yazacaktım şimdi, MTW 10 yıllık oyun yani tamam o zaman muhteşemdi ama şu an grafiklerden ötürü bu ne yau olur ilk gören adam. Bence RTW-MTW2 şeklinde başlamalı, zaten ardından da ETW geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 müzikleri yeter mtwnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 oooo müzikleri cidden harikaydı. hatta bikaç filmde, dizide falanda rastlamıştım direk oyundan alıp koymuşlar asdasa Jeff Van Dyck yapmıştı sanırım müziklerini, helal olsun adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 "Tatar Ramazan" said: Shogunda harita bile faul, ip gibi tek yönde ilerliyoruz yeterince strateji bile oluşturamıyoruz. Diplomasi bi işe yaramıyor zart diye düşman oluyor herkes bize. Ayrıca unit cardlardaki resimler eski TWlere hiç benzemiyor, Japon sanatına benzetecez diye kötü yapmışlar ve yine unit açıklama yazıları minicik karınca duası gibi. Ne neye yarıyor neye ne lazım pek belli değil, garip garip tonla agent var falan filan. Diplomasi ve harita ile soylediklerin tamamen o donem ve cografyayla alakali seyler. Shogun olmaya yaklasinca dusmanligin artmasi hem tarihi acidan hem de oyun dengesi acisindan son derece mantikli bir secim(gerci zannedilenin aksine o durumda bile bazi klanlarla dost kalinabiliyor, ama cok zor). Japon sanatina benzetmeleri bilakis hosuma gitti, yazilanlari okurken de bir sorun yasamadim. Ajanlar ise simdiye kadarki TW oyunlari icindeki en sevdigim ajanlar oldu. Daha onceki oyunlarda ajanlarin bir kismi hic ise yaramaz, ise yarayan ajanlarin da bazi ozellikleri kullanissiz olurdu. Bu oyunda ise her ajan bir ise yariyor. Sayilari da oyle cok fazla degil; dort cesit ajan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Komutana katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 tropico 1-2-3 6.7$ http://store.steampowered.com/sub/12169/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bu rus keyleri ni steam hesabına ekleyip oyunu indirip oynadığımız zaman steam hesabımımızın ban yeme tehlikesi var mı? yanlış bir iş mi bu rus keyleri ile oyun almak? bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Ben ing keyi diye Nuclear nikli forumda ünlenen Rusçu elemandan rus keyi almışım, bana ing key demişti ama rusmuş, neyse her yamada yine ing yapmak gerekiyor rusa döndüğünden oyunu. Bir de bazı rus keyleri VPN ile aktif edilebiliyor yani Rusyada olman lazım ama bazısı VPNsiz de aktif edilebiliyor. VPN ile olanlar sonradan sorun çıkarabilir sanırım ban falan yani, ama diğerlerinde bişi olmuyor, sadece cdkey yanında RU-Retail gibi bişi yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ban olacağını sanmıyorum da, benim arkadaş 30 tl'ye mi ne bad company 2 almış gittigidiyor'dan. 2 ay sonra falan "bu oyun bilmemne bilmemnedir" diye error almış, oynayamaz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 LA Noire'i preorder edenlere de bütün Rockstar oyunları %75 indirimliymiş bu haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Shogun 2'yi alayım dedim, sitede problem var galiba. Paypal'a yönlendiriyor, giriyorum hesaba, confirm yapıyorum, sonra site tekrar Paypal'a yönlendiriyor, böyle bir kısır döngü gibi gidiyor. Hata fln vermiyor kısır döngü gibi gidiyor, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Steam üzerinden al. program üzerinden yani. sitede bazen salaklama olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 steam forumlar haxlanmış: http://www.gog.com/en/forum/general/steam_forums_apparently_hacked/page1 şifreler aynıysa değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 cidden kabak tadı verdi bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 kara cuma indirimi geliyor olmasi lazim... hazir olun..dumdu dumdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 magica iyi midir? 2 küsur dolara düşmüş karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 geyik oyun ama bir yerden sonra sıkılıyor adam, al ama paran boşuna gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar