Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu drm ve bilmemkaç yükleme limiti sınırını getiren oyunlar hangileriydi? onları protesto ederek almıyorum orjinal, ne kadar indirime girerse girsin. steam'de drm veya limit olup olmaması önemli değil, kutuluda getirdikleri bu salaklığa benim tepkim...

dead space 1-2, bioshock 2 böyleydi diye hatırlıyorum doğru mu?
Mesaj tarihi:
Bioshock 1
Bioshock 2
Dead Space 2

Şunları almayı düşünüyorum. Dead Space nasıl güzel bişey mi? Bishock 1'i almalı mıyım yoksa direkt iki mi oynayayım?

Ayrıca Grid'de indirim vardı kaçırdım fuu
Mesaj tarihi:
Bioshock 1 de 2 de oynanır. Bence dead space i hiç oynamamışsan 1 ile almadanda fayda var zaten dead space pack yazıyor.

Bu arada klasiklerden
Vampire Bloodlines :5$
Gog da da bu hafta Vampira the masguerade var 3$
takipçilerine duyurulur =D
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Back to the future oynayanlar tavsiye edermi pack olarak 10$ para değil zere...

Ben tavsiye ederim , güzel bir macera oyunu. Bu fiyata dediğin gibi birşey değil bence. Bide chapter chapter download yapıp birini çekerken diğerini oynayabilmende mümkün.
Mesaj tarihi:
Vampire bloodlinesı tavsiye eder misiniz masquaredi de bloodlinesı da oynamadım.
Bioshock ve Dead Space de olabilir.

Sürekli aynı oyunları oynuyorum (TF2, EU3, Baldurse Gate, IWD 2) yeni birşeyler oynamak istiyorum baydım biraz
Mesaj tarihi:
sabonis said:

şu drm ve bilmemkaç yükleme limiti sınırını getiren oyunlar hangileriydi? onları protesto ederek almıyorum orjinal, ne kadar indirime girerse girsin. steam'de drm veya limit olup olmaması önemli değil, kutuluda getirdikleri bu salaklığa benim tepkim...

dead space 1-2, bioshock 2 böyleydi diye hatırlıyorum doğru mu?

ey gamer gencolar, arkada kalmasın, tepki koymak lazım bu eşşek firmalara >:D<
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Vampire bloodlinesı tavsiye eder misiniz masquaredi de bloodlinesı da oynamadım.
Bioshock ve Dead Space de olabilir.

Sürekli aynı oyunları oynuyorum (TF2, EU3, Baldurse Gate, IWD 2) yeni birşeyler oynamak istiyorum baydım biraz

BLOODLINESI OYNAMAMIŞ
Mesaj tarihi:
liberal said:

Bioshock 1
Bioshock 2
Dead Space 2

Şunları almayı düşünüyorum. Dead Space nasıl güzel bişey mi? Bishock 1'i almalı mıyım yoksa direkt iki mi oynayayım?

Ayrıca Grid'de indirim vardı kaçırdım fuu

dp 1 saglamdı ama 2 yi oynamadım
Mesaj tarihi:
Norak said:

Ghostbusters: The Videogame

2.49$

http://store.steampowered.com/app/9870/

of çok iyi, geçen hafta tv'de verdiler de oynayasım gelmişti. helal gaben.
Mesaj tarihi:
benzer ama shop'lar var, zırh, silah, implant vs alınıyor. stat'lar var, lvl aldıkça arttırılıyor. diablo 2 meets alien swarm gibi ama zombili.

bir pişman etti ama iki ikisinin birden bedeline değdi.

ps3'teki dead nation'a benziyor hayli diyebilirim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...