Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 hiçbir şey almayacam ahaheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 şu drm ve bilmemkaç yükleme limiti sınırını getiren oyunlar hangileriydi? onları protesto ederek almıyorum orjinal, ne kadar indirime girerse girsin. steam'de drm veya limit olup olmaması önemli değil, kutuluda getirdikleri bu salaklığa benim tepkim... dead space 1-2, bioshock 2 böyleydi diye hatırlıyorum doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Back to the future oynayanlar tavsiye edermi pack olarak 10$ para değil zere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 l4d2nin indirime girmesini bekliyordum zaten ; killing flooruda aldım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Bioshock 1 Bioshock 2 Dead Space 2 Şunları almayı düşünüyorum. Dead Space nasıl güzel bişey mi? Bishock 1'i almalı mıyım yoksa direkt iki mi oynayayım? Ayrıca Grid'de indirim vardı kaçırdım fuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Bioshock 1 de 2 de oynanır. Bence dead space i hiç oynamamışsan 1 ile almadanda fayda var zaten dead space pack yazıyor. Bu arada klasiklerden Vampire Bloodlines :5$ Gog da da bu hafta Vampira the masguerade var 3$ takipçilerine duyurulur =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 DareJedi said: Back to the future oynayanlar tavsiye edermi pack olarak 10$ para değil zere... Ben tavsiye ederim , güzel bir macera oyunu. Bu fiyata dediğin gibi birşey değil bence. Bide chapter chapter download yapıp birini çekerken diğerini oynayabilmende mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Vampire bloodlinesı tavsiye eder misiniz masquaredi de bloodlinesı da oynamadım. Bioshock ve Dead Space de olabilir. Sürekli aynı oyunları oynuyorum (TF2, EU3, Baldurse Gate, IWD 2) yeni birşeyler oynamak istiyorum baydım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 sabonis said: şu drm ve bilmemkaç yükleme limiti sınırını getiren oyunlar hangileriydi? onları protesto ederek almıyorum orjinal, ne kadar indirime girerse girsin. steam'de drm veya limit olup olmaması önemli değil, kutuluda getirdikleri bu salaklığa benim tepkim... dead space 1-2, bioshock 2 böyleydi diye hatırlıyorum doğru mu? ey gamer gencolar, arkada kalmasın, tepki koymak lazım bu eşşek firmalara >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 yine fakir kaldiniz :macbookunuoksar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Wispy said: Vampire bloodlinesı tavsiye eder misiniz masquaredi de bloodlinesı da oynamadım. Bioshock ve Dead Space de olabilir. Sürekli aynı oyunları oynuyorum (TF2, EU3, Baldurse Gate, IWD 2) yeni birşeyler oynamak istiyorum baydım biraz BLOODLINESI OYNAMAMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Alayım mı yani. Kotor gibi durdurmalı mı yoksa daha fps stayla mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 fps stayla ama kotor falan yalan bloodlinesın yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 OF CIKMADI VAMPIRE GIBI OYUN YOK YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Lyvanna_Dolores said: yine fakir kaldiniz :macbookunuoksar: ahahahaha oyunsuz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 o kadar collectors pack aldim oynayamiyorum buhu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 macbookunuokşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 liberal said: Bioshock 1 Bioshock 2 Dead Space 2 Şunları almayı düşünüyorum. Dead Space nasıl güzel bişey mi? Bishock 1'i almalı mıyım yoksa direkt iki mi oynayayım? Ayrıca Grid'de indirim vardı kaçırdım fuu dp 1 saglamdı ama 2 yi oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Revangelis said: macbookunuokşa g*t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Norak said: Ghostbusters: The Videogame 2.49$ http://store.steampowered.com/app/9870/ of çok iyi, geçen hafta tv'de verdiler de oynayasım gelmişti. helal gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bloodlinesı değil ama bioshocku aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 dün gece rüyamda newell i tokatliodum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 zombie shooter 2 çok iyi, 2,5$'a kesin alsın zombi ve arpg meraklıları indirim varken. birincisi çöp gibiymiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 alien swarm gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 benzer ama shop'lar var, zırh, silah, implant vs alınıyor. stat'lar var, lvl aldıkça arttırılıyor. diablo 2 meets alien swarm gibi ama zombili. bir pişman etti ama iki ikisinin birden bedeline değdi. ps3'teki dead nation'a benziyor hayli diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar