spompas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Switching servers. We'll be back soon! Important: If you manually set our server IP in your host file, it'll need to be cleared. hala bu duruo bende nedense, bişi yapmam lazımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ben deli gibi oynadım "Lead & Gold" u gayette eğlenceli idi. Şimdi serverlar ne durumdadır bilemiyorum. Muhtemelen boştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bone la sabahladık magica ile, serüven yarıda kaldı katılmak steyen olursa pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 En son magickayı online oynadığımda lagdan sürünüyorduk. Durum nedir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 aynı, magickanın netcode çok kötü, hostun bi kere upload 4mbit falan olması lazım 4 kişi için ki tr'de öyle bir şey mümkün mü bilmiyorum. her client rahat 100kb/s çekiyor(du) çünkü düzeltmedilerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 lead and gold'u 1.5$'a aldım ve acıdım o paraya bile. bi kere ekranın yarısı kadar tam crosshair koymak kimin aklına geldiyse öldürmüş oyunu benimiçin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 biz dün 4 kişi red ve 2 elemanla gayet güzel oynadık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 düzeltiler o zaman ben çok oldu oynamayalı, magicka oynarsanız beni de alın versus falan arena gibi bi map var güzel oluyor karambol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 BIT.TRIP BEAT nasıl bişey? demosu falan da yok :/ almaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Anelor said: biz dün 4 kişi red ve 2 elemanla gayet güzel oynadık ya bone kurdu isveçten hiç sorun yaşamadım, toplanalaım oynayalım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bonecde su an 100mbit mi 1000mbit mi dl ve ul eşit bağlantı var. sorun yaşama artık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hiç lag olmadı bizim oyunda 4 kişi adventure bayıyor ama.challange yada versus falan yapmak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 darksiders 5 dolara düşmüş, hala oynamayan varsa gayet iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 redle magicka atıyoruz gelmek isteyen varsa steamden dürtsün id mathera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mirror's Edge 5 dolar, oynamak istiyordum kafamdaydı, aldım. DLC Steam versiyon için yokmuş. Origin'de de şuan Mirror's Edge inidirimde 5 Euro'ya satılıyor, DLC'si de 5 euro. Origin - Steam arasında kaldım ama DLC'ci zihniyete pek de para vermek istemediğimden ayrıca Steam kullanmayı daha çok sevdiğimden, üstelik DLC'de yanlış okumadıysam sadece time trial map eklediğinden steamden aldım. Bu arada Mount and Blade'in tamamında %75 indirim var hepsi birden 12.50 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 mount and bladelerin farkı ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Sonuncusunda silah icat oluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Marl0_on said: mount and bladelerin farkı ne bu arada? hepsi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 jonq said: Sonuncusunda silah icat oluyor. :) mertlik bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 fire and sworda verdiğim 15 dolara yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Magicka bundle ucuzlamış baya alayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Marl0_on said: mount and bladelerin farkı ne bu arada? fire and sword çok kötü. Warband çok iyi ama sabır istiyor ögrenmek adına, cidden zor çünkü. Sadece beceremeyenlerin bok attıgını gördüm şu ana kadar, 5 kişiyi geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 zor falan değil ya. beceremeyip bok atanlara sözüm yok. tanıdık olmadığı sürece sıkıcı. Ege al erinci gel tf2 ye daha çok eğleniriz emin ol <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 mag,cka alında gercek büyücvülük öğrenın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Warband net zor. TF2'de eglence oranı 3 katı falan sanırım, çünkü warband oynayan adma bulmak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar