demian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 hesaplar gg olmayacak da oyunları silerler muhtemelen, daha önce öyle yapmışlardı. bu arada, invite oldukça verecegim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 yalnız heyecanla girdiniz siteye ama private hariç bir şey kazanmak imkansıza yakın, en dandik oyun (misal 1 dolarlık magicka dlc'i) 1 saatte 500 entry falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ne invite ı bu bişi anlamadım bi açıklama yapsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 @silph evet de, havadan oyun geliyor yani şans düşük de olsa. kredi kartım yok benim mesela dijital olarak oyun alamıyorum, benim için büyük nimet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 valla ben 100'ün üzerinde adamın olduğu çekilişlere hiç girmiyorum, zaten hep valve oyunları humble bundlelar falan hesabımda olmayan oyunu zor buluyorum sdfs garibanlar için güzel umut kapısı tabii uheha Catzee said: ne invite ı bu bişi anlamadım bi açıklama yapsanız http://www.steamgifts.com siteye gir anlayacaksın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ahah öyle valla. bu arada humble indie bundle 2 varsa sende nasiplenebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Böyle adamlar lazım: http://forum.paticik.com/read.php?6,4079185,4079199 (olay 6. mesajda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 kapış gibi bişi bu herhalde, küçükken misket taso fln atılırdı sokağa böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 hb3 var. şuna üye olun da ilk paticik private şeysini yapayım dandik hb3 ilen dsghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 tüh ya. hb2de cortex command vardı, oyunların kalanı da umrumda degil zaten. sagol ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 cortex command steamde şu an yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 steamgifts imkansıza yakın ya resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ileri google teknikleriyle private giveaway avlayın yoksa zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Ya zaten ben hepsini satın alıyorum, niye kastıysam bu sitede ahah. Rage ve Skyrim kaldı almadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 banada inv lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 attım pmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 baya puan olmuş bi tane daha yaptım alın bu da ilk davrananın a3d0v28ky4vbmnytx0nmaxwali9tbw3ovxntky7q Not Activated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 eheh kaptım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 banada atsın olan biri varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Fazla inv. kodu varsa bana da yollayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 1Key lordum plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Şaka maka ben hala anlamadım sitenin sistemini :D. Humble indie packe başvurdum 20 puanım kaldı bu puanlar nasıl artıyor, niye giveaway yapılıyor ve bu sitenin bundan kazancı ne çözemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bir invite code'u da benden gelsin. Ben de silp sayesinde üye olmu$tum. gn9v2isc477ixgi7vtd8kiahr3i2ub23i098lb1z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 o zaman sizi biraz daha sevindirip bi tane private giveaway çakayım www.steamgifts.com/giveaway/pwn13/rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 vay arkadaş merak edip girelim dedik yok key yok bilmemne. gönderen varsa bi görelim bakalım nası bi yermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar