Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ah steam ah.. portal 2 bu zamana mı konur!? içim gidiyor ama alamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Portal 2'yi PS3'e aldığım için acaip rahatım yas, güzel kutusu var, Steam'e de eklendi falan. PS3 için falan en iyi alışverişlerimden. DoD: Source'u achievement yapmak için oynayayım dedim, unutmuşum ne kadar eğlenceli olduğunu. Çok keyif aldım oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 o steam e eklenme nasıl oluyor yahu ps3 e aldığımız oyunları steame ekleyebiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 portal 2de var o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nwn 2 yi alsam mı ya. en fazla arkadaşlarla oynancak bişi ise almam heralde. netten filan bağlantı işleri nasıl. var mı çok seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 hamsilipilav said: Anelor said: nwn iyidir o yönden 1 ini sırf multisi için almıitım kaç sene önce nasıl iyi mi hamsili metacritic de userscore u çok düşük diye almadım oyunu kalabalık bi server buldum 50 kişi falan var file indirdim orası için giricem birazdan yazarım oha çok iyiymiş ya. girdim bu servera http://nwnhaven.com/wiki/joining-and-finding-server baya kişi var ve adamlar direk takım adalar yapmış kendi krallıkları guildleri vs vs herşeyleri var hikayesi tarihi falan. inanılmaz güzel herkes rp yapıyor bide adult şeylerde varda onlarla uğraşmam heralde sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bu ciddi iyi mi ya ? yani multi modu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 birinci oyununki efsaneydi resmen. hayatımdaki en keyifli RPyi orda yapmıştım bunuda alıyorum valla şimdi gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 of 11gb nedir ya ahah birincide d&d 3.5 serverı vardı bitane dünya falan yaratmışlar böyle baya iyiydi ordaki RP mi yazsam kitap olur heralde umarım buda öyle olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nwn 2 aldım ben de, parayı bayıldık yine steame ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bende aliyim bari dedim megersem bende varmis sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ya o degil de, dead space 2 istiyorum ama tek başına alınca pahalıya geliyor. dead space 1 zaten var bende :( biri takas ister mi baska bir oyunla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 best of yapmışlar son gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 revangelisin kehaneti doğru çıktı yani asfds ama ruse yok :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 NFS pack içinde indirim yok birtek onu kaçırmıştım halbuki... Madem son 24 saat birkez daha altını çizeyim THQ Pack'i kaçıran sonra üzülür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Para olsa alacağım. Üzülür üzülür diyor, üzüyorsun bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Ahaha bu açıdan hiç bakmamıştım. 50$ çok bi parada değil ya ben gift bile verdim arkadaşıma. Yada ben çok zenginim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 dawn of war 2 retribitionda %75 indirim görünüyo ama alırken %50 düzeltsinler de emeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nwn 2 de baldurs gate chronicles diye bişi var 70 kişilik persistent world ve millet bildiğin rp yapiyor.pek hoş. borderlands indirimi de epikmiş.alacağım galiba alayim dedim de ödeme ekranında şöyle salak bişi çikiyor Sign in To an existing Steam account yahu zaten hesabıma girmemiş olsam o librarydeki oyunlara nasil erişiyorum.resmen kıllandım daha önce hiç yapmiyordu aliş veriş yaparken bilgisi olan? nese sign in yaptık maile ilk defa bu pcden giriş yapildi bak şu kodu yaz buraya çıktı mal mi lan bu pc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nwn baya güzel rp olayı multide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Anelor said: dawn of war 2 retribitionda %75 indirim görünüyo ama alırken %50 düzeltsinler de emeyim al düzeltmişler (:P),%50 indirimde yazıyor anasayfada,bende alcaktım %75 olsaydı,steam kaybeder ben değil hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Eh artik magicka'yi alcam da, DLC'leri almaya gerek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 dawn of war'i almanızı tavsiye etmem rakip bulana kadar oyun isteğiniz kaçabiliyor multi de. borderlandsi de aldim eet şaldsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 olm resmini koymuşlar ama bi plants vs zombies achv koymadılar. çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Son summer camp günü resminin sağ altındaki karakter hangi oyundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar