senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bisiye benzemio di oyun indirdim ben oynuom da baydim, sirf bitsin diye oynuyorum. nuke nukem yapcaz diye ellerine yuzlerine bulastirmislar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Hitman Blood Money oldukça güzel bir oyundu. Önceki Hitman oyunlarından eksiği de yok fazlasıda. Yani baya iyi. Duke Nukem'dan ise uzak durun derim. Neverwinter Nights 2 konusunda tereddütlüyüm, oynaması çok zaman gerektirir sanki? Ey Patiler, Neverwinter Nights 2 değer mi almaya, bir Baldurs Gate zamanlarını yaşatıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yok pek öyle değil açıkçası. yani -SPOILER- sana bi kale veriyolar falan bi yerden sonra ama kalenin de pek bi numarası yok. bi tane showdown gibi bişey oluyo o zamana kadar asker neyim kasıyosun falan da tatava hep. zaten sen imba olduundan asker masker gereksiz :D -END OF SPOILER- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 mesaj yazma kısmında spoiler kutucuğu çıkmıyor galiba sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Ben bu nwnyi aldım ama zaten bitirmiştim damn steam!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 left 4 dead 2 $5 olmuş, oynayan var mı bu oyunu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Fazlasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paradox ve thq collectionları çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Ilk gun yazmistim ztn THQ pack'i almayan sonra cok uzulur diye halende tekrarliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 tam indirimler tirtlasti derken bu ayip oldu steam asdffads portal 2 + nwn grab direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 terrarianın fiyatını artırmışlar. 2,5 dolardan 5 e çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 portal 2 46k ile iniyor, torrentle korsan ceksem simdiye bitmisti belki adsfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 fir3blad3 said: terrarianın fiyatını artırmışlar. 2,5 dolardan 5 e çıkmış. ulan saat bitmeden niye değişiyor fiyatı hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bugün güzel bir şey yok neyse ki. day of defeat'i dün kaçırdım ama ya, gerçi onun da oynayanı var mı acaba hiç bilmiyorum, counter'dan daha çok seviyordum zamanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Bu indirim dönemi süper verimli oldu benim açımdan ama tabi bence indirim döneminin bomba indirimi Portal 2 bakalım bugün son indirimde neler çıkacak pek birşey kalmadı kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Bugün çok çılgın indirimler yapmışlar, yeni sayılabilecek oyunlara %50 çekmeleri nice yiğitleri ağlatmıştır. Ben de NWN 2'yi kaptım, packleriyle falan güzel oldu bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nwn2 yi alıp indirim sezonunu kapattım ama 10 günlük harcama toplamda 130$ dayanmış off steam göçerttin beni B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 sabonis said: bugün güzel bir şey yok neyse ki. day of defeat'i dün kaçırdım ama ya, gerçi onun da oynayanı var mı acaba hiç bilmiyorum, counter'dan daha çok seviyordum zamanında... Bir onceki indirimlerde almistim ama bombostu server'lari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 iyi ki almamışım yani. ha bu arada source mu eskisi mi senin dediğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 abi boş falan değil kafadan ukcs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 dod source boş olmaz, alman ve fransızlar yardırıyor 30 kişilik serverlar full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nwn2 internette çok acaip şeyler dönüyor la adamlar mmo gibi serverlar açmış akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nwn iyidir o yönden 1 ini sırf multisi için almıitım kaç sene önce nasıl iyi mi hamsili metacritic de userscore u çok düşük diye almadım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 dod nasıl bomboş ya her saat full serverlar var fransız alman ingiliz amerikan yardırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Anelor said: nwn iyidir o yönden 1 ini sırf multisi için almıitım kaç sene önce nasıl iyi mi hamsili metacritic de userscore u çok düşük diye almadım oyunu kalabalık bi server buldum 50 kişi falan var file indirdim orası için giricem birazdan yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar