Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hitman Blood Money oldukça güzel bir oyundu.
Önceki Hitman oyunlarından eksiği de yok fazlasıda. Yani baya iyi.

Duke Nukem'dan ise uzak durun derim.

Neverwinter Nights 2 konusunda tereddütlüyüm, oynaması çok zaman gerektirir sanki?

Ey Patiler, Neverwinter Nights 2 değer mi almaya, bir Baldurs Gate zamanlarını yaşatıyor mu?
Mesaj tarihi:
yok pek öyle değil açıkçası. yani -SPOILER- sana bi kale veriyolar falan bi yerden sonra ama kalenin de pek bi numarası yok. bi tane showdown gibi bişey oluyo o zamana kadar asker neyim kasıyosun falan da tatava hep. zaten sen imba olduundan asker masker gereksiz :D -END OF SPOILER-
Mesaj tarihi:
bugün güzel bir şey yok neyse ki. day of defeat'i dün kaçırdım ama ya, gerçi onun da oynayanı var mı acaba hiç bilmiyorum, counter'dan daha çok seviyordum zamanında...
Mesaj tarihi:
Bu indirim dönemi süper verimli oldu benim açımdan ama tabi bence indirim döneminin bomba indirimi Portal 2 bakalım bugün son indirimde neler çıkacak pek birşey kalmadı kanımca.
Mesaj tarihi:
Bugün çok çılgın indirimler yapmışlar, yeni sayılabilecek oyunlara %50 çekmeleri nice yiğitleri ağlatmıştır.

Ben de NWN 2'yi kaptım, packleriyle falan güzel oldu bayağı.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

bugün güzel bir şey yok neyse ki. day of defeat'i dün kaçırdım ama ya, gerçi onun da oynayanı var mı acaba hiç bilmiyorum, counter'dan daha çok seviyordum zamanında...

Bir onceki indirimlerde almistim ama bombostu server'lari.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

nwn iyidir o yönden 1 ini sırf multisi için almıitım kaç sene önce nasıl iyi mi hamsili metacritic de userscore u çok düşük diye almadım oyunu

kalabalık bi server buldum 50 kişi falan var file indirdim orası için giricem birazdan yazarım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...