Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 al al oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Deathblade said: Lan dün ben dışardaydım L4d :( evlat acısı gibi daha önce yaşadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 cities xl alsam mı nasıldır? oynatır mı kendini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 oynatır da sorun var oyunda, nufus 10myi yaklaşmaya başladığı zaman oyun acayip yavaşliyor. benim makina da bile sürünüyordu. belki bugfix update fln ile çözmüşlerdir o sorunu artıkın, ilk çıktığı zamanlarda oynamıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 stalker serisinden sadece son oyun call of pripyat'ı oynadım ve çok sevdim. o oyundan sonra ilk oyun kötü gelir mi acaba oynayanlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ilk oyun kotu gelir mi ya efsanedir ilki son zamanlarda oynadigim en iyi fps'lerdendi, eski yapim olmasina ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 borderlands isteyen varsa ses etsin steamden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Achievement'lara baktım, "CS: Source'ta bir yere sotelenip 2 kişi öldürün"ü gördüm. İndirdim, önce bi alıştım, öldürdüm, çıktım, sildim. Yalnız CS Source değişmiş görmeyeli, daha çok 1.6'ya benzetmişler, hızlandırmışlar biraz. Daha çevik olmuş animasyonlar, silah kullanımı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 senko said: ilk oyun kotu gelir mi ya efsanedir ilki son zamanlarda oynadigim en iyi fps'lerdendi, eski yapim olmasina ragmen. geçen ben 3 ü aldığım zaman yanında 1 i de vermişler yeni gördüm steamde. önceki verdiğim parayı unuttum gitti zaten. şimdi yolda bulmuş gibi geldi oyun =) hemen kuruyorum. 1 ile 3 ü vermiş 2 yok arada. yapımcı mı farklıymış bunların acaba. neyse üzümünü yiyip bağını sormayayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 2 ben alirkende yoktu evet, bana da ilginc geldiydi o.muhtemelen dagiticilari farklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Risen ve CoH Valor olanida aldim yalniz ne zaman oynamaya vakit bulucam bu kadar oyunu bilmiyorum... 27 oyun almisim DLClerde cabasi steam bos yere para harcatiyor ama olsun arsiv olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 cs source aldım bende dunde l4d2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 cs full pack alıcam ama paypal ile ödeyemezsin diyo :P sebebini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 tr için paypal direk karttan çekio artık, paypal hesabından değil, eğer paypal hesabındaki parayı kullanmak istediysen ödeme için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 artık öyle evet. ekli kart yok herhalde yoksa otomatik karttan çekerdi, özetle kredi kartı ekle paypalına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Silphatos said: artık öyle evet. ekli kart yok herhalde yoksa otomatik karttan çekerdi, özetle kredi kartı ekle paypalına kartım ekli steam den hep böyle oyun alıyordum zaten zaten daha dün paypal ile l4d2 aldım ne olduysa bugün oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 CS:S için alın demeye bile gerek yok en son şubatta oynamıştım haftasonu ach için kurup silerim tahminen yeter ömrümden aldığı saatler. Bu arada "Counter Strike" üzerine kurulan steamin CSyi yeni almış olan kullanıcılara sahip olması da ayrı bir ironi. Steam denince artık valve akla gelmiyor resmen. istatistiklere bakıldığında HLci kitlesi yerini tamamen casual kitleye bırakmış garip ya nereden nereye eskiden fri listeleri progamer kaynardı şimdi FPS oyunu sahip olmayanlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 OSMAN seni casual'lar mı elledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 LathspeLL said: OSMAN seni casual'lar mı elledi? Ya abi hep kızıyorsun da hakaret olarak yazmıyorum ki ben bunu ne diyeyim haftada 1 saat oyun oynayan mı yazayım. Sonuçta böyle durdurulamayan deli gibi büyüyen kitle var. Ve evet benim oyun zevkimi ellediler gidip toki tori mi alsam dedim valla ben de casual olayım yenemiyorsam onlara katılayım dedim asdafads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Silphatos said: artık öyle evet. ekli kart yok herhalde yoksa otomatik karttan çekerdi, özetle kredi kartı ekle paypalına benim kartım kayıtlı steam'de, halen otomatik olarak tek tık ile alışveriş yapıyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Cities XL alayım mı acaba? öneren var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 AHAHA RIFT 6 dolar sefalet wowu yikacak oyun geliyorrrrrrrrrrrr hepar gibi mmo oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 arcania aldım 12 dolar. cok klasik bi rpg. daha dakka 1 gol 1 oldu, oyuna girdim anında quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ahah chun li nin ayağı düzeltmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 liberal said: Cities XL alayım mı acaba? öneren var mıdır? Ben seviyorum bu tip oyunları. Simcity seviyorsan bunu da çok seversin. Daha detaylı ve güzel bence. Bu oyunla gerçek şehirleri birebir yapan manyaklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar