Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ahahah aynen insan medieval fiyarına empire koyar ne biliyim hl:s yerine baya düşük fiyata valve pack koyar ya da en azından adam gibi yeni bişey koyar be 31 aralık gecesi yakıştıramadım steame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 son 12 yılın en iyi fps'i 0.99$'a satılmaz henüz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Silphatos said: çok dandik hakkaten, medieval 2 zaten 5 dolardı. bi de half-life source var ki hl'nin aynısıdır bu, %25 indirim yapmışlar bi de, 0.99$ olsa belki alınır o hahah. bişey diyim mi ben 1-2 yıl kadar önce o half life source'u Black Mesa Source zannettim, tek satmıyorlardı Half-Life Premier Pack'in içinde vardı. 80 dolar pack sırf onun için premier pack aldım :) normal half life'tan 1 tane farkı var. su efektleri source engine'deki gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Hayda, yılbaşı diye sağlam oyunlara indirim olur diyordumda bu ne yaw, street fighter güzelde %25 indirim komik kaçmış =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 benim de daha önce sattığım premium packli bi account vardı oradan biliyorum, tek farkı su falan hakkaten. headcrapler de biraz daha şirindi yanlış hatırlamıyorsam başka da bir şey yok :D Sam said: son 12 yılın en iyi fps'i 0.99$'a satılmaz henüz. (:P) sam hl'ye lafım yok ama hl:s gibi bir şeye 5 para vermem. görmediğin için bilmiyorsun sanırım nasıl bir şey olduğunu, resmen aynı oyuna source takısı getirip satışa koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Yanlış yazıyor sanırım oyuna tıklayınca Street fighter 9.99 görünüyor. Şimdi değiştirdiler 9.99$ oldu, fena deal değil =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 evet yeni fiyatlar gelmiş, darwinia nasıl bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Silphatos said: sam hl'ye lafım yok ama hl:s gibi bir şeye 5 para vermem. görmediğin için bilmiyorsun sanırım nasıl bir şey olduğunu, resmen aynı oyuna source takısı getirip satışa koymuşlar. biliyorum dediğiniz gibi olduğunu, çok eleştiri almıştı ilk çıktığı zaman zaten o nedenle. ama eski oyunun kendisi bile 10$ altına düşmez bu kadar sürede. daha eski piksel piksel x-com oyunlarının steam fiyatlarına bakın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 http://store.steampowered.com/sub/2539/ Su pack icin gorusleriniz nelerdir ? Hic birini oynamadim. Guzel oyunlar sanirsam. Bir de WarHammer 40K turn-based mi yoksa real-time mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 real-time, son yılların en iyi rts serilerinden. ve evet wh40k: dow serisi, coh serisi, stalker filan hepsi çok iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 RTS yav direkt Warhammerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 PSP'deki turn-based idi, ondan supheye dustum bi an. Paket icin ne dersiniz peki ? 18 Oyun icin epeyce uygun sanki fiyati ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 stalker ve saints row2 dışında çok iyi bir oyun yok o pakette ama fiyat gerçekten iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 coh var abi. daha ne olacak. off su herifi biri lutfen gotursun burdan... gozyasi doktum uzuntuden. Ben kotor, jade empire, mass effect 1 aldim. Bioware combosu yaptim kendime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 sırf coh değil dow da var ona bakarsan iyi ama "çok iyi" aka para verilecek oyun değiller şu zamanda ha sen zaten zenginsin hepsini alırsın. ne anlarsın bireyin halinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mw2 gibi 5 saatlik sp'si olan oyunun 60$'a satıldığı düşünülürse 75$ son derece iyi o paketteki oyunların kalitesi düşünüldüğünde. dow2 halihazırda 50$'a satılan oyun. steam'de gördüğüm en iyi 2-3 paketten biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Kendime hediye olarak aldirttim paketi =P ehah. Lakin keske gunduz alip is yerindeki 30 mbit'lik hat ile download etseymisim. 2mbit ile surunuyorum. Bir de alakali konu bulamadim, eklemek isterseniz nick zpnd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 alakalı konu: http://forum.paticik.com/read.php?40,2111758 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Goturup FPS'ye acmislar, ne isi var o konunun orda kardesim! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 10dolar la sf4 onu da mı alsam acaba :) bu işin de sonu yok yalnız sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 oha 10$ hakikaten! psp'de 4 yıllık dövüş oyunları bile 10$ değil lol, şahane fiyat. aslında multi dayak yemek için güzel olur. aldım gitti hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Rainbow Six Las Vegas 2 yi aldım 5 dolara lan. Alın atarız beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 :O bunu da alıyorum o halde, multisini hep oynamak istemiştim zaten. ha bu arada, bütün paradox oyunlarına %50 indirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 carsida indirim goren hanimlar gibisiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 lan bu sdaatte ne steamı diosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar