Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahah aynen
insan medieval fiyarına empire koyar
ne biliyim hl:s yerine baya düşük fiyata valve pack koyar
ya da en azından adam gibi yeni bişey koyar be 31 aralık gecesi
yakıştıramadım steame
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

çok dandik hakkaten, medieval 2 zaten 5 dolardı. bi de half-life source var ki hl'nin aynısıdır bu, %25 indirim yapmışlar bi de, 0.99$ olsa belki alınır o hahah.

bişey diyim mi ben 1-2 yıl kadar önce o half life source'u Black Mesa Source zannettim, tek satmıyorlardı Half-Life Premier Pack'in içinde vardı. 80 dolar pack sırf onun için premier pack aldım :) normal half life'tan 1 tane farkı var. su efektleri source engine'deki gibi :)
Mesaj tarihi:
benim de daha önce sattığım premium packli bi account vardı oradan biliyorum, tek farkı su falan hakkaten. headcrapler de biraz daha şirindi yanlış hatırlamıyorsam başka da bir şey yok :D

Sam said:

son 12 yılın en iyi fps'i 0.99$'a satılmaz henüz. (:P)

sam hl'ye lafım yok ama hl:s gibi bir şeye 5 para vermem. görmediğin için bilmiyorsun sanırım nasıl bir şey olduğunu, resmen aynı oyuna source takısı getirip satışa koymuşlar.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

sam hl'ye lafım yok ama hl:s gibi bir şeye 5 para vermem. görmediğin için bilmiyorsun sanırım nasıl bir şey olduğunu, resmen aynı oyuna source takısı getirip satışa koymuşlar.

biliyorum dediğiniz gibi olduğunu, çok eleştiri almıştı ilk çıktığı zaman zaten o nedenle. ama eski oyunun kendisi bile 10$ altına düşmez bu kadar sürede. daha eski piksel piksel x-com oyunlarının steam fiyatlarına bakın. :)
Mesaj tarihi:
http://store.steampowered.com/sub/2539/

Su pack icin gorusleriniz nelerdir ? Hic birini oynamadim. Guzel oyunlar sanirsam.

Bir de WarHammer 40K turn-based mi yoksa real-time mi acep ?
Mesaj tarihi:
coh var abi. daha ne olacak.

off su herifi biri lutfen gotursun burdan... gozyasi doktum uzuntuden.

Ben kotor, jade empire, mass effect 1 aldim. Bioware combosu yaptim kendime :D
Mesaj tarihi:
sırf coh değil dow da var ona bakarsan

iyi ama "çok iyi" aka para verilecek oyun değiller şu zamanda

ha sen zaten zenginsin hepsini alırsın. ne anlarsın bireyin halinden
Mesaj tarihi:
mw2 gibi 5 saatlik sp'si olan oyunun 60$'a satıldığı düşünülürse 75$ son derece iyi o paketteki oyunların kalitesi düşünüldüğünde. dow2 halihazırda 50$'a satılan oyun. steam'de gördüğüm en iyi 2-3 paketten biri.
Mesaj tarihi:
Kendime hediye olarak aldirttim paketi =P ehah.

Lakin keske gunduz alip is yerindeki 30 mbit'lik hat ile download etseymisim. 2mbit ile surunuyorum.

Bir de alakali konu bulamadim, eklemek isterseniz nick zpnd.
Mesaj tarihi:
oha 10$ hakikaten! psp'de 4 yıllık dövüş oyunları bile 10$ değil lol, şahane fiyat. aslında multi dayak yemek için güzel olur. aldım gitti hatta.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...