Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Anelor said: Silphatos said: lead and gold kadar dandik online shooter görmedim abi ben, aynı tip tps bf heroes bile bundan 10 kat daha iyi. 1.5$'a acıdım o kadar diyim. ya deme öyle download ediyorum şuan :( valla berbat, bi kere crosshair diye transparan, ekranın yarısı kadar bi daire koyan arkadaşa selam söylüyorum. adamın üstüne vurduğundan emin olsanda bazen vuramıyorsun hitboxlar sorunlu sanırım. kamera açısı için yorum yapmıyorum. sadece 10 tane dedicated server olmasından anlaşılıyor aslında oyunun ne olduğu.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 KOTOR'u alırken kartı kabul etti şimdi etmedi ya allahalaaaa
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Red said: bf 3 cıkıyor 2 aya hiç gerek yok bc2 para bayılmaya sdfs bf3 kasımda çıkıyo abi 4 ay var daha ki hadi ayın 12 sinde falan çıkıyo desen 4.3 ay var yani sdf 7.5 dolara 4 ay bc2 ye değer mi? her kuruşuna değer valla
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ekimde cıkıcak bf3 ya ama yuvarlak hesap kasım diyelim
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 şu magicka yı alsammı karar veremedim
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 oyunları nereye yüklüyor steam? bulamadım bitürlü ya
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ben şimdi yazmadan önce kontrol ettim september diyor steamin içinde steamapp klasörüne bak
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bf3 ekim sonu çıkıyo, 28'inde. 1 kasım desek yani ona, daha tam 4 ay var. 7.5 dolar gayet verilebilir, zira ben vericem bu sefer. tek bir şey sorucam, tek başına bc2 7.5 dolar, pack 10 dolar. pack'te vietnam ve kit upgrade diye bir şey var. bunlar gereksiz mi yoksa almışken pack mi almak lazım?
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bence gereksiz ya kit upgrade dediği assaultta m16 ya kamoflaj falan geliyo her classın 1 silahına camo geliyo işte bide skinin değişiyo sanırım. vietnamda bilmiyorum gereksiz gibi
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ben hepsini aldım 3 dolar zati
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 gaza geldim bende aldım bc2 allah belanı versni steam
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 GwindonSurion said: ben hepsini aldım 3 dolar zati olsun canım o 3 dolara başka indirimli bi oyun alırsın =P o diil de, gereksiz şeylere para harcayınca kıl oluyorum. en son brink fena patladı mesela ahah. vietnam açılan serverlar falan çok daha azmışmış galiba.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 8 tl kalmış harcamalık kartımda daha fazla harcayamıcam steame
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 magicka yı aldım vlla oynayan olursa öm
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 donanımhaberden ASFJHGSDFGJHKLJGF said: Orijinalden alıntı: Yasin Eskici said: Orijinalden alıntı: bykrm Bu bazı indirimlerde yazan francise sale ne demek oluyor ? Kiralık satış demek oluyor muhtemelen. Örneğin oyunu $5 vererek 1 aylık alıyorsun, 1 ay sonra tekrar $5 dolar daha ödeyerek 1ay daha satın alıyorsun. Franchise kavramından çıkarttığım anlam bu.
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bu arada super meat boyun mission hazır save olmadan imkansız, steam forumlarında vermiş bi eleman save'ini de onu kullansam mı almak için karar veremedim
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bu lead and gold un aiming inde bi sıkıntı var ya sizdede öyle mi nişan alamıyorum anasını satıyım
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Super Meat Boy GMG'de daha ucuz.
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Silphatos said: donanımhaberden ASFJHGSDFGJHKLJGF said: Orijinalden alıntı: Yasin Eskici said: Orijinalden alıntı: bykrm Bu bazı indirimlerde yazan francise sale ne demek oluyor ? Kiralık satış demek oluyor muhtemelen. Örneğin oyunu $5 vererek 1 aylık alıyorsun, 1 ay sonra tekrar $5 dolar daha ödeyerek 1ay daha satın alıyorsun. Franchise kavramından çıkarttığım anlam bu. FSDFDSGFD BU NE ABI
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Sonra DH ile alay edince alay ettin diyorlar.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 vay anasini, adamlar scifi adeta. bu nasil bir hayal gucu.
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Anelor said: bu lead and gold un aiming inde bi sıkıntı var ya sizdede öyle mi nişan alamıyorum anasını satıyım öyle, acceleration da var az galiba
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 GERGE said: Super Meat Boy GMG'de daha ucuz. steam'e ekleyebiliyor muyuz gmgden alinca? edit: 1 tl fark varmış yav zaten :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Öyle yazıyor. This game requires Steam(TM) in order to install and run and so cannot be traded or refunded.
Öne çıkan mesajlar