Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 %10-50 arası indirim varmış oyunlarda 1 ocağa kadar. madem indirime girdi o zaman almalıyım olayı değil de almak istediğim oyunlar vardı , hazır girmişken alayım diyorum. call of duty 4 ve vampire bloodlines var aklımda, şunu al multiplayer için süper olur falan diyebileceğiniz oyunlar var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 complete id pack :P çok pahalı diyorsan bloodlines. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bilimum fps bu arada eyvallah ya süpermiş hemen aldım bi 9.95 bloodlines :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ahahz sticky olmuş :D alıyorum vampires'ı o zaman. might&magic ' in multisi nasıl ? steam serverlarına baktım dystopia kadar oynayanı var en azından multi olarak. edit : onu da satmıyorlarmış sanırım artık pfz : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Valla direkt enemy territory ve defcon aldım gayet memnunum defcon'dan daha enemy territory inmedi. Bir de threadspace: hyperbol'u tavsiye ederim gerçekten güzel bir oyun. Yanlız konunun sabitlenmesi kötü olmuş, yeni konu olduğu farkedilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Eyvaaah, battı bizimkiler asfsdsdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 steam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 oha bloodlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yaa steam ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 kesin kesin kesin id pack, disciples olsa da yeterdi bana adamlar tüm kolleksiyonu verdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disparition Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Geometry wars ve birkaç oyunun toplandığı bir paket var. Onu dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 oha disciples gold! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 en oha şeyi buldum PSYCHONAUTS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 yaaa steam in ne olduğunu açıklayacak mı biri?1 ocak yaklaşıyor yaww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ok ok buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Geç oldu biraz da, http://www.steampowered.com/ İlk çıktığı zaman kopyasını almıştım Bloodlines'ın, becerememiştim. Şimdi çok pis çılgın atıyorum. Lan harddiskte yer olsa Psychonauts da alacam da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Red Orchestra satın aldım.19 dolardı 9 dolara inmiş.İkinci dünya savaşı fps sevenler kaçırmasın hazır bu kadar ucuzlamışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 said: Valve Software ve Ubisoft yaptıkları açıklama ile bu haftaya özel olarak hergün bir Ubisoft oyununun fiyatını yarıya indireceklerini duyurdular ve bugün için (bugüne özel olarak) Assassins's Creed'in fiyatını yarıya yani $9.99'a indirdiler. İndirimler haftasonuna kadar devam edecek, detaylı bilgiyi bu adresten alabilirsiniz. vegas 2 bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ut3'ü 12$'a aldık birkaç kişi, sanırım dün bitti kampanyası gerçi. böyle 10$ olsa o kalibrede 1-2 yıllık oyunlar, kapış kapış gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 moriQ said: said: Valve Software ve Ubisoft yaptıkları açıklama ile bu haftaya özel olarak hergün bir Ubisoft oyununun fiyatını yarıya indireceklerini duyurdular ve bugün için (bugüne özel olarak) Assassins's Creed'in fiyatını yarıya yani $9.99'a indirdiler. İndirimler haftasonuna kadar devam edecek, detaylı bilgiyi bu adresten alabilirsiniz. Off iflas ettircek beni Steam yine. Böyle indirimde oyun görünce oynamayacak bile olsam dayanamayıp alıyorum. Assassin's Creed hmm ... *kredi kartını hazırlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mevo and the Grooveriders'ı tavsiye ederim son 2 senedir oynadığım en iyi indie oyunu. En azından bi demosunu indirin beğenmezseniz almazsınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Çok çakal bu herifler, almam lazım gibi hissediyorum şimdi bu Assassin's Creed'i. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Team fortress classic al oynayalım =) (tf 2 de var ama tırt bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Raincloud said: Team fortress classic al oynayalım =) (tf 2 de var ama tırt bence) taş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Spidee said: Çok çakal bu herifler, almam lazım gibi hissediyorum şimdi bu Assassin's Creed'i. OF. Ben de alıyodum az daha. Sonra 2-3 review okuyunca vazgeçmeye yetti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar