Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
%10-50 arası indirim varmış oyunlarda 1 ocağa kadar.

madem indirime girdi o zaman almalıyım olayı değil de almak istediğim oyunlar vardı , hazır girmişken alayım diyorum.

call of duty 4 ve vampire bloodlines var aklımda, şunu al multiplayer için süper olur falan diyebileceğiniz oyunlar var mı ?
Mesaj tarihi:
ahahz sticky olmuş :D

alıyorum vampires'ı o zaman.

might&magic ' in multisi nasıl ? steam serverlarına baktım dystopia kadar oynayanı var en azından multi olarak.

edit : onu da satmıyorlarmış sanırım artık pfz :
Mesaj tarihi:
Valla direkt enemy territory ve defcon aldım gayet memnunum defcon'dan daha enemy territory inmedi. Bir de threadspace: hyperbol'u tavsiye ederim gerçekten güzel bir oyun.

Yanlız konunun sabitlenmesi kötü olmuş, yeni konu olduğu farkedilmiyor.
Mesaj tarihi:
Geç oldu biraz da, http://www.steampowered.com/

İlk çıktığı zaman kopyasını almıştım Bloodlines'ın, becerememiştim. Şimdi çok pis çılgın atıyorum.
Lan harddiskte yer olsa Psychonauts da alacam da :(
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Valve Software ve Ubisoft yaptıkları açıklama ile bu haftaya özel olarak hergün bir Ubisoft oyununun fiyatını yarıya indireceklerini duyurdular ve bugün için (bugüne özel olarak) Assassins's Creed'in fiyatını yarıya yani $9.99'a indirdiler. İndirimler haftasonuna kadar devam edecek, detaylı bilgiyi bu adresten alabilirsiniz.

vegas 2 bekliyorum.
Mesaj tarihi:
ut3'ü 12$'a aldık birkaç kişi, sanırım dün bitti kampanyası gerçi. böyle 10$ olsa o kalibrede 1-2 yıllık oyunlar, kapış kapış gider.
Mesaj tarihi:
moriQ said:
said:
Valve Software ve Ubisoft yaptıkları açıklama ile bu haftaya özel olarak hergün bir Ubisoft oyununun fiyatını yarıya indireceklerini duyurdular ve bugün için (bugüne özel olarak) Assassins's Creed'in fiyatını yarıya yani $9.99'a indirdiler. İndirimler haftasonuna kadar devam edecek, detaylı bilgiyi bu adresten alabilirsiniz.

Off iflas ettircek beni Steam yine. Böyle indirimde oyun görünce oynamayacak bile olsam dayanamayıp alıyorum.

Assassin's Creed hmm ... *kredi kartını hazırlar*
Mesaj tarihi:
Spidee said:
Çok çakal bu herifler, almam lazım gibi hissediyorum şimdi bu Assassin's Creed'i. OF.

Ben de alıyodum az daha. Sonra 2-3 review okuyunca vazgeçmeye yetti. :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...