pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Süper birşey cidden, f5'e basmaktan başparmak kası yapmıştım.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 anam topiğim tutmuş lan... sevindim
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 yalan yere "ekmek kuran çarpsın!" diyince ekmeğe bişi oluyor mu?
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sanırım, ekmek sana kuran carpıyor, bişi olan yine sensin sori
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hmm iyi ki yalan yere yemin etmemişim.. yalan diyorsam zuleyka rivera bizim eve gelsin
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 efbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeşefbeş
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hadi bişiler yazın sıkıldım ben
Dev Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 (turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)(turkce klavyem yok ve karizmayim)
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 dasaaa said: diş fırçamın şarjı bitti lam! nokia şarj ise veriyim
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 gece atıstırması yapıyonuz mu ne yıyonuz ?
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 probis die bişey aldm yesemmi acep8-)
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 sıkılmaktan sıkıldım danda sıkıldım artık
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oha dediğime bakma bende sıkılmaktan sıkıldm demekten bile sıkıldım
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 dejöbi yaşadım löm O.o döjevü müydü yoksa
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 lan bu sitede bitek benmi F5 yapıyom ! O.o
Öne çıkan mesajlar