Venaprincess Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 draedan said: Venaprincess said: tolkienin serisi sadece üç kitaptan oluşuyor diye biliyordum ki onları lise yıllarımda okumuştum, bunu biraz açıklayabilir misiniz ? the hobbit, 3lu seriden oncekı kısmı cocuk masalı seklınde anlatan, masumane bır kıtap. Olayın ılkı dıyebiliriz, bunun ardından bu efsanevi dunyayı yazmıs. yuzugun nasıl shıre a geldıgını anlatır. aaa draedan çok teşekkür ederim bilgi için :) soulberry said: Venaprincess said: tolkienin serisi sadece üç kitaptan oluşuyor diye biliyordum ki onları lise yıllarımda okumuştum, bunu biraz açıklayabilir misiniz ? tekrar oku. sırayla silmarillion, the hobbit ve lotr üçlemesini. o zaman daha iyi hatmedersin. tşkler soulberry ama ben sadece lotr üçlemesini okumuştum bunlardan haberim bile yok. silmarillion ve the hobbit'i alıp okumak lazım o halde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 lafı mı olur özgiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Farinal said: Keşke çekilmese... Yakında Silmarillion'u falanda çekmeye kalkacaklar... silmarillion u cekseler ben finanse ederim o filmi. Main trilogy den daha çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Ama bişiye benzemez sonra Battle For The Silmarils diye oyunlarını oynarız ayağa düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 izlemek ve oynamak zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Neyse zaten Tolkienler hiç bir zaman Silmarillion'un haklarını satmayacakları için istesenizde izleyemeyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 iyi aferin onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 para getirecek olduktan sonra niye satmasınlarki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 the hobbit'in haklarını komple satmışlardı :D bunu da satarlar gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 oha ben hep unutmusum sillmarilionu ..dagor ??? bi feanor bi turambar turin aklımda kalanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Thraine_Numeheru said: oha ben hep unutmusum sillmarilionu ..dagor ??? fingolfin'in kayisi koparip morgothla 1v1 yapmasina sebep olan savas iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 DarKRideR said: the hobbit'in haklarını komple satmışlardı :D bunu da satarlar gayet yok mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Popeye said: Thraine_Numeheru said: oha ben hep unutmusum sillmarilionu ..dagor ??? fingolfin'in kayisi koparip morgothla 1v1 yapmasina sebep olan savas iste eauh silmarillion'un 187. sayfası, hala unutmam lan çok kral duel atıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Gelse de izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Popeye said: Thraine_Numeheru said: oha ben hep unutmusum sillmarilionu ..dagor ??? fingolfin'in kayisi koparip morgothla 1v1 yapmasina sebep olan savas iste ahaha ben de şunu okudum ulan hangi ağaçtan kayısı koparıyodu fingolfin falan oldum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 said: fingolfin'in kayisi koparip morgothla 1v1 yapmasina sebep olan savas iste ahaha ben de şunu okudum ulan hangi ağaçtan kayısı koparıyodu fingolfin falan oldum ahahah senin yazını gorene kadar bende ne kayısısı lan dedim ehuehue :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 del toro yonetmeyecekmis filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Neill Blomkamp yönetcek diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 nerde kaldi bu filmler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 vapor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 patladı pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 patladı sayılır evet mgm'in kötü finansal durumu yüzünden sürekli erteleniyormuş proje guillerme reis'te yeter artık diyip çıkmış projeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 james bond da patlamıştı cidden gg sanırım mgm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 aga hobbitten bahsediyoruz! ben bile gidip bankalara hobbiti çekicem desem krediye boğarlar. bu kadar mı basiretsiz bu mgm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 milyar doları aşan borcu olunca, bankalarda kredi vermekten kaçınıyordur asdf edit: ne milyar doları lan, hatta en son 4 milyar dolardı borcu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar