inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 http://www.amazon.com/gp/product/0345538374/ref=s9_psimh_gw_p14_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0066AX3NMJKBZYHP0S34&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1389517282&pf_rd_i=507846 Kitabı okuyan arkadaşlar sizce bu box set iyi midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Olayla azıcık ilgilendiysen o dört kitabı okuman lazım zaten. Ama film kapakları var diye daha fazla para ödeme. Kitapçılarda falan satılıyor bu kitaplar(ingilizce dahil). Daha ucuza bulursan, içerik aynı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Dün bütün kadıköyü bugün de bütün taksimi dolaştım hiç bir yerde ingilizce bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ben chesterfield'da bulmuştum ingilizcesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 inyormaynd said: Dün bütün kadıköyü bugün de bütün taksimi dolaştım hiç bir yerde ingilizce bulamadım. Robinson'a bak. Türkçe çevirisi de en iyi türkçe çeviri kitaptır zaten şuana kadar çevirilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 robinsona yolu düşen bi patrick obrian post captain varmı diye sorabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Robinson'u aradım o kadar bulamadım.Kapalıydı herhalde.Şirketten çıktıktan sonra gene gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Saeros said: ben chesterfield'da bulmuştum ingilizcesini nasil buldun ya orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 abi canıtın diye bi çocuk var orda anlıyo bu işlerden, ona söylemiştim ertesi gün gelmişti elinde kitapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Ya kitabı hatırlayan varsa beni bi aydınlatabilirmi? Thorin Azogla kapışıyomuydu kitaptada? Hiç hatırlamıyorum öle Azogun elini kolunu kopardığını.Hatta baya baya yeto bi liderdi sanki Thorin.Filmi izlerken kafama takıldı benmi unutmuşum kitabı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 yoktu kitapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Doğru hatırlıyomuşum ozaman.Güzel yapmış P.J abi genede o meşe kütüğüyle azogla kapışma sahnesini falan güzel gaz veriyo filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 okuyalı uzun yıllar oluyor ama ben de hobbit olayı geçmeden önce ölmüş olması lazım diye hatırlıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 azogu baska bi cüce öldürüyo o savasta. thorin yine meşe odunu kullanıyo kılıcı kırılınca, ama azogla savasmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi soundtrackleri ne dinledim ya şimdi şu arkada ki video ile tekrar bi kendime gelip ara verdim artık. Beyler erebor işgal altında gidioruz deseler koşa koşa gidicem o derece. Hemen koydum çok güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Cuce said: azogu baska bi cüce öldürüyo o savasta. thorin yine meşe odunu kullanıyo kılıcı kırılınca, ama azogla savasmıyo. İnsan bi spoiler içine alır... -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Spoiler ı ben vereydim ban yemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 o savas degil, baska savas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JrKXH1CeXck&list=UUHCph-_jLba_9atyCZJPLQQ&index=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 2:50'den sonrası ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Ravnos said: Ya kitabı hatırlayan varsa beni bi aydınlatabilirmi? Thorin Azogla kapışıyomuydu kitaptada? Hiç hatırlamıyorum öle Azogun elini kolunu kopardığını.Hatta baya baya yeto bi liderdi sanki Thorin.Filmi izlerken kafama takıldı benmi unutmuşum kitabı acep kitapta evet kitapta thorin tam böyle huysuz altın peşinde dwarf modunda takılıyor. Azog yok zaten hobbitte, sadece bahsi geçiyor. O sahnede Goblinlerin liderini öldürdü die bizimkiler, peşlerinden gelio misty mountains içinde yaşayan goblinler. Azog ve tayfası değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 cucelerin alayi serefsiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ayrıca da gandalf otcu, radagast'de balici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 radagast mantarcı, gandalf ne olsa içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar