seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 kili bile cüce olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 diğer cücelerle kıyaslayınca evet thorin biraz daha heybetli cüceden öte duruo ama tek olmadığı yada öteki cücelerle beraber olmadığı planlarda bildiğin cüce. Ha babası çok daha şirin bir cüceydi kellesi gidince üzüldüm lan bildiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 barnacle said: kuşlar tartışıldı mı? ekşide yer yerinden oynamış kuşlara ne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 neden en baştan kuşlar airline ile dağa gitmediler tartışmasıdır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 lotr'da ve silmarillion tarihinde hayvanların alignmentleri ve iradeleri var. sırf mount değiller aslında, alignmente göre hareket ediyolar. yoksa gwaihir alır yüzüğü mordor'a atar gelirdi ve biz de mahrum kalırdık güzelim hikayeden. bu argüman en kolay çıkış yolu ama öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yüzüğün hayvanın aklını çelmeyeceğini nası biliyorsunuz? Serinin olayı zaten bu yükü ancak bir hobbitin taşıyabileceğine inanmaları. gandalf frodonun yola yalnız devam ettiğini öğrendiğinde seviniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ve çelebilirdi de tabi. kabul da etmezdi. frodo'yu alabilirdi sadece sırtına. fellow hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 oo seviye buraya gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 seraphiel said: ve çelebilirdi de tabi. kabul da etmezdi. frodo'yu alabilirdi sadece sırtına. fellow hesabı. yüzüğü frodonun taşıması bir şey değiştirmiyor ki, yakınında olması bile yetiyor, Boromir'i çıldırtmaya yetmişti yakınında olması. Gerçi filmde çok abartılmış da kitapta da sonuçta arzuluyordu deli gibi sadece hamle yapmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 istinyepark imaxde en arka sıradan izlemek lazım dimi bi yorum yapın gidicem akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Revangelis said: istinyepark imaxde en arka sıradan izlemek lazım dimi bi yorum yapın gidicem akşam Love seat H ve I sırasından daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 G aldım ben de, en ortasi 15 numara, iyimidir degiştireym mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 loveseat dediğin en arkaki grup olarak geçenler dimi çok uzak değil mi onlar gerçi hiç imax gitmedim anca kurtarıyo da olabilir ha bide bu 3d gözlükler standart dimi yeni almamıza gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 loveseat ne abi yiyişmeli koltuk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Xenus said: http://inciswf.com/hobbit.swf hahaha ghfdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Love seat yada önündeki 2 sıra iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 imamizer said: benim tek eleştirim dvorf olayının fazla esnetilmesi. ilk sahnelerde ironforge tarzı mekanlar, tıknaz dolma burunlu cüceler neyim harikaydı. cücenin olayı o dur zaten. keza gruptakilerde öyleydi ama özellikle thorin'in yün içlik ve şişme mont giymiş spartalıdan öteye gitmemesi kötüydü. bildiğin insan yani. olmaz. insan cesit cesit, cucede cesit cesit. dnd'nin wow'un warhammer'ın cucelerine baka baka buna cuce demez olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 reampage said: diğer cücelerle kıyaslayınca evet thorin biraz daha heybetli cüceden öte duruo ama tek olmadığı yada öteki cücelerle beraber olmadığı planlarda bildiğin cüce. Ha babası çok daha şirin bir cüceydi kellesi gidince üzüldüm lan bildiin dedesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bunuda yüz kere konuştuk hala kartalla niye gidilmedi diyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 degistrdm bileti g'den I'ya gectm sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 moriadaki flashback savaş sahnesi çok güzeldi ya.Lotr ında ilk sauronun yenildiği savaş sahnesine bayılmıştım. Silmarillion çeksinler şu tatta belgesel gibi ya bundan sonra.Arkada bi anlatıcı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 evet dedesi yanlış yazmışım babası dol guldurda ölmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Revangelis said: loveseat dediğin en arkaki grup olarak geçenler dimi çok uzak değil mi onlar gerçi hiç imax gitmedim anca kurtarıyo da olabilir ha bide bu 3d gözlükler standart dimi yeni almamıza gerek yok Yok yok ben de öyle diyordum love seat çok uzaktır diye tam ortada idim bir de en iyi görüşe sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Bide şu hobbit.swf yüzünden filmde nezaman misty mountains çalsa(ki her ekşın sahnesinde nerdeyse) arkaplanda benim kulağımda 15 kişiye saldırdım oynuyodu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 incisözlük leşlerinden bile sonra izlediysen filmi müstahak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar