Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

S_burti

Öne çıkan mesajlar

lotr'da ve silmarillion tarihinde hayvanların alignmentleri ve iradeleri var. sırf mount değiller aslında, alignmente göre hareket ediyolar. yoksa gwaihir alır yüzüğü mordor'a atar gelirdi ve biz de mahrum kalırdık güzelim hikayeden. bu argüman en kolay çıkış yolu ama öyle yani.
Sosyal ağlarda paylaş

seraphiel said:

ve çelebilirdi de tabi. kabul da etmezdi. frodo'yu alabilirdi sadece sırtına. fellow hesabı.

yüzüğü frodonun taşıması bir şey değiştirmiyor ki, yakınında olması bile yetiyor, Boromir'i çıldırtmaya yetmişti yakınında olması. Gerçi filmde çok abartılmış da kitapta da sonuçta arzuluyordu deli gibi sadece hamle yapmıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

benim tek eleştirim dvorf olayının fazla esnetilmesi. ilk sahnelerde ironforge tarzı mekanlar, tıknaz dolma burunlu cüceler neyim harikaydı. cücenin olayı o dur zaten. keza gruptakilerde öyleydi ama özellikle thorin'in yün içlik ve şişme mont giymiş spartalıdan öteye gitmemesi kötüydü. bildiğin insan yani.
olmaz.

insan cesit cesit, cucede cesit cesit. dnd'nin wow'un warhammer'ın cucelerine baka baka buna cuce demez olduk
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

loveseat dediğin en arkaki grup olarak geçenler dimi
çok uzak değil mi onlar
gerçi hiç imax gitmedim anca kurtarıyo da olabilir

ha bide bu 3d gözlükler standart dimi yeni almamıza gerek yok

Yok yok ben de öyle diyordum love seat çok uzaktır diye tam ortada idim bir de en iyi görüşe sahip.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...