Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diğer cücelerle kıyaslayınca evet thorin biraz daha heybetli cüceden öte duruo ama tek olmadığı yada öteki cücelerle beraber olmadığı planlarda bildiğin cüce.

Ha babası çok daha şirin bir cüceydi kellesi gidince üzüldüm lan bildiin
Mesaj tarihi:
lotr'da ve silmarillion tarihinde hayvanların alignmentleri ve iradeleri var. sırf mount değiller aslında, alignmente göre hareket ediyolar. yoksa gwaihir alır yüzüğü mordor'a atar gelirdi ve biz de mahrum kalırdık güzelim hikayeden. bu argüman en kolay çıkış yolu ama öyle yani.
Mesaj tarihi:
yüzüğün hayvanın aklını çelmeyeceğini nası biliyorsunuz? Serinin olayı zaten bu yükü ancak bir hobbitin taşıyabileceğine inanmaları. gandalf frodonun yola yalnız devam ettiğini öğrendiğinde seviniyordu.
Mesaj tarihi:
seraphiel said:

ve çelebilirdi de tabi. kabul da etmezdi. frodo'yu alabilirdi sadece sırtına. fellow hesabı.

yüzüğü frodonun taşıması bir şey değiştirmiyor ki, yakınında olması bile yetiyor, Boromir'i çıldırtmaya yetmişti yakınında olması. Gerçi filmde çok abartılmış da kitapta da sonuçta arzuluyordu deli gibi sadece hamle yapmıyordu.
Mesaj tarihi:
loveseat dediğin en arkaki grup olarak geçenler dimi
çok uzak değil mi onlar
gerçi hiç imax gitmedim anca kurtarıyo da olabilir

ha bide bu 3d gözlükler standart dimi yeni almamıza gerek yok
Mesaj tarihi:
imamizer said:

benim tek eleştirim dvorf olayının fazla esnetilmesi. ilk sahnelerde ironforge tarzı mekanlar, tıknaz dolma burunlu cüceler neyim harikaydı. cücenin olayı o dur zaten. keza gruptakilerde öyleydi ama özellikle thorin'in yün içlik ve şişme mont giymiş spartalıdan öteye gitmemesi kötüydü. bildiğin insan yani.
olmaz.

insan cesit cesit, cucede cesit cesit. dnd'nin wow'un warhammer'ın cucelerine baka baka buna cuce demez olduk
Mesaj tarihi:
reampage said:

diğer cücelerle kıyaslayınca evet thorin biraz daha heybetli cüceden öte duruo ama tek olmadığı yada öteki cücelerle beraber olmadığı planlarda bildiğin cüce.

Ha babası çok daha şirin bir cüceydi kellesi gidince üzüldüm lan bildiin

dedesi.
Mesaj tarihi:
moriadaki flashback savaş sahnesi çok güzeldi ya.Lotr ında ilk sauronun yenildiği savaş sahnesine bayılmıştım.

Silmarillion çeksinler şu tatta belgesel gibi ya bundan sonra.Arkada bi anlatıcı falan.
Mesaj tarihi:
Revangelis said:

loveseat dediğin en arkaki grup olarak geçenler dimi
çok uzak değil mi onlar
gerçi hiç imax gitmedim anca kurtarıyo da olabilir

ha bide bu 3d gözlükler standart dimi yeni almamıza gerek yok

Yok yok ben de öyle diyordum love seat çok uzaktır diye tam ortada idim bir de en iyi görüşe sahip.
Mesaj tarihi:
Bide şu hobbit.swf yüzünden filmde nezaman misty mountains çalsa(ki her ekşın sahnesinde nerdeyse) arkaplanda benim kulağımda 15 kişiye saldırdım oynuyodu :(
  • Yeni Oluştur...