yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Araştırmadan girilmez yazısı asılsın gari sinema girişine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 kola + rom un neyini arastirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 kolanın içinde böcek varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Fistan said: kola + rom un neyini arastirdin Kolanin kubaya gelisi, us vs spain savasi vs eglenceli bi hikaye arastirmani tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 En çok bağa soracaksınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 iyi ki 3 film yapicam demis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 İyi tamam siz böm böm gidin bir şeye bakmadan etmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 reampage said: abi öle açıp neyine bakıcak koca hikaye en fanboyum diyenin bile okumadığı kitaplar vardır anca filmi izledikten sonra o merak başlarsa gider okur. Çarpıtıyorsunuz her zaman ki gibi yazılanları.Ben gitsin kitabı okusun demiyorum ben de okumadım kitabı ona bakarsan.En azından hikaye ne hakkında ona baksın.Mybilet'te bile hikaye hakkında bir kaç satır bir şey yazmışlar en kötü onu okusun.LOTR'in devam filmi mantığı ile gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 BiTcH_oFBaT said: Xenocide said: şahsen ben filmi izlerken kamera hareketlerinde gözüm feci derecede yoruldu ve motion blurdan bişey göremedim. yani ya 2d 24 fps izliceksin ya da 3d 48 fps sonucunu çıkarıoyrum ama istanbulda yok galiba bu 48 fps olayı. hatta türkiyede yok. aynen olay bu olmalı. Ama daha ilk defa bu şekilde çekildi bir film 48 fps olarak. zamanla çoğalır, belki burada da yenilenir. Ama vizyon şu ki Türkiye'de sadece 2 tane imax sinema var.. Ya yapmasınlar 3d mridi, bok var sanki hemen 3d. Ben de feci yoruldum blurden, orda bulanık bir şeyler oluyor sen de izliyorsun, sinir oldum. Her filme yapmasınlar şu zımbırtıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 O motion blur'un olmasının sebebi 48'den 24'e convert ettikleri içindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 hangi teknik kullanılırsa kullanılsın, 3d renk menk mahfediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 inyormaynd said: O motion blur'un olmasının sebebi 48'den 24'e convert ettikleri içindir... yalnız öle bir durum yok abi. hani olsa olsa motion sharpness olur yüksek fps ile cekimden, blur olmaz. ki sanırım 24ile cekimi gösteriyoalr 24 cektiklerinde bu arada 24 fps, 48 fps, teknik bir standart değil osla olsa yönetmenin estetik tercihi olur o kadar. oda kötü bişi değil, birinin işine gelir 48'in arattığı etki kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sharpness'ı kaldırmak adına belki blur eklemişlerdir ? Çünkü zaten film 48 fps çekildi seve seve 24'e convert ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Motion Blur, 24 kare olan herşeyde var... Özellikle Peter Jackson'ın aksiyon sahnelerinde çok uçan/kaçan kamera kullanımı esnasında motion blur tam gözümüze giriyor. Hareketli her sahnede devreye giriyor çünkü, bulanıklaşıyor görüntü. 48 FPS'nin amacı bir nevi bunu elimine etmek zaten. Ama en büyük dezavantajı "film look" hissini kaybedip basit bir belgesel izliyormuş havası vermesi. Aslında aşırı RP yapanların filmde "abi ordaydım ben" demesini bekliyorlardı. "Gerçek gibi" "Canlı gibi" hissi vermesi isteniyor. Ama 80 yıllık bir geçmişi var 24 karenin. Zor insanların adapte olması. Ben olmakta istemiyorum zaten, memnunum 24 kareden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 e tümüyle cognition yüzüdnen kıl kapıyoruz zaten. hikaye yok bas agrıyo yok göz yoruyo falan. ekranlarınınz cok daha vahsi frameleri 60 mhz ile veriyo. film dediğin 24 kare olur iddaasının ötesinde bişi değil gercekten. ve evet şimdi düşününce özellikle ana aksiyon sahnesinde ciddi miktarda motion blur vardı. 48 le cekiyorum diye cekmiş adam belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Umarım blu-ray'i 48 çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Cuce said: hangi teknik kullanılırsa kullanılsın, 3d renk menk mahfediyo. Aynen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Oakenshield'ın Bilbo'nun kapısını çaldığı yerde "aha polis geldi" esprisi yapıldı. moderate geri dönüş aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 alevlerin arasindan, kolunda agacla giderken allahuekber diye kalktim perdeye dogru kostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 perdeyi deldin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 yok, yetisemeden indirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 aquila said: alevlerin arasindan, kolunda agacla giderken allahuekber diye kalktim perdeye dogru kostum. yakın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 aquila said: alevlerin arasindan, kolunda agacla giderken allahuekber diye kalktim perdeye dogru kostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Şimdi geldim 21:40 seansından.Film arasında içecek bir şeyler almıştım geri dönüyordum koltuğa yürürken tin tin bir kızdan şu sözleri duydum; "Asshhqqqıııııımmmm siciay ne kadar güzel bir teknoloji öyle değil mi ? Neden aynısını LOTR'te de kullanmadılar ?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 o sahnede a knife in the dark türevi çaldı efsane şarkı cidden Nêbâbîtham Magânanê Nêtabdam dâurad Nêpâm nêd abârat-aglar îdô Nidir nênâkham Bârî 'n Katharâd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar