LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 70mm film boyutu, gerçek IMAX. Bizdeki digital imax. http://images.digitalmedianet.com/2006/Week_16/3b4ern90/story/1.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_m794s6v2PS1qc4ue0o1_1280.jpg HFR 48 fps izleyen insanların %90 sevmemiş teknolojiyi. Benim tahmin ettiğim de buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Hobbite denk gelmesi talihsizlik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 abi zaten imax filmi yürüten kac projeksiyon varki dünyada? paso dijital değilmi imaxler dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 3, biri bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 LathspeLL said: 70mm film boyutu, gerçek IMAX. Bizdeki digital imax. http://images.digitalmedianet.com/2006/Week_16/3b4ern90/story/1.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_m794s6v2PS1qc4ue0o1_1280.jpg HFR 48 fps izleyen insanların %90 sevmemiş teknolojiyi. Benim tahmin ettiğim de buydu. bu filmi kameraya nasi takiyorlar sormasi ayiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Lan noel günü kimse olmaz diye geldim, meğer herkes burda bulusuyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bu filmi kameraya böylece takmıyorlar tabi ki :D. 35mm'in reel'i 4 dakika kayıt yapar mesela. IMAX'in reel'i kaç dakika kayıt yapabiliyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Xenocide said: şahsen ben filmi izlerken kamera hareketlerinde gözüm feci derecede yoruldu ve motion blurdan bişey göremedim. yani ya 2d 24 fps izliceksin ya da 3d 48 fps sonucunu çıkarıoyrum ama istanbulda yok galiba bu 48 fps olayı. hatta türkiyede yok. aynen olay bu olmalı. Ama daha ilk defa bu şekilde çekildi bir film 48 fps olarak. zamanla çoğalır, belki burada da yenilenir. Ama vizyon şu ki Türkiye'de sadece 2 tane imax sinema var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 nesini sevmemis insanlar HFRin? cok iyiydi bence, ilk 10 dakika farkli geliyor, sonra alisiyor goz detaylar, akicilik falan gayet iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Olm ilk gittiğim gün bir önceki seanstan millet çıkıyordu biz girmeyi bekliyorduk vs.Bankacı bir çift çıktı adam kız arkadaşına şunu dedi ; "Aragorn olsaydı filmde iyiydi ama Aragorn yok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Böyle boş boş insanlar dolduruyor işte biz bilet zor buluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 babası var diyeydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 inyormaynd said: Olm ilk gittiğim gün bir önceki seanstan millet çıkıyordu biz girmeyi bekliyorduk vs.Bankacı bir çift çıktı adam kız arkadaşına şunu dedi ; "Aragorn olsaydı filmde iyiydi ama Aragorn yok." Sinemadan çıkan çiftin bankacı olduğunu nasıl anladın bir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Dün de film bitti kalkıyoruz işte.Yan tarafta böyle bir kaç kişi var konu ile uzaktan yakından alakası olmayan içlerinden biri çıkıp ; "Olm bunun devamı kesin gelir haa...Baksana adamlar nasıl bitirdiler filmi" Hayır anlamıyorum.Hadi bilmiyorsun etmiyorsun eyvallah da ulan hiç mi araştırmazsın etmezsin neye gidiyorum diye ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Rewendor said: Sinemadan çıkan çiftin bankacı olduğunu nasıl anladın bir yahu? Giderken şube hakkında konuşuyorlardı da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 yine de "gitsinler lotr u da 9 filme çıkartsınlar" da ısrarlıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 O değilde bu yüzüklerin yapılışı. Numenor olayları sauron un esir edilişi. Ufak hikayelerinde filmleri olsa. Sonra patlatsalar bi silmarillion 10 yıl sürse ne süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Benim gittiğim filmde bi kız "Ulu cüce mi ? hahahahah" diye güldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 gençler artık hiç okumaz hobbit mobit yüzüklerin efendisini felan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 herkes fanboy degil, niye arastirsin.15 liraya vakit gecirmek icin gidiyor insanlar, foruma girip filmi konusmak icin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 aslında o biraz güzel bişi eğlenmek için gelip daha sonra fanboy olup bütün kitapları okuyanlar çok. ama artık ne okucam zaten hikayeyi biliorum die bakanda çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Fanboy olmaya gerek yok.İnsan açar bakar neden çekilmiş neymiş ön hikayesine falan.Sonra hıncal uluç kafasında yorumlar yapıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi öle açıp neyine bakıcak koca hikaye en fanboyum diyenin bile okumadığı kitaplar vardır anca filmi izledikten sonra o merak başlarsa gider okur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bakan baksin bisey diyen yokta, digerleri 15tl verip filmden sonra 10dk konussun kime ne.sonra gider mochasini icer , mojitosunu yudumlar, rom neden uretilmis, lime nerden gelmis diye arastirmaz.arastirsin mi onu da yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Fistan said: bakan baksin bisey diyen yokta, digerleri 15tl verip filmden sonra 10dk konussun kime ne.sonra gider mochasini icer , mojitosunu yudumlar, rom neden uretilmis, lime nerden gelmis diye arastirmaz.arastirsin mi onu da yoksa Arastirsin. Cuba Libre en sevdigim kokteyldir tum tarihini biliyorum. insanlar okusun biraz zarari olmaz okumaya okumaya bu hale geldik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar