Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Of çok iyiydi lan bu gazla tüm kitapları okumadan edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 projectorler yüzündendir. firmware upgrade 48 fps yapılan projectorle delikanlı gibi 48 fps gösteren projector aynı değildir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 HFR sevmedim ben ya merak etmeyin HFR falan. Bitirmis gitmis butun ruhu. Film havasini olduruyor resmen, sevmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hamsilipilav said: OST'de çok iyi parçalar var ya direk bu hafta ki gaming sessionda açtım arkaya iyi gitti Bu ostleri alabiliceiğimiz yada indirebiliceğimiz flac olrusa 10 numara olur bi yer varmı yaw eski postlarda sölediklerinde dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 film ne kadar iyiydi ya. çok etkilendim. tekrar tekrar gidilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 çok iyi film çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 reampage said: Bu ostleri alabiliceiğimiz yada indirebiliceğimiz flac olrusa 10 numara olur bi yer varmı yaw eski postlarda sölediklerinde dahil. Torrent'ta flac olarak var.Full albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 satın alacaksan itunes'de var. 15tl idi galiba 32 parça toplam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 -Deno- said: film ne kadar iyiydi ya. çok etkilendim. tekrar tekrar gidilesi. evet yetmedi bir sefer kesinlikle, şöyle sağlam bir hd görüntü ile izlemek var bir de. 3D mridi diyorlar aksiyon geçiş sahneleri blur, bir pok göremiyoruz. Yine de çok keyif aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hele bi dvd falan cıksın ındırrısın ost derken cıkmıs ost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 güzel şarkılar var lan baya radagast falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 koyu lotr hayranı değildim, severdim tabi ki de, şu filmle cidden gaza geldim lotr evreni için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aptal bi sırıtışla izledim resmen filmin tamamını ya, mükemmel olmuş her şeyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Film gerçekte güzeldi bazı abartılarda vardı. Spo Kitabı okumadığım için bilmiyorum fakat. Bu rivendell'den kaçışlarından sonraki dağ geçidinde, dağların canlanması, savaşması fln neydi öyle bişey varmı ilk defa duydum gördüm. Goblin şehri ve Goblin kralının öldürülmesi pek hoşuma gitmedi. Öte yandan erebor'un içini çok güzel yapmışlar hayran oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 devler var savasıyolar falan ama normal dev böel tastan deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 stone giants dio kitapta evet ama işte peter jackson abimiz o şekilde hayal etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yanı evet, ama böle tastan falan olduğunu düşünse daha detaylı tasvir ederdi gibi gleiyo bana. tabi efsane olarak hiç anılan giantların böle olmaları dah amantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben o devleri kitapta metafor filan gibi biseydir lan heralde diye dusunuyodum, megersem gercekten birbirine tas atiyomus adamlar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 tabi filmdeki gibi aksiyon sahneleri yok Bilbo dio yıldırımlar çakiodu deli gibi gürültü oluodu dışarı baktığında da stone gaintları birbirine oyun için taş atarken görüyordun. sonra diolar ki ulan burada kalırsak bi giant gelip hepimiz fırlatacak taş die, biz kaçalım, o sırada fili and kili bir mağra buluolar gelin şurası daha ii shelter die. oraya gidiolar, oradan zaten goblinler yakalio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aquila said: ben o devleri kitapta metafor filan gibi biseydir lan heralde diye dusunuyodum, megersem gercekten birbirine tas atiyomus adamlar asdf. öyle zaten. yani öyle olup olmadığı muallak. peter jackson her boku kelime anlamıyla alıyor genelde. eye of sauron'un denizfeneri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bunlar gerçek değil biliyorsunuz değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sen ne dion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Saruman Saruman'ın dönekliği Lotr zamanında olduğunu düşünürdüm ama filmi izleyince sanki önceden sauron'un dol guldurda olduğunu biliyo ama tam tersi davranıyo gibi algıladım. Saruman taa o zamanda karanlık tarafa kaymış diyebilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 en basindan serefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 taa o zaman dedigin saruman icin hic bisey 60 70 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar