Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

S_burti

Öne çıkan mesajlar

yeni gelebildim eve

tam kar kış fırtına gününü seçmişiz

filmin atmosferi kesinlikle müthiş.hobbit ve lotr kitaplarını okumadıgım için hep kafam rahat izledim filmleri.lotr tekrar tekrar izleyen biri olarak son derece iyi bir deneyim oldu.yıllar sonra orta dünya filmi izledik lan.filmden önce filmi eleştirenlere de kafam girsin sdfs

imax 3dye gelince gözlerimi yordu evet.diğer 3d filmlerden daha iyiydi ama yinede 3d sevemiyorum yoruyor beni.artık blurayını bekleyip evde bi tekrar izlemek şart
Sosyal ağlarda paylaş

Bence film çok ideal

Hobbit dediğin zaten çocuk kitabı ve evet çoğu yer çok basitçe geçiliyor. Peter JAckson iyice detaylandırmış hafif kendi çapında konuya twistler eklemiş falan ama güzel olmuş

sırf kitaba kalsa Elrond ve high elf arkadaşları gelip dwarfların etrafında lay lay lom dans edip şarkı söyleyeceklerdi. Siz de burada ulan ne aptal bu elfler diecektiniz hehe
Sosyal ağlarda paylaş

bir de kitapta

Gandalf gençlere dio hadi rivendelle gidek orada Elrond var arkadaşım, yeriz içeriz bi güzel dinleniriz dio, tüm cüceler + bilbo oley haydi gidelim modunda gidiolar. orada böle 2-3 hafta falan kaliolar yiip içiolar haritayı okutuolar yine Elronda . Sonra da mis gibi yola çıkıolar.

Hiç öle yok Thorim ben gitmem oraya , vermem mapi falan muhabbeti yok veya Sarumandır Galadrieldir, gelip bunlar nereye gidio gitmeyin etmeyin muhabbeti yok. Gandalf oyalarken dwarflar çaktırmadan yola çıksın vs muhabbeti de yok.

Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

bir de kitapta

Gandalf gençlere dio hadi rivendelle gidek orada Elrond var arkadaşım, yeriz içeriz bi güzel dinleniriz dio, tüm cüceler + bilbo oley haydi gidelim modunda gidiolar. orada böle 2-3 hafta falan kaliolar yiip içiolar haritayı okutuolar yine Elronda . Sonra da mis gibi yola çıkıolar.

Hiç öle yok Thorim ben gitmem oraya , vermem mapi falan muhabbeti yok veya Sarumandır Galadrieldir, gelip bunlar nereye gidio gitmeyin etmeyin muhabbeti yok. Gandalf oyalarken dwarflar çaktırmadan yola çıksın vs muhabbeti de yok.

zaten 13 tane cüce rivendell'den farkedilmeden çıkabilir mi? mirkwooddan çıktılar gerçi sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

afyonda gitmek zorunda kaldım bende. Şu 3d mevzusunda yanlız bi gariplik var. Saat 5 senasına bilet aldık. Gözlükten mi yoksa başka bişidenmi film başladı baya bi bulanıktı herşey hiç hoşuma gitmedi 3 d .

Sonra 10 dk geçti geçmedi çat elektrikler gitti.Sonra seans iptal oldu.Bilet iadesi yaptık.Sonra 6:45 seansına bilet aldım ben hanımın bütün dırdırlarına rağmen sdf.

Bekledik neyse bu seans başka bi salondaydı.Yeri de 3.sıradan aldık.Başladı film ama bulanıklık yoktu aşırı net efsaneydi ilk defa 3d den rahatsız olmadım birde.

Şu 3d izlerken uzaklığın etkisi var galiba.Önlerde oturmak bariz daha iyi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...