Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 su starwars gibi bi pack çıkarırlar lotr + hobbit blueray sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 daha izleyemedim ya http://www.youtube.com/watch?v=aYFWEMFpud8&t=2m20s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Kitap da bu kadar kotu muydu acaba diye sorguladim. 15 yil once sevmistim oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://i.imgur.com/FX8jC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 gandalf tam bir bugday erkegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 "CAM"ler düşmeye başlamış yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yeni gelebildim eve tam kar kış fırtına gününü seçmişiz filmin atmosferi kesinlikle müthiş.hobbit ve lotr kitaplarını okumadıgım için hep kafam rahat izledim filmleri.lotr tekrar tekrar izleyen biri olarak son derece iyi bir deneyim oldu.yıllar sonra orta dünya filmi izledik lan.filmden önce filmi eleştirenlere de kafam girsin sdfs imax 3dye gelince gözlerimi yordu evet.diğer 3d filmlerden daha iyiydi ama yinede 3d sevemiyorum yoruyor beni.artık blurayını bekleyip evde bi tekrar izlemek şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 korsana düştü mü lksdjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 düştü koş hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ahha bu filmi cam izleyen vardır he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Pewpew said: gandalf tam bir bugday erkegi Ahahhahaha, yok yok başak erkeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bence film çok ideal Hobbit dediğin zaten çocuk kitabı ve evet çoğu yer çok basitçe geçiliyor. Peter JAckson iyice detaylandırmış hafif kendi çapında konuya twistler eklemiş falan ama güzel olmuş sırf kitaba kalsa Elrond ve high elf arkadaşları gelip dwarfların etrafında lay lay lom dans edip şarkı söyleyeceklerdi. Siz de burada ulan ne aptal bu elfler diecektiniz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ahahahah godomon homoloro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ayyas abi elrond kitapta. bilbo sen ne garip bişisin lan sen falan diye dağıtıyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Su filme de kotu diyebilecek deyyuslar var yer yuzunde. Ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bir de kitapta Gandalf gençlere dio hadi rivendelle gidek orada Elrond var arkadaşım, yeriz içeriz bi güzel dinleniriz dio, tüm cüceler + bilbo oley haydi gidelim modunda gidiolar. orada böle 2-3 hafta falan kaliolar yiip içiolar haritayı okutuolar yine Elronda . Sonra da mis gibi yola çıkıolar. Hiç öle yok Thorim ben gitmem oraya , vermem mapi falan muhabbeti yok veya Sarumandır Galadrieldir, gelip bunlar nereye gidio gitmeyin etmeyin muhabbeti yok. Gandalf oyalarken dwarflar çaktırmadan yola çıksın vs muhabbeti de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 3d ölsün ya.. bizi 3d'ye mahkum edenler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Gunah munah ama kitaptan daha iyiydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 3d hakkaten çok lazım değil ya nerden çıkardılar başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mortis said: bir de kitapta Gandalf gençlere dio hadi rivendelle gidek orada Elrond var arkadaşım, yeriz içeriz bi güzel dinleniriz dio, tüm cüceler + bilbo oley haydi gidelim modunda gidiolar. orada böle 2-3 hafta falan kaliolar yiip içiolar haritayı okutuolar yine Elronda . Sonra da mis gibi yola çıkıolar. Hiç öle yok Thorim ben gitmem oraya , vermem mapi falan muhabbeti yok veya Sarumandır Galadrieldir, gelip bunlar nereye gidio gitmeyin etmeyin muhabbeti yok. Gandalf oyalarken dwarflar çaktırmadan yola çıksın vs muhabbeti de yok. zaten 13 tane cüce rivendell'den farkedilmeden çıkabilir mi? mirkwooddan çıktılar gerçi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ractamainus said: 3d ölsün ya.. bizi 3d'ye mahkum edenler de. DoruK said: 3d hakkaten çok lazım değil ya nerden çıkardılar başımıza gayet iyi 3d gözün bozuk değilse gayet keyifli oluyor 3d şeklinde izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 sonuda gittim, çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 afyonda gitmek zorunda kaldım bende. Şu 3d mevzusunda yanlız bi gariplik var. Saat 5 senasına bilet aldık. Gözlükten mi yoksa başka bişidenmi film başladı baya bi bulanıktı herşey hiç hoşuma gitmedi 3 d . Sonra 10 dk geçti geçmedi çat elektrikler gitti.Sonra seans iptal oldu.Bilet iadesi yaptık.Sonra 6:45 seansına bilet aldım ben hanımın bütün dırdırlarına rağmen sdf. Bekledik neyse bu seans başka bi salondaydı.Yeri de 3.sıradan aldık.Başladı film ama bulanıklık yoktu aşırı net efsaneydi ilk defa 3d den rahatsız olmadım birde. Şu 3d izlerken uzaklığın etkisi var galiba.Önlerde oturmak bariz daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Biz 3D HFR diye bi naneye gittik, frame rate 24 yerine 48 imis dediklerine gore, cekimler boyle BBC belgeseli havasindaydi, moda giremedik adam akilli. Sizde de var miydi acep ayni sorun ? Ya da benzer sekilde dusunen oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar