Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

S_burti

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

tırto dediğim elfler, mucevher pesinden gitmek icin once kendi halkını öldürüyo, sonra denizin bu tarafına gedip kazanamıycağı savaslara sokuyo bütün milletini. ölüp gidiyo, kaybedilen savastan kurtulan bütün elfler, cucelerin yardıma gelip melkorun ordularını durdurmasıyla kurtuluyo.

silmarillonun temelinde vardır, tarih geriye gittikce hikayeler daha abartılı anlatılır.

Abi cücelerin elflere yardım ettiği bi savaş var ilk çağda.Ondada kralları ölünce zittirip gidiyolar bize ne lan diye.(hatta adını unuttuğum ilk ejderha tarafından öldürülüyo bikaç kez yaraladıktan sonra.)

İlk çağı kurtaran Earendil ve Melkorun tacından alınan (sanırım luthien alıyodu) silmarilin Valinora geri gidip af ve yardım dilemesi ve Vaların savaşa katılması.

edit:Peter jackson bi şekilde kitabı film formatına soksada büyüsünü kaybettirmeden izlettiriyo.Gayet yapmış adam.Eleştiriler anlamsız bence
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bide o kaybedilen savaş dediğin savaşta işte cücelerin artizliğine gelip artiz artiz ejderhayla iki dakka pvp yapıp gittikleri savaşta kaçan elfleri kurtaranda siz kaçın biz yolu kapatıyoruz diyen hurin ve ekibi.

Kısacası cüceler bi bok yemiyo yani.Cüceleri sevmediğimden deil gayette severimde hakkaten bi bok yemiyolar.

not.O cücelerin kesemediği ejderhayıda hurin reyizin oğlu turin kesiyodu yanlış hatırlamıyosam.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Deacon said:

Begenmeyenler nesini begenmemis?

beğenmemek değil ama şöle bi eleştri yapayım, lotr serisine göre daha bi seyirciye oynamış bunda. seyirciyi tatmin etmek adına klasik holivud replikleri, aksiyonları falan var bikaç tane. ama beğenmemek mi, haşa. her nörd gibi pantolonum ıslandı.

Ya ama hobbit cocuk hikayesi zaten. Bir de ustune 3 tane film cikarmasi lazim. Dedigin dogru ama bence cok batmiyor, anca peter amcamiz becerirdi bunu da zaten. Reviewerlardan nasi bu kadar kotu yorum aliyor bilmiyorum. Fransiz film festivalini review etsinler onlar, bunlari bize biraksinlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...