Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Cuce said: tırto dediğim elfler, mucevher pesinden gitmek icin once kendi halkını öldürüyo, sonra denizin bu tarafına gedip kazanamıycağı savaslara sokuyo bütün milletini. ölüp gidiyo, kaybedilen savastan kurtulan bütün elfler, cucelerin yardıma gelip melkorun ordularını durdurmasıyla kurtuluyo. silmarillonun temelinde vardır, tarih geriye gittikce hikayeler daha abartılı anlatılır. Abi cücelerin elflere yardım ettiği bi savaş var ilk çağda.Ondada kralları ölünce zittirip gidiyolar bize ne lan diye.(hatta adını unuttuğum ilk ejderha tarafından öldürülüyo bikaç kez yaraladıktan sonra.) İlk çağı kurtaran Earendil ve Melkorun tacından alınan (sanırım luthien alıyodu) silmarilin Valinora geri gidip af ve yardım dilemesi ve Vaların savaşa katılması. edit:Peter jackson bi şekilde kitabı film formatına soksada büyüsünü kaybettirmeden izlettiriyo.Gayet yapmış adam.Eleştiriler anlamsız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 cüce kardeş biraz abartıyor işte üç beş yerden bitmenin hikayelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ha bide o kaybedilen savaş dediğin savaşta işte cücelerin artizliğine gelip artiz artiz ejderhayla iki dakka pvp yapıp gittikleri savaşta kaçan elfleri kurtaranda siz kaçın biz yolu kapatıyoruz diyen hurin ve ekibi. Kısacası cüceler bi bok yemiyo yani.Cüceleri sevmediğimden deil gayette severimde hakkaten bi bok yemiyolar. not.O cücelerin kesemediği ejderhayıda hurin reyizin oğlu turin kesiyodu yanlış hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ben sevmiyorum cuceleri, serefsiz itoluitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Elflerin yeri her zaman ayrıdır. Melkorla yapılan savaşlarda bile ne yaptılarsa hep elfler yaptılar. Tersine cüceler aç gözlülükleri yüzünden elf kentlerini yakıp yıktılar. Moriadaki borgu uyandırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Xenocide said: Deacon said: Begenmeyenler nesini begenmemis? beğenmemek değil ama şöle bi eleştri yapayım, lotr serisine göre daha bi seyirciye oynamış bunda. seyirciyi tatmin etmek adına klasik holivud replikleri, aksiyonları falan var bikaç tane. ama beğenmemek mi, haşa. her nörd gibi pantolonum ıslandı. Ya ama hobbit cocuk hikayesi zaten. Bir de ustune 3 tane film cikarmasi lazim. Dedigin dogru ama bence cok batmiyor, anca peter amcamiz becerirdi bunu da zaten. Reviewerlardan nasi bu kadar kotu yorum aliyor bilmiyorum. Fransiz film festivalini review etsinler onlar, bunlari bize biraksinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mirkwood elfleri ne mok yiyo ki bu arada ? bütün olayı Lorien ve Cüceler hallederken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://i.imgur.com/bp2Fo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Promenader said: Mirkwood elfleri ne mok yiyo ki bu arada ? bütün olayı Lorien ve Cüceler hallederken ? ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 spoilerlere baktım, hep lorien ve cücelerin adı geçiyo. kuyutorman'daki dol gulduruda Lorien temizliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Dol Guldur Lorien'e daha yakın Thranduil'in sarayından. Mirkwood elfleri kuzeyde geri çekilmiş şekilde yaşıyorlar yerin altında Thranduil'in sarayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Filmin belki en bayan şeysi her sahnede lonely mountains themesi çalmasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ne dediiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 keşke bütün film aralıksız çalsaydı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 hamsilipilav said: Dol Guldur Lorien'e daha yakın Thranduil'in sarayından. Mirkwood elfleri kuzeyde geri çekilmiş şekilde yaşıyorlar yerin altında Thranduil'in sarayında. cüceler nettiyse iyi etmiş 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 samaella said: Filmin belki en bayan şeysi her sahnede lonely mountains themesi çalmasıydı. al bunu alalalalalalalaalalalalalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bence haklı bi serzeniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi en ufak bişeyde hoppaa diye theme çalıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 samaella said: Filmin belki en bayan şeysi her sahnede lonely mountains themesi çalmasıydı. alın arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ya bıraksanıza beni arkadaşımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=7tOo2OMUhB8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 lotrdada paso lotr calıyodu. cok fazlal ort muziği var ya, hanı karakterlerin yüzüğün mekanların muzikleri evette, thorinin agacta yürüme yerinde, kötü karakterlerden birinin muziğini kullanmıslar mesela, hiç olmamımıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 süperdi ya kesinlikle 10/10 diyorum.3,5 saatin nasıl geçtiğini anlamadım.bir arkadaş demiş şiir gibi diye aynen öyle 3 film yapacak olmaları da iyi oldu.lotr da yeterince işlenmeyen sahneler var diyordu herkes bunda öyle bir sorun olmaz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Gizli said: süperdi ya kesinlikle 10/10 diyorum.3,5 saatin nasıl geçtiğini anlamadım.bir arkadaş demiş şiir gibi diye aynen öyle 3 film yapacak olmaları da iyi oldu.lotr da yeterince işlenmeyen sahneler var diyordu herkes bunda öyle bir sorun olmaz işte 2,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 2.ye izledimde bugün tek rahatsız eden şey dwarflar biraz fazla uzun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar