hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 cunku teler feanorun bütün halkını ölüme götürdüğünü biliyorda ondan. daha kadim daha bilgin daha alim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Fistan said: ben de bişiler yazıcam da yaşımdan utanıyorum fake al yardır hacıt. banlamicaz söz. fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 aklımda sadece incest mevzusu kalmış kitaplardan, tekrar açıp okumak farz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Cuce said: cunku teler feanorun bütün halkını ölüme götürdüğünü biliyorda ondan. daha kadim daha bilgin daha alim. Feanor'un kendi salaklıkları olmasa hiçte öyle ölüme gitme gibi bi durum yok. İlk savaşı o az birlikle kazanıyorlar. Full host olsa yanlarında fingolfin'in hatta finarfin'in halkı da dahil angband kuşatması çok daha uzun sürerdi ve farklı şekilde gelişirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 e tamam işte. feanor salak. bu tartısmayı benım feanora tırto dememden baslattığımızı hatırlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ama sen çoğul kullandın ilk. ayrıca salaklıkları var ama tamamen haksız değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Lopeth said: aklımda sadece incest mevzusu kalmış kitaplardan, tekrar açıp okumak farz oldu abi tek hatırlamadığım şey o galiba derken hatırladım, vay babam vay tabi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hamsilipilav said: samaella said: hamsilipilav said: samaella said: Galadrielin güçleri yüzüktenmi geliyor ? Yoksa yüzük harici istari tarzı bir özelliği varmı onun ? galadriel orta-dünyadaki en yaşlı elf şuanda. yüzük haricinde kendisininde güçleri olduğunu düşünüyorum ama spesifik olarak neler yapabildiği tolkien tarafından yazılmadı hiç. Bende onun merakından sordum banada gayet testisti bir elf büyücü gibi geliyor. öyle zaten. en yaşlı elf diyorum sana orta-dünyadaki :D noldoriçemiz <3 Ismi verilen en yasli elf Cirdan ama hala Orta DUnya'da olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 cirdan da galadriel de ilk doğanlardan değil mi? aralarındaki tek fark galadriel'in valinor'a gitmiş ve geri dönmüş olması diye hatırlıyorum neden hatırlıyorum bilmiyorum ama öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Galadriel Valinor'da dogdu, Cirdan Valinor'a giderken Thingol'un pesinden takilip Orta Dunya'da kaldi. Galadriel Feanor'un yigeni iste, Cirdan Feanor'dan buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 GERGE said: hamsilipilav said: samaella said: hamsilipilav said: samaella said: Galadrielin güçleri yüzüktenmi geliyor ? Yoksa yüzük harici istari tarzı bir özelliği varmı onun ? galadriel orta-dünyadaki en yaşlı elf şuanda. yüzük haricinde kendisininde güçleri olduğunu düşünüyorum ama spesifik olarak neler yapabildiği tolkien tarafından yazılmadı hiç. Bende onun merakından sordum banada gayet testisti bir elf büyücü gibi geliyor. öyle zaten. en yaşlı elf diyorum sana orta-dünyadaki :D noldoriçemiz <3 Ismi verilen en yasli elf Cirdan ama hala Orta DUnya'da olan. oha tam sanırım Cirdan daha yaşlı düzeltme yapayım diye foruma girdim bunu gördüm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 öyle miydi ya, unutmuşum demek ki yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 viral: beyler the one ring oynayın. şahane sistem. bir yıldır ne d&d ne pathfinder yüzüne baktım. bu ara iyice sardı hele film milm derken. sipariş verin destek olun: http://www.cubicle7.co.uk/our-games/the-one-ring/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 said: "The Hobbit: An Unexpected Journey" launched Peter Jackson's new trilogy with the biggest December box-office opening ever in the U.S., taking in $85 million in three days. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 3 boyutlu film + altyazi tam bir sacmalik daniskasi yau 2 boyutlusuna yer bulamadim.. film guzeldi ama, 3 seri olcak dimi bu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 said: The Desolation of Smaug, follows on December 13th, 2013. And the final installment, There and Back Again, releases on July 18th, 2014. http://www.youtube.com/watch?v=Non-WN4tb7c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Filmi izleyenler veya hobbiti okuyanlara bir sorum var. spoiler O necromancer neyin nesi ? Kitapda varmıydı hatırlayamadım hikayesi ne onun ve ne oluyor sonunda elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Law said: Filmi izleyenler veya hobbiti okuyanlara bir sorum var. spoiler O necromancer neyin nesi ? Kitapda varmıydı hatırlayamadım hikayesi ne onun ve ne oluyor sonunda elemana. necromancer Sauron aslında. necromancer kitapta geçiyor birde. Gandalf ile Bilbo shire'a dönerlerken Bilbo Gandalf ile Elrond'un konuşmasını duyuyor. İşte mirkwood'da öbür wizardlar ile birlikte necromancer'ı sürmüşler dol guldur'dan diye Gandalf cüceleri bırakıp gittiği zaman. bir dahaki filmlerde o kısmıda göreceğiz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=z9Uz1icjwrM benim anlamadığım yüzüğü neden kartallarla atmadılar dağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 benım anlşamadığım eru neden direk .kill'lemedi sarumanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://i.imgur.com/LUDVo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 celeborn'ada hep içim gider. adam kendi krallığında iç güvesi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Law said: Filmi izleyenler veya hobbiti okuyanlara bir sorum var. spoiler O necromancer neyin nesi ? Kitapda varmıydı hatırlayamadım hikayesi ne onun ve ne oluyor sonunda elemana. sauron o. uzun ve büyük spoiler: Somewhere after T.A. 1000, an evil presence took over Amon Lanc. It was in 1050 that a shadow fell upon Greenwood and it began to be called Mirkwood[6]). The hostile entity was known as "the Necromancer" by the peoples, but it was none other than Sauron who regained his powers after his defeat in the War of the Last Alliance. Thranduil son of Oropher led his people over the Forest River, where they remained.[7] The Council of the Wise long feared the Necromancer might indeed be Sauron, and in 2063 Gandalf went to Dol Guldur, and the "Necromancer", not yet powerful, fled to the East. After four centuries in 2460 the "Necromancer" returned there, just as the One Ring was found by Sméagol the Stoor.[6] A dark shadow and cloud flowed from Dol Guldur. In T.A. 2510 when Eorl the Young was leading his riders to the Battle of the Field of Celebrant he steered his force westward to avoid this phenomenon. The riders entered a golden mist that came from Lórien to the west that contended with the darkness coming from Mirkwood.[8] In 2845 Thráin II, King of Durin's folk-in-exile and holder of the last of the Seven Rings of the Dwarves, was imprisoned in Dol Guldur's dungeons. In 2850 Gandalf again entered Dol Guldur, found the dying Thráin, and was entrusted with the map and key to give to Thorin, although Thráin could not tell him his own or his son's name before he died. Gandalf confirmed that the Necromancer, the master of Dol Guldur at that time, was Sauron.[6] Gandalf returned to the White Council and urged an attack on Dol Guldur, but was overruled by Saruman, who had begun searching for the One Ring in the area by then. In T.A. 2941 Saruman finally agreed to an attack, which occurred at the same time as the Quest of Erebor. This was carefully planned by Gandalf, so that Sauron and Smaug could not assist each other, as otherwise they could easily have done. During the attack, Sauron fled to Mordor, his plans now ready. In 2951 Dol Guldur was reoccupied by Khamûl, the second chief[9], and two other Nazgûl[6]. In the following decades Dol Guldur must have rebuilt some of its power until the War of the Ring, during which the forces of Dol Guldur made three assaults upon Lórien, causing grievous damage to the outlying woodlands. However each time they were driven back by the power of Nenya which only Sauron himself could have overcome. Dol Guldur was finally destroyed and cleansed by the Elves of Lórien, led by Galadriel, after Sauron's fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Sonraki 46.sayfa (Toplam 75 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Öne çıkan mesajlar