sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 mybilette imax biletler satısa cıktı tükenmeden alın. ben 4 tane aldım cuma 00.30 seansımna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Hafta içi bigün boş seansa giderim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bulursan yer gidersin. ben de aynısını dark knight rises için demiştim 2 hafta yer bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 niye imax izliyoruz, liseli falan mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 aldım ben de imaxten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 sanssizsansli said: mybilette imax biletler satısa cıktı tükenmeden alın. ben 4 tane aldım cuma 00.30 seansımna :D link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://www.mybilet.com/event/12746/hobbit-beklenmedik-yolculuk-imax-3d-the-hobbit-an-unexpected-journey-imax-3d/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 2 kişi hemen cumartesi gösterimine en arkanın ortasını almış yanyana. yiyişmeye geliyorlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ahaha hobbit fantezisi varsa demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 gözlükler varken rahat rahat öpüşülmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 mybilet çok yavaş ya. bir türlü alamadım bilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Myshkin said: gözlükler varken rahat rahat öpüşülmüyorla hobit filminde ne öpücen sersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 sanssizsansli said: mybilette imax biletler satısa cıktı tükenmeden alın. ben 4 tane aldım cuma 00.30 seansımna :D valla çok iyi oldu bunu gördüğüm. cinemaximumun kendi sitesinden bakıyordum bende geçen haftadan beri hergün çıkmıştır diye ama şu anda bile yok orda hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 kaptım ben de 17:30 Love seat'imi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Aluriel said: sanssizsansli said: mybilette imax biletler satısa cıktı tükenmeden alın. ben 4 tane aldım cuma 00.30 seansımna :D valla çok iyi oldu bunu gördüğüm. cinemaximumun kendi sitesinden bakıyordum bende geçen haftadan beri hergün çıkmıştır diye ama şu anda bile yok orda hala. Ben de Cinebonusmaximum açılış sayfasıydı ahah. Ama siteyi güncellememişler topoşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 aha aldım bende sdfs kimler var la patiden 17:30da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 cuma 00.30 g16-17-18-19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 reklamlar başlayınca sessizlik olduğunda paticik diye bağırırım kendinizi belli edersiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 goblinler niye albino ben onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 birde bu biletleri napıorz şimdi direk gidip kasadaki kadına rez no'yu mu söylüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Hayır, bilet alınan yerin karşısında, merdiven kenarında mybilet makineleri var, numarayı girerek ya da aldığın kredi kartını makinaya sokarak biletini bastırıyorsun otomatik olarak. Millet kuyrukta yer yer bakarken, alıp uzaklaşıyorsun oooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 şimdi bu fps olayı falan ne.normal izlesek olmuyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 trde yok o fps olayıyla ilgili yapabileceğin bişey red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=7V_ZT6NGd2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 abav 2 hafta kaldi ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar