Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 yok zaten dvd blueray ve projeksiyon makineleri standartlarını zorlıuyamaz elim ahkum 24'e cekicek 3d olmıyan solonlarda. coğu salonda 3d 48 fps vermiyecek filmi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Dijital projeksiyon kullanan sinemalar gösterir ancak, Türkiye'de zor gibime geliyor. Bazı bluray/DVD playerlar gösterecektir 48 FPS'yi. Zaten LCD'ler falan 60 FPS gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 playerlar calıstırıyomuki 48 fps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Bazıları çalıştırabilir, player'larda kendi aralarında değişiyor. Ucuz olanlar basit işlemciye sahip olduğundan gücü yetmez ama PS3 yada 3D oynatabilen bluray'ler muhtemelen 48'ide oynatır, 3D + 48'i PS3 oynatır kesin ama normal player'ları bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 10 yıl olmuş deneyeli. Variations on IMAX included the 48 frames per second IMAX HD process, which sought to reduce strobing and offer higher definition by doubling the normal film rate. The IMAX HD system was tested in 1992 at the Canada Pavilion of the Seville Expo '92 with the film Momentum. ha bide şu var Alternatively the two projectors take turns displaying each frame (while one projector's image is displayed, the other is blocked) at an effective rate of 48 frames per second. Benim bildiğim 3d tekniğinde hani çift lens kamera çekerler üstüste oturturlar falan ama bunda other image blocked falan diyor anlamadım. Bu yüzden mi 48 fps acaba. http://en.wikipedia.org/wiki/IMAX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 abi siz manyak mısınız? lath'ın bi postu var ya resimli mesimli okudum okudum HAAAAAĞĞĞĞĞ dedim bi bok anlamayıp devam ettim aşsldfkasd. gidin başka topicde tartışın bu meseleyi. her upladığınızda haber var sanıyorum filmle ilgili. sonuçta boktan da olsa güzel de olsa o dediğiniz teknikler, burdaki herkes tıpış tıpış gidip izleyecek. Hobbitten bahsediyoruz. Ondan sonra yurdum insanı bile yorum yapar. Geçelim bu bilimsel/ilgiliyim/okuyorum olaylarını ya da başka topak açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 trailer lan kosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 "e noldu bu adam beyaz giyiyodu" -nurgül bacıoğlu (ev kadını) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Innuendo said: trailer lan kosun. Salyalarım akıyor şu an , gandalfım ya özledim seni grey gandalfı daha çok seviyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 gözlerim dolu dolu oldu adeta hıııaaalllaaaaahbeeeeaaahh diye bağrındım kollarım kantırsıtrayk kolu gibi oldu bele damarlı damarlı kendimi çok erkeksi hissettim bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Saeros said: "e noldu bu adam beyaz giyiyodu" -nurgül bacıoğlu (ev kadını) şu arkada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 300 saatlik shire filmi ceksinler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ORAORAORAORAORAORAORAORAORAORA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Daha 1 sene var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ağlıyom lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ALLLEEEAAAHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 T-T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ellerim titredi ya off daha bir sene var geçmez zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 cüceler gene komik unsur heralde bu filmdede lol muziklerde epik gene sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 oha trailer insanı çıldırtıyor elim ayağım titredi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Off gelde bekle şimdi o kadar zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 1 sene kala çok ayıp şu. Gerçekten ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 oha 1 sene :{ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar