kenzap Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bayanla benim aramdaki dialog Alper: bakarmısın Nell...You Had Me But You Lost Me...: ? Alper: keremle aranda ne var Nell...You Had Me But You Lost Me...: hiçbişey Alper: olmasın zaten Nell...You Had Me But You Lost Me...: nerden çıktı bu? Alper: ben keremden hoşlanıyorum Alper: kerem bilmiyor ama Alper: sakın belli etme Alper: ama bulaşmada Alper: uzak dur keremden Nell...You Had Me But You Lost Me...: ahahahahahahahahah Nell...You Had Me But You Lost Me...: komiksin Nell...You Had Me But You Lost Me...: cidden ya Nell...You Had Me But You Lost Me...: Nell...You Had Me But You Lost Me...: kerem benim arkadşaım değil bişeyim değil D Nell...You Had Me But You Lost Me...: hasta mısın kuzum sen Alper: engelleyip sil o zaman Alper: neden ekliyorsun ? Nell...You Had Me But You Lost Me...: sevgilim var benim Nell...You Had Me But You Lost Me...: bunu o söylemeli Nell...You Had Me But You Lost Me...: bence Alper: hayır Alper: o bilmiyor Alper: sakın belli etme Alper: engelle sil o zaman keremi Alper: arkadaşın değil Alper: neyine ekliyorsun sen ya Alper: ne zaman sorsam işim var diyor Alper: senlemi konuşuyor Nell...You Had Me But You Lost Me...: uuuwwwwwww Nell...You Had Me But You Lost Me...: yoo Alper: rica ediyorum engelleyip silermisin Alper: arkadaşında değilmiş Kerem yani bayanın musallat olduğu arkadaşla bayan arasındaki dialog ve yazmasını istediğim şey Slave New World: Nell...You Had Me But You Lost Me...: ya genç al şunu başımdan Nell...You Had Me But You Lost Me...: Nell...You Had Me But You Lost Me...: konuşmak istemezsende Nell...You Had Me But You Lost Me...: söle Nell...You Had Me But You Lost Me...: silerim Nell...You Had Me But You Lost Me...: Alper: rahatsız oluyor Alper: konuşmamdan Alper: ve benim için önemli birisi de Alper: silsin Alper: kaybedemem de arkadaşlar bu yola tamamen bayanı kırmamak için başvuruldu. kendisi inkar etsede arkadaşı sürekli ne zaman iççez diye sıkıştırmakdadır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ne ki bu egitici bisi mi? komik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 BonePART said: ne ki bu egitici bisi mi? komik mi? ayar mı soru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bölüm garbage eğitici yada komik mi olmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ayar proof suit mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 kız'dan kurtulmak için gay taklidi yapmaktan daha gay birşey olabilir mi? soru bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 erkekten ayrılmak için heteroseksüel taklidi yapmak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ahaha bugün yemek yerken aklıma geldi böyle bişey XD Yok aslında öyle bi durum ama nedense gelmişti aklıma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ben olayı anlamadım nickler enteresan (yani başlıkta yazmasan hiçbişey anlamayacaktım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ARKHAŞM ver bayanın msni ben soruna çözüm bulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 rolune kendını fazla kaptırmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 karıyı niye yapmıyorsunki yani. nolcek canım. birine devret yada. aaa kurtulmak kelimeside nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 böle bişi yapan bir erkek insanı gay olsa gerek :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 gay rolu yapmaktansa abaza rolu yap ?! kulak mememi emermisin de ne bileyim gobek deligime serceparmagini sok de,bence hem daha etkili hem de huy degistirme riski az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Sly-One said: kız'dan kurtulmak için gay taklidi yapmaktan daha gay birşey olabilir mi? soru bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 nutella yerim said: gay rolu yapmaktansa abaza rolu yap ?! kulak mememi emermisin de ne bileyim gobek deligime serceparmagini sok de,bence hem daha etkili hem de huy degistirme riski azhemde bakarsın kız geçekten kulak memeni emmek ister? sdaasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Sly-One said: kız'dan kurtulmak için gay taklidi yapmaktan daha gay birşey olabilir mi? soru bu. ben rolff :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Gay numarası yaparak musallat karıdan kurtulmak. bence süper bi fikir takdir ettim dorusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 karı ne ya gozunuzu seveyim..kınadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 gay numarası yaparak musallat karı karı karı karı karı karı karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 mutlu musun? onu bileyim en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 GADIN!? NERDE!? GADIN GADIN GADIN!?!?! oof yokmuş gay var burda...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 garı deseniz neyse de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar